11/03/2014 13:56
קרולין Posts: 6651
|
סיסי יפה שלי, כפי שכתבתי לך בפייס איתך תמיד לאורך כל הדרך עם כל נתינתי ואהבתי. את מודל לחיקוי רק ככה מצליחים לאב יו שלך קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2014 11:54
EFF Posts: 6397
|
סיסי יקרה, מהכרותי איתך (וכמובן את סיפור חייך המדהים) אין לי אלא לשוב ולהחמיא לך על התנהלותך המעוררת הערצה..כמו עוף חול המרים ראשו למעלה מעל כולם..את יכולה לשמש ובעצם משמשת דוגמא לכך שמשבר הוא מנוף וזה השימוש שצריך לעשות בו. אף פעם לא לשקוע לעומקו של המשבר..אנחנו נולדנו להיות חזקים ולשרוד ולהתגבר...חיבוק חם ואוהב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2014 14:52
יולי Posts: 754
|
היי סיסי, כתבתי לך בפייסבוק, אבל אני חייבת שוב...את אישה מדהימה עם תעצומות נפש, אומץ רב וכוחות רבים..כל הכבוד על הדרך הכ"כ יפה שעשית ואת דוגמא לעוצמה נשית במיטבה. אני מאחלת לך שכל הזמן יהיה לך רק טוב..כי נראה שהרע כבר מאחורייך...אני קוראת מידי פעם את פניני החוכמה שלך, כל מיני חיזוקים קטנים וגדולים בפייסבוק, ועכשיו, שאני יודעת שמי שכותבת אותם גם כותבת מהנסיון חיים ומהלב הכל מקבל משמעות הרבה יותר עוצמתית,,ומבין השורות ניתן לקרוא המון כנות ופתיחות..מתוך הדברים..הכתובים.. ישר כח! יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/03/2014 16:32
dany Posts: 19819
|
להגיע לעוצמות מתוך מקום נמוך, לא לפחד להעיז לשנות ולאתגר. כל הכבוד לך יקירה. פתחת לך את הערוץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/03/2014 15:06
נינוש Posts: 1442
|
סיסי יקרה , אם לא הייתי מכירה את סיפורך ומלווה אותך בעצב ובשמחה הייתי חושבת שזאת אגדה יפה שלנו , זכינו להכיר אותך , לקבל עצות טובות ממך ולראות את החיים מזווית קצת שונה יישר כוח , מגיע לך כל הטוב שבעולם !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/03/2014 08:53
אשירה Posts: 4292
|
סיסי היקרה, הינך דוגמא ומופת, מודל לחיקוי כיצד באמת ניתן לצאת לדרך חדשה מחוזקים, עם עוצמות יתר, ואפילו לשפר ולהשתפר. הסיפור שלך מעודד ונותן לתקווה לרבים ורבות מאיתנו. כל אחד מוצא את עצמו יום אחד בצומת דרכים שנכפה עליו שלא מרצונו ולנו ההחלטה אם ליפול או לבחור בחיים לטובתנו ולטובת יקירינו. תודה על מה שכתבת.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/03/2014 08:37
נחושה Posts: 6982
|
יפה שלי, מרגשת משתפת ובעלת עוצמות ותובנות יוצאות מן הכלל אני רואה בעינייך ומהתמונות בפייס כמה את מאושרת. הגיע הזמן ואני אומרת לך את זה באהבה גדולה....להשאיר גם את המשקל העודף מאחורייך....זה הצליח לאחרים זה יצליח גם לך...האהבה מנצחת ואין כוונתי האהבה לאוכל אני בטוחה שהפוסט הזה יהיה מגדלור לאחרות ועל כך תבורכי אוהבתתתתתתתתתתתתתת ועוקבת כל הזמן נחושתך edited by נחושה on 3/9/2014
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/03/2014 20:51
רייצל Posts: 339
|
סיסוש, כמה את מרגשת.. מודל חיקוי... אוהבת רייצל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/03/2014 18:45
אייריס Posts: 3744
|
סיסי יקרה פוסט מרגש מאוד שנגע מאוד לליבי. לא קל לשתף סיטואציה שכזו ועל כך תבורכי. אני שמחה שמתוך כל הכאב האישי שלך צמחת והאמנת בעצמך לא וויתרת ונכנעת לרחמים שהיו מורידים אותך. כל הכבוד לדרך שבחרת ולתמיכה שקיבלת מסביב זה לא מובן מאליו תמיד. ילדייך זכו בך מחדש ואת לחיים בריאים וטובים. מקווה שנשים במצבך יעשו החלטה ובחירה נכונה ובאמת לא יפחדו לעשות שינויים כי הפחד משתק אותן. אצלנו במשפחה אחותי עוברת את תהליך הפרידה מבעלה והכל מתנהל קשה ולא נעים מאוד רוצה לראות אותה כבר אחרי ובעמדה אחרת כי לאף אחת ואף אחד לא מגיע לסבול. בשורות טובות ושבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/03/2014 15:40
