הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ״ אים הראש לא היה מחובר לכתפיים״

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
25/02/2014 20:50

אייריס
אייריס
קטי יקרה כמו שמירי מייעצת לך ולנו יש דרך לכל דבר. בטוח שחשוב בזמנים אילו לשמור על מקום העבודה ויחד עם זה לא לקבל יחס מעליב. בהצלחה רבה והמשך ערב טוב ובלי כעס זה לא עושה לנו טוב. מזל שפה באמת אפשר לשפוך הכל בלי שישפטו אותנו. נשיקות
+1 קישור קבוע (Permalink)
25/02/2014 19:34

קטי
קטי
תודה רבה מירי גם אני אותך wink
0 קישור קבוע (Permalink)
25/02/2014 12:13

miribelkin
miribelkin
Administrator
קטי יקרה תנשמי עמוק.....
תדברי בנעימות ואסרטיביות בלי להראות פחד.....
חשוב לכבוש כעס, אבל לא לקבל דיבור לא יפה.....
תמשיכי להתפתח יפה, את מדהימה ואני אוהבת אותך...
בהצלחה שלך מירי
+1 קישור קבוע (Permalink)
25/02/2014 11:41

קטי
קטי
שוב פעם זה קורה לי אני כול כך מנסה להיות בסדר מהר בזמן לא לאחר נחמדה. נאבד לי הדף שעות אני יודעת שזה היום אלקטרוני אבל כנראה שהם מעדפים להחתים אל דפים . מרגישה חוסר אחריות משווע. ״. ״ קתרין תתבגרי כבר ביום אחד תגדלי עור של פיל תפסיק כבר לנתח כול דבר שאומרים לך , לחפש משמעות אחרת לדברים נעלמת מהעין הדריכו אותך לעקוב אחרי הלוח שנה לכיתוב את השעות הימים והתאריכים, והחתימות מה איתם שאלתי אותה ״ החתימות הלכו לעולמן זהו אין חתימות יותר ״ כאילו מה ניסגר איתך לא ידעתי שזה מקובל לענות ככה . לסיום לכול דבר בחיים יש דרך סיגנון וצורה לענות ולהגיב ״ דרך ארץ קדמה לתורה ״ זה לא סתם פיתגם וזה אני רק יכולה לכיתוב פה ממש כבשתי את הכעס שלי כי באותו הרגע ממש רציתי להעמיד אותה במקומה ולהגיד לה בדיוק מה אני חושבת אבל רציתי את העבודה שלי וזה חשוב לי יותר .
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ״ אים הראש לא היה מחובר לכתפיים״

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!