25/02/2014 17:57
קרולין Posts: 6651
|
טולי יקירתי, את סופר מצחיקה הומור שנון כיף שאת איתנו נשיקות קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2014 17:41
dany Posts: 19819
|
טולינקה אמא מביטה מלמעלה ורווה נחת. כל הכבוד על השידרוגים. ותודה שאת בוחרת אותנו על פני כל המחזרים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2014 14:57
קטי Posts: 123
|
טולי את כותבת שנון ומצחיק איזה כייף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2014 14:51
רבקה Posts: 8411
|
טולינקה כמה שאת נהדרת ובחירתך נהדרת כפליים תודה על הטיפים הנהדרים וכולנו יחד נמשיך להנות אחד מן השני עם ההמלצות והשדרוגים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2014 08:08
אייריס Posts: 3744
|
חחחחח גם אני ממש לא נעלמתי מרזון. שבוע טוב וקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2014 19:49
toly Posts: 898
|
תודה אייריס יקרה וטוב שאת פה כי הפורום קצת התרוקן כנראה כולם כבר רזים וחטובים ורק אני טרם נעלמתי מרוב רזון אז אנשי פורום יקרים קדימה לצאת בבקשה מקומת הפנטהאוז שבמקרר הקר ולהיכנס לבית החם פה התומך ושבת אחים גם יחד לשבת נפלאה ובשליטה יפה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2014 18:48
אייריס Posts: 3744
|
פה ומזל שאני פה אחרת ...... אז בתאבון עם המרק המשודרג בטוח יצא טעים מאוד וכייף שיש מחזרים נחמדים מרומם את הלב והנשמה ותהני מזה בכייף. ערב נפלא
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2014 17:40
toly Posts: 898
|
חברי פורום יקרים מחזר אחד אמר לי השבוע: את אישה יפה מאוד ולא רק מהחןץ מחזר נוסף כתב לי מקוסמוי שבתיאלנד:את חכמה ומצחיקה עד דמעות ןהשלישי הפליא לעשות ושלח לי טוליפים מדהימים שבצידם פתק קטן:לאישה הטובה והנועזת... במי עליי לבחור? כרגע אני בוחרת בכם ובמרק הכרובית המתבשל על הגז ובעזרת "הבוס" ישתבח שמו יצליח ונעלוז.... ובעת הכנתו נזכרתי במספר שדרוגים למרקים מבית אימא זהבה ז"ל שאם הייתה עכשיו מציצה עלי ממעלה מגן עדן לא הייתה מאמינה שהבת שלה עם הידיים השמאליות ששנים לא ידעה לעשות דבר במטבח ולא העיזה להיכנס לקודש הקודשים של לשכת הבית הלא הוא המטבח הפולני-רוסי. הפכה לעקרת בית ואוהבת בישולים די טובה ולמה אני מספרת זאת לכם? כי הכל עניין של רצון בחירה אישית ומוטיבציה והכל ניתן לשינוי בחיים השאלה מה רוצים בחיים לחיות כמו פח זבל או באיכות חיים ובריאים וחטובים וכעת נעבור לפרסומות ומייד נשוב אחרי כוס מים לשדרוגים: 1 פלפל אדום שלם עם הצופציק הירוק או שושקה בשלמותה לתוך מרק הירקות אחרי רתיחה ולקראת הסוף שולפים ואוכלים בהנאה מרובה והמרק תופס צבע ואופי חבל"ז. 2 קלמנטינה או מנדרינה רצוי אורגנית וללא ריסוס:סוחטים אחת לתוך המרק במקרה הזה כרובית ומגרדים בתום הבישול את הקליפה או קליפת לימון מוסיף המון צ'ארם ואקזוטיקה לטעם 3 קינואה: חצי כוס לא מבושלת מוזרמת לאט למרק והופך אותו לנזיד כפרי יאמי יאמי רק לתשומת לב הקוראים וגב' זליבנסקי נא לא לשכוח: קינואה היא דגן נפלא המכיל גם פחמימה וגם חלבון ןלכן שילוב כזה רק עד 17 אחרת....כרטיס צהוב מוורשה) עד כאן להפעם ועדכונים בבקשה גם מכם....לאחרונה חשה פה קצת לבד....הלו מישהו בבית??? שבת נפלאה וטעימה עם ברקסים על הלסתות באהבה טולי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|