סיסי 17 Posts: 618
|
עלה בפייס שלי היום [font='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]לכבוד יום האשה הבינלאומי רוצה לספר לכם קצת על עצמי...אחרי התלבטויות אינספור עם עצמי , מה יגידו וכו ...החלטתי שכן כיוון שאם אצליח מכאן לעזור לנפש אחת זה כבר עשה את שלו (כל המציל נפש אחת כאילו הציל עולם ומלואו) ואם אתם מכירים מישהי/הו שזה יכו[/font]ל לעזור אודה לכם על שיתוף ...אתם מכירים את הגיגיי המעודדים המלאים בתובנות בחיוכים ובאופטימיות לא בכדי ...והנה אני עומדת פה איתנה ומספרת לכם את האמת האינטימית שלי ....אשה שחוותה אך לא מוותרת.... מתי בפעם האחרונה עשית משהו ,בשביל מישהו היקר לך? מישהו שנמצא אתך בכל רמ"ח איבריך,מישהו, שקם אתך בבוקר ונרדם אתך בלילה, המישהו הזה הוא אינו אחר מלבד את/ה.... הכל קרה לפני כ 7 שנים , בוקר בהיר בעת שנפלו קטיושות בצפון , נחתה עליי בבית "פצצה "האיש שלי (אחרי 17 שנה )לא רוצה בי עוד….לפתע מצאתי את עצמי עם 2 ילדים מתבגרים לבד! חשבתי ש"סוף העולם" הגיע וחרב עליי עולמי ,משבר עצום , האיש שלי, אהבת חיי לא רוצה בי עוד … מה עושים? איך ממשיכים הלאה? לאן לפנות ? ועוד ועוד.....כל כך הרבה התמודדויות חדשות … לא ויתרתי, נלחמתי , טיפלתי בעצמי ובילדיי ,ליקקתי את הפצעים… הרמתי את עצמי מהתחתית החזרתי לעצמי את האמון ביכולותיי , לאט לאט גיליתי את תעצומות הנפש, שהיו חבויים בי גילתי את החיים מחדש.ביררתי מחדש מה אני רוצה ואיך אני רוצה לחיות את חיי החדשים. הגעתי לכמה תובנות ,החלטתי, שאני לא מוותרת על זוגיות , עשיתי כל מה שאפשר על מנת לשקם את בייתי. יצאתי מעמדת הקורבן ולקחתי אחריות על חיי!יצאתי מ"תקיעות" לצמיחה ...לא מתביישת לומר שביקשתי עזרה וקיבלתי חיבוק ענק ממשפחתי ומחבריי הטובים מודה לכל אחד ואחת שהיו שם ועודם בשבילי הבנתי שהחיים נתנו לי לימונים והפכתי אותם ללימונדה בראש ובראשונה עברתי אימון אישי טיפול פסיכולוגי וטיפול רוחני הכמיהה לאהבה חדשה לבן זוג חדש הגיעה… עשיתי הכול כדי להצליח...הצבתי לעצמי מטרות ויעדים בדרך חוצת סבל תוך כדי עליות ומורדות...זימנתי לי זוגיות חדשה , אהבה אמיתית זמן קצר עבר והחלום התגשם ,אהבה חדשה, זוגיות קסומה והאושר שב הביתה. נישאתי בשנית לשמוליק אישי היקר וחיי השתנו ללא היכר. תובנה נוספת שהגעתי אליה בתהליך השינוי הגדול, במסע המרתק שעברתי הינה שהעיסוק שהתאים לי בזוגיות הראשונה אינו מתאים לי יותר , סללתי דרך, למדתי אימון אישי ועסקי והלכתי אחרי החלום עד הסוף… אחריי 22 שנות עבודה פוריות ,בתפקיד בכיר במשרד פרסום מוביל, מצאתי את עצמי, מותשת מרוקנת ועם רצון לעשות את השינוי הנוסף בחיי שינוי קריירה. עולם האימון, נכנס במלוא עוזו לליבי ולחיי . כמה פעמים אנו מוצאים את עצמנו בפני שוקת שבורה,בצומת דרכים חשוכה ואיננו יודעים אנה לפנות. בחירה נכונה בדרך החיים המפותלת תוכל להביא אותנו לדרך המלך, לאושר המיוחל,להצלחתנו ,לאהבת חיינו, לקשר טוב יותר עם הסביבה ולא פחות חשוב עם עצמנו. נשים יקרות ,אף פעם,אל תסכימו לוותר על עצמכן ,על מי שאתן יש לכן כח צריכות עזרה אל תהססו תבקשו ותראו כי טוב ♥♥ והעיקר לא לפחד כלל
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|