הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הרצאה ש"מזכירה" לנו מה נכון !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
26/02/2014 18:08

חיוך מהלב
חיוך מהלב
דני היקרה, עד לפני שנה היו לי פה ושם, אבל בהחלט בשנה האחרונה אני מבורכת כי אין לי... ומקווה כך להמשיך !!! כאב הלב אח"כ אינו שווה כלל את הקטע שנדמה לך שזה בסדר שקורה דבר כזה.A

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
26/02/2014 13:23

אייריס
אייריס
כמה נכון. הרצאה בגובה העיניים מובנת ועם המון תובנות וטיפים. מירי שלנו האלופה. בהצלחה בהמשך
0 קישור קבוע (Permalink)
26/02/2014 11:18

dany
dany
כייף לך יקירה שאת זוכה לכך שהבולמוסים לא מבקרים אותך.
0 קישור קבוע (Permalink)
26/02/2014 11:08

חיוך מהלב
חיוך מהלב
כמה טוב נראית אמש מירי היקרה !!! פשוט נפלא וצבע החרדל כל כך הולם אותך !!!! להקשיב לגוף זה נכון בכל תחום ובטח בנושא האכילה. אני מיישמת עד כמה שאוכל וגם לעיתים אני מתרגלת לאכול לאט מאד, עם הפסקות יזומות ועם מודעות לאכילה איטית. להגיד שתמיד אני מצליחה? זה לא יהיה נכון. אבל כמה זה חשוב ועוזר גם להקטין כמויות. ונכון, שזה לוקח שנים. אבל אני יכולה להגיד לב שלם שאין לי בולמוסים לפחות כשנה אחת - עד כמה שאני זוכרת. כמה הייתי שונאת את עצמי כאשר אני הייתי נתונה לבולמוסים, כמה בכיתי כשזה קרה והייתי נזכרת שוב ושוב באכילה הבלתי שפויה הזו שעולה אח"כ בקילוגרמים מיותרים? איזה כאב לב !!! ושאלתי את עצמי כל הזמן למה? למה זה קורה לי. נכון לעיתים קשה לנתק רגשית את האוכל ממצבים מסוימים אבל צריך לעבוד גם על זה ולחשוב, וכל יום לגופו. מתחילה את השבוע שלי בתקווה להיות בשליטה לפחות רוב הזמן, ולנסוע בשלום ולחזור בשלום לפחות לא לעלות. זה יהיה כבר נצחון כביר עבורי לא לחזור עם משקל עודף. שיהיה לכולנו יום נפלא ובשליטה. והעיקר להמשיך לחייך כי החיים יפים עוברים להם מהר מידי

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הרצאה ש"מזכירה" לנו מה נכון !!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!