28/02/2014 14:39
רבקה Posts: 8411
|
בהצלחה יקירה במקום העבודה החדש והמשך הצלחה במסגרת שלנו עם המון שליטה והתמדה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/02/2014 08:22
קרולין Posts: 6651
|
קטי יקרה שיהיה לך בהצלחה בסיף החדש שמרי על עצמך את במסגרת, במודעות ובבחירה. בהצלחה רבה בתהליך שבת שלום קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2014 23:44
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קטי יקרה איזה כף שאת משתפת אותנו בחויות המשעשעות בעבודה שלך... איזה כף שאת במסגרת, במודעות ושליטה.... מאד מאד גאה בך....אני בטח לא הייתי חזקה כמוך.... מחכה לך ביום שני עם חיבוק ענק במעמד השקילה... אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2014 11:36
dany Posts: 19819
|
בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2014 11:21
1103 Posts: 5022
|
קטי משנה מקום משנה מזל בהצלחה בסניף החדש וכל הכבוד להיות מוקפת בדברי מזונות ולא להתפטות נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2014 08:23
אייריס Posts: 3744
|
קטי בהצלחה בסניף החדש. הטעימות האילו צריך להיזהר מהם כמו מאש אז תתרחקי מהם הרי חבל לך לעלות את מה שכבר ירד בעבודה קשה שאנחנו עושות. תזכרי הכי יפה לי קילו פחות.. האמת שזה נןרא להסתובב בסופר ומכל מקום יש לך עגלת טעימות מפתות זה לא לנו ולכוחות.שלנו להתמודד עם כאלה פיתויים. בהצלחה בהמשך ויום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2014 07:41
קטי Posts: 123
|
היי לכולן בוקר טוב אתמול העבירו אותי לסניף ״ מגה ״ בקרית עתידיים בת״א אני אף פעם לא הייתי שם לכן התלהבתי כמו ילדה קטנה ״ אה יש פה סופר בתוך סופר ״ כי יש סניף של עדן טבע מרקט ״ בתוך ״ המגה וצמוד אליו מבחוץ יש גם ״ טיב טעם ״ שחלילה. לא יחסר . אנחנו בסניף עצמו נמצאים עשרה נציגי שרות ולכולם יש טעימות : ״ מולר ״ ״ יופלה״. זייתים , קורנפלקס מלא תלמה , פיטנס, ו״ לקינוח ״ ״ בגילה בעגלה ״ דייל מסתובב בסופר אים גביע סקי ענק ושתי קערות ביגלה . אני התפוצצתי מיצחוק . מוקפת עוד חבר׳יה. ומישתדלת להתעסק בעמדה שלי מודה מודה אתמול טעמתי ביגלה אחת אבל אני לא מוכנה ליזרוק לטמיון עבודה קשה כול כך ביגלל טעימות חד פעמיות . מקווה לעמוד בפיתוי . ותמיד יש לי את מירי איתי בעצות בטיפים ובכלים להיתמודדות אים הסיטואציה הדי משעשעת יש לציין (. מערכון של נאור ציון בסופר מרקט ) . יום טוב ס״ ופש נעים בשורות טובות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|