03/03/2014 23:22
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין וחברות יקרות תודה רבה אתן מרגשות..... לילה טוב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2014 18:33
אייריס Posts: 3744
|
קרולין אהובה יופי של סיכום. התגעגענו גם. ומירי שלנו אלופהההה. נשיקות ובהצלחה בכל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2014 15:52
נחושה Posts: 6982
|
מירוש את היית מהממת בלבושך ובהרצאה שהעברת לנו אני בכל אופן מלאת מוטיבציה ונחישות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2014 15:51
נחושה Posts: 6982
|
יפה שלי היה לי לעונג לפגוש בך לתת ולקבל חיבוקקקק ההרצאה הפעם היצה מעל ומעבר בתרומתה ובחיוניותה למסע שאנו עוברים בחיינו בכלל ובשינוי הרגלים בפרט אנחנו מה שאנו חושבים חולמים אומרים ועושים ואם לא נדבר לעצמנו בטוב זה תמיד ייגמר ברע ואוכל אף פעם אינו הפתרון הוא אוכל ולא פלסטר לכאבנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2014 20:26
קרולין Posts: 6651
|
דולר הגעתי היום לפ"ת קל"ב תמחר לא אוכל להגיע לבית רוזן יש לי כנס של יום האשה הבינלאומי....נשיקות וגעגועים חברותיי היקרות היתה הרצאה נהדרתתתתתת , תמיד נכון וחשוב לשמוע מה המחשבות שלנו עושות לנו ואיזה כוח והשפעה יש להן עלינו ,לטוב ולרע. וכן, להשתדל לחשוב על מה כן טוב ולו על מה לא.....כי זה מוריד, מחבל, משפיעעעעעעע לרעה בכל תחומי החיים ובטח שבדיאטה. להגיד לעצמנו שאנחנו נהדרים, משתדלים, מטפלים בעצמנו, במסגרת, עם האחת והיחידה, שמניעה אותנו לשינוי אמיתי גם כשבאות המחשבות....לנסות להחליפן בטובות, מעצימות, מעלות ואם לרוב נחשוב טוב זה מה שקובע ! אחלה הרצאה, חזקה, עוצמתית, חיובית ונותנת המון דרייב להמשך התהליך ובכלל, הכל מהחיים של כולנו שיהיה לכולנו שבוע טוב מבורך, מחשבות טובות, עשייה , השתדלות ורק ט ו ב . אמן אוהבת שלכם קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|