25/02/2014 20:50
אייריס Posts: 3744
|
קטי יקרה כמו שמירי מייעצת לך ולנו יש דרך לכל דבר. בטוח שחשוב בזמנים אילו לשמור על מקום העבודה ויחד עם זה לא לקבל יחס מעליב. בהצלחה רבה והמשך ערב טוב ובלי כעס זה לא עושה לנו טוב. מזל שפה באמת אפשר לשפוך הכל בלי שישפטו אותנו. נשיקות
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2014 19:34
קטי Posts: 123
|
תודה רבה מירי גם אני אותך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2014 12:13
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קטי יקרה תנשמי עמוק..... תדברי בנעימות ואסרטיביות בלי להראות פחד..... חשוב לכבוש כעס, אבל לא לקבל דיבור לא יפה..... תמשיכי להתפתח יפה, את מדהימה ואני אוהבת אותך... בהצלחה שלך מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2014 11:41
קטי Posts: 123
|
שוב פעם זה קורה לי אני כול כך מנסה להיות בסדר מהר בזמן לא לאחר נחמדה. נאבד לי הדף שעות אני יודעת שזה היום אלקטרוני אבל כנראה שהם מעדפים להחתים אל דפים . מרגישה חוסר אחריות משווע. ״. ״ קתרין תתבגרי כבר ביום אחד תגדלי עור של פיל תפסיק כבר לנתח כול דבר שאומרים לך , לחפש משמעות אחרת לדברים נעלמת מהעין הדריכו אותך לעקוב אחרי הלוח שנה לכיתוב את השעות הימים והתאריכים, והחתימות מה איתם שאלתי אותה ״ החתימות הלכו לעולמן זהו אין חתימות יותר ״ כאילו מה ניסגר איתך לא ידעתי שזה מקובל לענות ככה . לסיום לכול דבר בחיים יש דרך סיגנון וצורה לענות ולהגיב ״ דרך ארץ קדמה לתורה ״ זה לא סתם פיתגם וזה אני רק יכולה לכיתוב פה ממש כבשתי את הכעס שלי כי באותו הרגע ממש רציתי להעמיד אותה במקומה ולהגיד לה בדיוק מה אני חושבת אבל רציתי את העבודה שלי וזה חשוב לי יותר .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|