12/03/2014 06:17
קטי Posts: 123
|
תודה לכן איריס ודני ולכולן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2014 19:49
אייריס Posts: 3744
|
קתי יקרה . מהסוף להתחלה לגבי הסנדלים הילד יתרגל וגם אתם הכל יהיה בסדר לאט לאט. מחר מחכה לך יום נפלא ובסיומו ההופעה המרגשת של ריטה המלכה )גם אני אוהבת אותה מאוד. אז תהני תתגנדרי תבלי עד שכרון חושים ותתמלאי באנרגיות טובות. לגבי הטעימות בטוח שהם מפתות ואת צריכה להישמר שבעתיים פשוט אמרי לעצמך שזה לא שלך ונועד לטעימות ולא להתחיל. שימי מסטיק או סוכרייה אן ירקות בפה. אין ספק שזה קשה אבל עבודה זאת עבודה. בהצלחה יקרה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2014 16:59
dany Posts: 19819
|
כל הכבוד על התושיה ועל המחשבה שאת מעניקה ומיישמת תבלי בנעימים בהופעה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2014 15:30
קטי Posts: 123
|
היי לכולן אתמול היתי בהדרכה של המוצר החדש שאני מדיילת אותו ״ גבינה בולגרית למריחה״ וגבינה אים פילפלים קלויים ושום , אז כמובן שקודם כול. זה גבינה צהובה אל לחם , ״ עמק״ ועכשיו יש לי קרקרים אומנם פשוטים אבל נתנו לנו לטיעום כמובן טעמתי אחד ואים יד אל הלב באמת טעים אני אולי לא אוביקטיבית אבל אים הקרר ״הזדוני ״ הזה זה באמת פתח לפורענות . אז כמו שאני תמיד אומרת לעצמי זה לא יפה לאכול מול אנשים איך זה יראה... ומאמצת את ה״פיתה האדומה ״ של מירי ביגלל שזו גבינה 5 % אז אפשר ליגנוב כף אחת להפסקה ואני מתמלאת כי אתה מוקף ב״ אויבים״ בסופר אז הגמבה פשוט מצילה אותך, או לחלופין גזר או אפילו מלפפון כול דבר . בלי פחמימות מחמש!! (ומעבר חד מחר בערב זה קורה ! אני הולכת להופעה של הזמרת שלי שאני אוהבת אותה נורא ריטה, כמה חיכתי לזה) . אני קופצת מנושא לנושא סליחה. היום קיבלנו בדואר את ״ הפינקס הוורד״ ואת הסדים של שי אז אני גם קצת חושבת איך הוא יקבל את זה יסכים לינעול ״ מה יהיה ״ הזה מטריף אותי . בבריכת שבוע טוב בשורות טובות אוהבת אותכן קתרין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|