11/02/2014 14:35
אייריס Posts: 3744
|
כל כך מוכר אבל זו הבעייה שאנחנו תלויים בהם לצערי בכל מיני חברות וחבל על העצבים למרות שזה מתסכל. בכל אופן טןב עשית שהחלטת לא להתעצבן כי הבריאות יותר חשובה בהחלט. המשך הצלחה בתהליך ויןם טובבבבב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2014 13:47
נינוש Posts: 1442
|
מקווה שהחיוך חזר מהר מהר לפנייך וחדר ללב , מבינה אותך כל כך , אני במאבק או ליתר דיוק משא ומתן עם משרד הבריאות כבר מחודש אוקטובר ועדיין לא סיימנו , אך רואה אור בקצה המנהרה עד שזה לא נגמר וחתום זה לא נגמר , כך שצריך הרבה סבלנות לביורוקרטיה שלנו , יש מה לעשות אך אין לנו ארץ אחרת .... מקווה שהיום הוא יום טוב יותר בשבילך !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2014 12:18
חיוך מהלב Posts: 1125
|
מי מאיתנו לא חווה חוסר אונים בשיחות טלפון עם חברות כמו HOT או חברות אחרות שאמורות לתת לנו שירות והן "מצפצפות" עלינו כל הזמן? אתמול היתה לי שיחה כזו שממש התרגזתי מאד אבל החלטתי באמצע השיחה שאני לא מתרגזת יותר כי הבריאות חשובה לי והרגשתי שאני מתפוצצת. זה עבר אבל השכונה שלנו קיבלה אתראה שלא יהיה חשמל כל היום אמש. בטח שקצת אכלתי מתסכול, אבל לא נורא. אני כבר יודעת להפריד רגשות מאוכל אבל זה לעיתים גם אני רק בן אדם ואיבדתי קצת שליטה. לא יותר מידי... כי בבית בעיקרון "אין אוייבים".... היו אמורים לגמור העבודות בשעה 17.00 אבל חברת החשמל היא בעלת הבית על המתגים ולכן הם סיימו בשעה 18.30 כשאני רועדת מקור בבית יושבת בחושך עם שמיכה וחושבת לעצמי מה הטעם להתרגז? מה שמתסכל וכואב הוא חוסר האונים שלנו. הבטיחו בשעה 17.00 אז הבטיחו... וכל האזור היה בחושך, גם מסעדה מקומית וגם מכון הכושר ואני כבר ישבתי מוכנה ללכת לשם בשעה 5 אבל בשעה 6.30 כבר לא היה טעם וכך גם לא עשיתי את הספורט שלי אתמול. כי הייתי צריכה לבשל (רק אופה) לא מטגנת חלילה, והעייפות והקור הכריעו אותי... אבל היום זהו יום חדש ואשתדל לעשות את כל שביכולתי... שיהיה לכולנו יום נפלא.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|