05/03/2014 18:56
EFF Posts: 6391
|
פשטידה בסיסית פרווה - הכל מתכונים ל-4 סועדים
שקית לקט נורמנדי בצל קצוץ כרישה (פרסה) קצוצה 3 כפות שמן זית קוביות מ-4 קישואים 2 סלסלות פטריות קצוצות (רצוי 2 סוגים) 4 ביצים כף אבקת מרק בטעם עוף תבלינים לפי הטעם עשבי תיבול: שמיר, פטרוזילה, כוסברה לפי טעמכם
הכנה: מבשלים את הלקט במים לריכוך. מטגנים את הבצל/כרישה בשמן מוסיפים להקפצה את הפטריות מערבבים עם הלקט מוסיפים את הביצים ושאר המרכיבים ומכניסים לתבנית פיירקס אופים בחום בינוי כ-45 דקות
גיוון 1: להעשיר את הפשטידה בפחמימות עם 4 כפות פירורי לחם או פנקו או קוואקר
גיוון 2: להוסיף גבינות: קובית בולגרית 5% קופסת קוטג׳ 5% או גבינה לבנה 5% להוסיף לקערת הירקות לאחר ההקפצה במחבת.
לעטר את הפשטידה בכמה פרוסות גבינה צהובה לייט
גיוון 3: בשלב הטיגון להוסיף קופסת טונה במים ולעטר את הפשטידה בגבינה צהובה כנ״ל
גיוון 4: 500 גרם בשר טחון לא שמן ,להוסיף בשלב הטיגון יחד עם כמה שיני שום ולטגן עד שהבשר מחליף צבע. מוסיפים תבלין גריל בשר
45 דקות בחום בינוני.
|