26/02/2014 18:08
חיוך מהלב Posts: 1125
|
דני היקרה, עד לפני שנה היו לי פה ושם, אבל בהחלט בשנה האחרונה אני מבורכת כי אין לי... ומקווה כך להמשיך !!! כאב הלב אח"כ אינו שווה כלל את הקטע שנדמה לך שזה בסדר שקורה דבר כזה.A
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2014 13:23
אייריס Posts: 3744
|
כמה נכון. הרצאה בגובה העיניים מובנת ועם המון תובנות וטיפים. מירי שלנו האלופה. בהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2014 11:18
dany Posts: 19819
|
כייף לך יקירה שאת זוכה לכך שהבולמוסים לא מבקרים אותך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2014 11:08
חיוך מהלב Posts: 1125
|
כמה טוב נראית אמש מירי היקרה !!! פשוט נפלא וצבע החרדל כל כך הולם אותך !!!! להקשיב לגוף זה נכון בכל תחום ובטח בנושא האכילה. אני מיישמת עד כמה שאוכל וגם לעיתים אני מתרגלת לאכול לאט מאד, עם הפסקות יזומות ועם מודעות לאכילה איטית. להגיד שתמיד אני מצליחה? זה לא יהיה נכון. אבל כמה זה חשוב ועוזר גם להקטין כמויות. ונכון, שזה לוקח שנים. אבל אני יכולה להגיד לב שלם שאין לי בולמוסים לפחות כשנה אחת - עד כמה שאני זוכרת. כמה הייתי שונאת את עצמי כאשר אני הייתי נתונה לבולמוסים, כמה בכיתי כשזה קרה והייתי נזכרת שוב ושוב באכילה הבלתי שפויה הזו שעולה אח"כ בקילוגרמים מיותרים? איזה כאב לב !!! ושאלתי את עצמי כל הזמן למה? למה זה קורה לי. נכון לעיתים קשה לנתק רגשית את האוכל ממצבים מסוימים אבל צריך לעבוד גם על זה ולחשוב, וכל יום לגופו. מתחילה את השבוע שלי בתקווה להיות בשליטה לפחות רוב הזמן, ולנסוע בשלום ולחזור בשלום לפחות לא לעלות. זה יהיה כבר נצחון כביר עבורי לא לחזור עם משקל עודף. שיהיה לכולנו יום נפלא ובשליטה. והעיקר להמשיך לחייך כי החיים יפים עוברים להם מהר מידי
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|