26/02/2014 06:56
שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב דניאלוש וברוכה השבה שמחה לקרוא שנהנית מהטיול המשותף עם ביתך. עכשיו את בבית ואנחנו כאן ביחד חוזרים לשגרת העשייה (כי אין לנו דרך טובה מזו) בלי להציב יעדים קשים להשגה אלא פשוט להתמודד עם כל יום ביומו בהצלחה הכי גדולה שיש.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2014 20:39
אייריס Posts: 3744
|
דנילה ברוכה הבאה... איזה כייף של טיול. היינו מזמן באזור הזה של ספרד ונהנינו מאוד מאוד בדיוק במקומות שרשמת תענוג של טיול. שמחה מאוד שנפגשת עם ביתך זה הכי שווה ונהניתם יחד. תרגישי טוב תתחזקי ועכשיו את פה חוזרת לשגרה לעשייה ולשליטה. ערב נפלא ובריא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2014 19:35
קטי Posts: 123
|
דני בהצלחה ברוכה השבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2014 19:21
1103 Posts: 5022
|
דני יקרה ברוכה השבה מארץ ספרד ולפורום הנפלא. מאחר ועלית על הסוס,אני מאמינה שהפעם תעשי זאת ברצינות ובהתמדה היום קצר והמלאכה מרובה אז קדימה לעבודה.. ערב נעים ובהצלחה רבה נילי
-- וסרהולץ
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2014 18:40
dany Posts: 19819
|
אז כפי ששמתם לב הייתי חסרה............ עייפות החומר מה שנאמר יודעת את החומר על בוריו אבל נכשלת בבחינה מא עד ת יצאתי לחופשה............... אז זהו מספיק ודי הייתי שבוע שעבר חמישה ימים בספרד, נפגשתי עם ביתי שחיה בוונצואלה והיתה צריכה להיות בספרד ואמרתי זו הזדמנות לראות אותה. שהרי לוונצואלה אי אפשר להגיע. בילנו כמה ימים נהדרים , מזג האוויר התחשב בנו והיה נפלא, נסענו ברחבי דרום ספרד, הגענו לגיברלטר פגשנו את הקופים וראינו את כל הצוק הנפלא הזה ואת היבשות נפגשות, מהמם ומרגש. ביקרנו במלגה ובעירות החוף הקסומות בקוסטה דל סול, והצפנו עד גרנדה וביקרנו בגני אלהבמרה המופלאים והקסומים. אלא מה......... 12 שעות מאז שיוצאים מהבית ועד היעד וכך גם בחזרה שכולו ספרד מעבר לפינה.......... ככה זה היום. חזרנו חולים, והפעם אני יותר...... גם בעיות קשות בבטן........(זה טוב לא?????????) והרגליים שלי שגם כך לא מציאה גדולה הפעם קרסו לחלוטין. אז ככה מצד אחד נהנים ומצד שני "משלמים" . שאני בטיולים לא מוותרת על הליכה והפעם היא היתה בעוכרי. מעבר לכך שמשקלי ממש לא מוסיף רוב טוב לעניין. אז לסיכום אני פה בכדי הפעם לעלות על הסוס ולחזור למוטב ולהתחיל להראות תוצאות!!!!!!!!!!!! יש יופי של קילוגרמים לרדת. אך איך מירי אומרת אנחנו לא בתחרות והעיקר שעושים.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|