02/10/2010 11:38
dany Posts: 19819
|
פו מתוקה מה שלומך? מקווה שאת עוברת ימים טובים ושמחים...... שחזרת לכוחותיך, ספרי קצת, שתפי. שבת שלום ושיהיה שבוע נפלא בהמון אהבה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 10:33
פו הדב Posts: 114
|
מיכלי קצת באיחור אבל המון המון מזל טוב!!!! את המתנה הכי גדולה כבר קיבלת.... והיה לך אחלה יום הולדת... מאחלת לך בריאות, אושר, הגשמה עצמית ושתמשיכי רק לחייך........ נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2010 12:35
מיכל שרון Posts: 1318
|
הדס יקירתי.. תודה לך ולכולן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2010 06:43
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אהבתי הדס ממש ברכה חמודה
ומימוש אל דאגה אוטוטו את חזרה בארץ תשובי למסלול באוכל ופעם ב.. להגיע ולהנות מהמסעדות בארץ בטוחה שיהיה בסדר שתהיי לך חזרה קלה ובטוחה hadasosh1 כתב:
שוב מזל טוב שמחה שבילית ונהנית, ישנם אנשים מאוד מיוחדים, למען כל אחד את הנשמה הם נותנים. תמיד מחייכים גם כשעצוב, יודעים להסתכל על מה שבאמת חשוב. אם את מכירה אדם כזה, יש לך מזל, כי סוג האנשים האלו כמעט כבר אזל. אנחנו מכירים מישהי בדיוק כזאת, אחת מיוחדת עם הרבה איכויות, אם עוד לא ניחשת – זו את כמובן, ואנחנו שמחים שאת איתנו בכל מובן. היום את חוגגת את יום הולדתך, נאחל שיתגשמו כל משאלות ליבך, שאושר ובריאות יקיפו אותך בחום ושתכבשי כל יעד וכל חלום! באהבה הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/09/2010 18:41
dany Posts: 19819
|
ועד שנה הבאה זכרונות נפלאים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/09/2010 18:09
tutit Posts: 2431
|
שוב מזל טוב שמחה שבילית ונהנית,
ישנם אנשים מאוד מיוחדים, למען כל אחד את הנשמה הם נותנים. תמיד מחייכים גם כשעצוב, יודעים להסתכל על מה שבאמת חשוב. אם את מכירה אדם כזה, יש לך מזל, כי סוג האנשים האלו כמעט כבר אזל. אנחנו מכירים מישהי בדיוק כזאת, אחת מיוחדת עם הרבה איכויות, אם עוד לא ניחשת – זו את כמובן, ואנחנו שמחים שאת איתנו בכל מובן. היום את חוגגת את יום הולדתך, נאחל שיתגשמו כל משאלות ליבך, שאושר ובריאות יקיפו אותך בחום ושתכבשי כל יעד וכל חלום!
באהבה הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/09/2010 11:35
מימי Posts: 117
|
בשלוש מילים: גם אני רוצה... ארוחת בוקר בבנדיקט ולא את הביצה המטוגנת השמנונית של המלון. גם אני רוצה לאכול בערב במקום בלב ברעננה, במקום לנסות לעגל את הריבוע ולמצוא מסעדה שגם הצימחונים יהנו, וגם הקרניבורים.... בקיצור, איזה כיף שעוד 4 ימים חוזרים הבייתה לשיגרה. כל הכבוד שאת חוזרת אחרי האכילה במסעדות לתלם הדיאטה. שיהיו לך רק שמחות!!! חג שמח!!! נשיקות מסין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/09/2010 10:47
דפי Posts: 1126
|
מיכל חגגת בגדול. שמחה שנהנית .זכית בבעל מקסים וזה שווה המון. תשמרי על הבוטן ועל עצמך דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/09/2010 08:49
אסתי ברוך Posts: 1317
|
שמחה לשמוע שנהנת את עכשו בתקופה נפלאה אמא קטנה בהכנה חחח מזל טוב המונים אור וברכה
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/09/2010 07:09
|
כמובן יקירתי חוץ מזה.. אתם לא אמורים לחגוג יום נישואין בתקופה הזו? זה אירוע מיוחד בהחלט...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/09/2010 06:26
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שמחים לשמוע שנהנת ועשית חיים שתמשיכי כל חייך להנות ובטוחה שכבר תשובי היום למסלול בהצלחה וכל שתרצי לו יהיי דרך אגב שמעתי המון על מקום בלב ברעננה שהוא מדהים טרם יצא לבקר שם אולי באיזהו אירוע חגיגי תודה על כל שאר ההמלצות המשך חג שמח ומקווה שראית את ברכת יום ההולדת באתר edited by דובונית אכפת לי on 9/30/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/09/2010 22:46
|
אני פשוט גור של לאות מתוקה ושביעות רצון וסיפוק וטעימות ומה לא?!
אחרי יום הולדת כזה נפלא איזה תלונות יש לו לאדם? מה עוד הוא יכול לבקש לעצמו בלי לצאת חזרזיר קטן?!
אז כמו שהבטחתי עדכונים רגע לפני הקריסה הטוטאלית.. הבוקר התחיל בסימן שומן עם ארוחת בוקר שחברה לקחה אותי בבנדיקט ברוטשילד (מסעדת ארוחות בוקר שידועה בלחמניות הקטנות והרעות והחמות שלה שלא מפסיקות להגיע לשולחן) - ההישג: רק 2 גורי לחמניה עם חמאה (לעיצוב האישיות והשלמת החסכים על מה שאין בבית) ורק חצי ארוחת בוקר נטולת פחמימות! בצהריים עוד חברה לקחה אותי לקפה (גיתי ביקש לדלג על צהריים) ובסוף זה נגמר בפרפה גלידת וניל עם שוט של אספרסו ובגלל העיכוב בהזמנה קיבלנו על חשבון הבית גור של עוגת גבינה פירורים (כלומר, הקינוח הכי בולגרי ושווה ). אחה"צ גיתי הפתיע עם זוג כרטיסים לסרט הדקדוק הפנימי (החדש של ניר ברגמן עפ"י הספר של דוד גרוסמן) שהיה קצת מלנכולי אבל מיוחד מאוד, מעורר מחשבה ומעלה שאלות ומרגש ומצחיק - בקיצור, מומלץ! משם גיתי הפתיע ולקח אותי לרעננה למקום מקסים ומופלא שנקרא "מקום בלב" ומתוך התחשבות בשמנמודים הפוקדים את האתר אני רק אגיד שכבר בראשונות חוויתי אורגזמה קולינרית ועכשיו אני פשוט בסטלה של טעימות בפה שלא עברה עדיין. לכל מי שלא היה אני ממליצה להגיע באמת לאירוע מיוחד, להשאיר את נקיפות המצפון בבית ולהנות מהחוויה, מהמקום המיוחד ומכל ביס!!!
ועכשיו יקיריי אני הולכת לישון, היה יום קשה היום בדיאטה, אבל מחר כרגיל הפארק יחכה לנו בבוקר.. ושוב נהדק חגורות לקראת שבוע הבא והחזרה לשגרה וכמובן - לשקילה!!!
לילה טוב ונפלא ושוב - תודה לכולכם על היחס ותשומת הלב וכל הברכות הואיחולים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|