הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ״ גבינה אים עוקץ״

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
25/02/2014 18:31

dany
dany
קטי יקרה
נתנו לך כאן יופי של עצות.
בהצלחה
+1 קישור קבוע (Permalink)
23/02/2014 14:41

רבקה
רבקה
קטי יקירה מירי שלנו יש לה פינה מיוחדת אצלינו בנשמה
שנמצאת איתנו בכל רגע בו אנו זקוקים לשליטה
אין ברירה כשרוצים להצליח בירידה אלא לשנס מותניים
ואין על הגיבור הכובש את יצרו
בהתמדה ובשליטה תבוא ההצלחה fingers crossed
23/02/2014 10:05

miribelkin
miribelkin
Administrator
קטי יקרה
לא קרה כלום, את נותנת לאחרים לטעום....
את לא טועמת....זה עבודה, פרנסה.
נתראה מחר בבוקר עם חיבוק ענק
אוהבת מירי
23/02/2014 08:11

אייריס
אייריס
קטי היזהרי מטעימות.. תני רק ללקוחות לטעום למרות שחבל שלא עושים עם פחות אחוזים. הכי יפה קילו פחות וקחי את מירי לכל מקום. בהצלחה בעמדה. שבוע טוב וקל
0 קישור קבוע (Permalink)
19/02/2014 16:37

חיוך מהלב
חיוך מהלב
גבינה צהובה אצלי זה רק עד 9% נועם. את זו אני אוהבת אבל גם היא מוגבלת אצלי. גם נראה לי שיש בה הרבה נתרן. מה נותר לי רק 5% לבנה בכל הצורות ובכל הוריאציות. אז מה לעשות? בטח להיות ליד הדבר שאת עובדת בו זה לא קל אבל אני מאמינה בכוחותייך ובהחלטה שזה רק פלסטיק ולכן זה לא מעניין אותך ואין מצב שתגעי בזה... יש הרי כל כך הרבה דברים טעימים שאפשר לאכול בלי צהובה כזו.
מחזיקה לך אצבעות ולבטח את תצליחי לעמוד בפיתוי כי באמת כפי שנאמר כדברי חוכמה כאן. "הכי טעים זה 1 קג פחות" וסופשבוע כבר בפתח ואין ברירה צריך לשנס מותניים כדי לבוא בשבוע הבא בע"ה קלים יותר ובעיקר שמחים על כך שהצלחנו במיוחד שמירי ואריה לא היו איתנו פיסית אבל לבטח היו איתנו ברוח... בהצלחה

--
hs
19/02/2014 13:45

יולי
יולי
היי קטי,
אכן הכי טעים זה קילו פחות ואני בטוחה שתמצאי את הכוחות להתנגד לטוסט מבחינתך שלא לטעום ממנו אלא פשוט להכין לאנשים לטעימות.
התייחסי לטוסט כאל עבודה ולא יותר מכך, מעין תפקיד שעלייך לעשות. הטוסטים שייכים לקהל הרחב שבא לטעום ..תחשבי על זה כמו על פלסטלינה וכך לא תטעמי..כמובן זה אוייב שלנו
בהרזייה ושמירת משקל ולכן אני בטוחה שתפרידי בין העבודה לבין זה שאת לא טועמת מזה .
בהצלחה,
יולי
19/02/2014 11:59

קטי
קטי
היי לכולן רציתי לשתף אותכם בפרויקט החדש ששובצתי אליו . גבינה צהובה ״ עמק ״ 28 % . איך ששמעתי אתמול את ההדרכה כבר נהיה לי לא טוב , ממש פיזית הרגשתי רע. אני כול כך מנסה להילחם ביני לבין עצמי שגבינה צהובה היא ה״ אויב״ שלי ואל אחת כמה וכמה %28
הדיול שלנו ניקרא דיול ״ טוסט ״. וככה הוא הולך טוסט פרוסה גבינה צהובה, יש לי גם טוסטר בעמדה וכבל מעריך . אני אוהבת את העבודה שלי באמת גם מבחינת השעות זה בדיוק מתאים לי אבל כנראה עכשיו אני צריכה לגייס את כול הכוחת שלי ולקחת איתי ״ מירי קטנה ״ אל הכתף כי אנחנו הולכים לקבל בלוק של גבינה צהובה 28 % מחולקת אים נירות שהיה לנו נוח יותר לחלק..... האבסורד בסיפור שסחבו אותנו עד ת״ א בשביל לקבל הסברים אל איך מכנים טוסט .( לפחות שילמנו לנו אל ההדרכה ,) . אז כמו שמירי נוהגת לומר ״ הכי טעים לי קילו פחות״. ב״ה נעשה ונצליח בשורות טובות אוהבת אותכן wink
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ״ גבינה אים עוקץ״

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!