15/02/2014 04:14
אקורדיאון Posts: 16381
|
מחוננת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2014 00:07
חיוך מהלב Posts: 1125
|
שעה מאוחרת של יום שישי. תודה על העידוד הרב שאני מקבלת מכן. היום אני גאה בעצמי כי היינו בארוע, אני עברתי על שולחן האוכל כאילו היה סתם תצוגה מפלסטיק... מייד נכנסתי לאוירה וריקודים זה הרי טוב לנשמה ולגוף. אפילו שתיתי רק מים ולא איזה משקה בעל קלוריות וכך חזרתי הביתה - אחרי שהייתי נחושה ואפילו צחצחתי שיניים לפני שיצאתי כדי להסביר לעצמי שמבחינת האוכל לערב זה אני סיימתי. תודה לאל עמדתי בהחלטתי והאוכל לא שלט בי. מחר יום חדש ואשתדל שוב... כל יום אני לוקחת לגופו. תודה לך נילי ואייריס תבורכנה שתיכן וליל מלא בחלומות נעימים לכן!
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2014 18:42
אייריס Posts: 3744
|
ברכותיי החמות ובהצלחה בהמשך הדרך והקילו שעלה יירד השבוע בשליטה ובעשייה הנכונה. שבת שלום יקרה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2014 13:31
רבקה Posts: 8411
|
חנה'לה ברכות לסיום הקורס ולתואר הנכסף עיתונאית, תבורכי. אני בטוחה שאת בשליטה והקילו הנוסף כבר בירידה. בהצלחה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2014 19:04
1103 Posts: 5022
|
חיוך מהלב ישר כוח אני מאינה שתצליחי להוריד את הקילו המיותר בהצלחה רבה סופ"ש נפלא נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2014 17:42
חיוך מהלב Posts: 1125
|
היום סיימתי בשעה טובה קורס לעיתונאות מקומית ואני רשמית עיתונאית מן המניין. נראה במה אעסוק... אבל לסיום הקורס הבאנו כיבוד כל אחד לפי טעמו ורצונו. אני ביקשתי מהחברים בקבוצה שלנו שישתדלו מאד בעניין לא הרבה פחמימות אבל לצערי לא עזר לי. אני הכנתי פשטידה אמנם עם פחמימות אבל מבית מדרשה של מירי. גם אמרתי את זה. בקיצור לא רק שכולם ליקקו שפתיהם ממנה גם "נדרשתי" לשלוח לכולם את המתכון שאעשה היום בערב. אבל היו שם עוגות מאפה בית, 3 יותר מידי, היתה גם קציפת תותים אבל עם הרבה מאד סוכר ובצד היו גם קערות עם ירקות עליהן התנפלתי. ננכון שגם טעמתי 2 ביסים מהעוגה ואכלתי שתי כפיות של הקציפה כי לא ידעתי שהיא עם הרבה סוכר רק לאחר שטעמתי, בעיקרון העיקר שלא חטאתי הרבה כי יש לי משימה להוריד את ה-1 קג שהשבוע התישב לו בדיוק במקום של הכרס. המילה הזו מאוסה בתכלית המיאוס עלי. אז אני בשליטה, ועושה כל מה שניתן לעשות כדי שלא אסטה מהדרך הישרה והאחת שלי. מישהי בקבוצה שהיא שמנמודה אמיתית קראה שיר שהיא כתבה (לא משהו) על האויבים - באוכל ... ואיך שהיא "רוצחת" אותם בצלחת, כשהיא יודעת שאסור לה.... חשבתי לעצמי. מהיכן הגב' יודעת המילה אוייבים? הרי זה שוב מבית מדרשה של מורתנו הדגולה. לא אמרתי שום דבר כמובן צריך לפרגן לכל אחד לא? שיהיה לכולנו המשך שבוע או יותר נכון סופשבוע נעים למרות שיהיה גשום וסוער. גם זה חשוב. באהבה לכולכם/כן...
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|