הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי יקרה ואהובה פשוט הורסת בלוק ובנושא ההרצאה השב

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
13/02/2014 19:46

toly
toly
תודה רבה לכולכן על המחמאות
אני זוכה בעת האחרונה לשפע מחמאות טפו טפו בהרבה אספקטים וזה בהחלט "קרם ברולה" לנפש
ובעיקר כמה שישמע פאטתי ורוחני אני משדרת לעולם מאז תחילת 2014 משהו שונה לא יודעת להסביר מה בדיוק
השתנה שלא קשור בהכרח בירידה אבל צאקרת הלב נפתחה אני יותר נינוחה סבלנית יותר עם עצמי ומשתדלת אפילו בירידה לחדר הזבל להיראות במיטבי גם אם מדובר בבכדי ספורט שמא איזה בעח כלב
יתאב בי בגינת הבניין....smile) ובאמת אנשים מגיבים על האנרגיה הזאת בחיוך ןפרגון כפול וזה כייף
אז אני ממשיכה לזרום בקלילות ומאחלת גם לכם שבת קלילה וזורמת....
יום אהבה נפלא ושבת מעולה
באהבה רבה
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
13/02/2014 08:36

אשירה
אשירה
טולי המהממת, מבלי להכיר אותך אין לי ספק שתהיי מסמר המסיבה!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
11/02/2014 14:38

אייריס
אייריס
צודקת בכל משפט. מצטרפת אלייך וממשיכה לזרום גם אם המשקל עולה או במקום ממשיכה לבוא ולהנות ממורתינו המהממת ולספוג עוד ועוד רזי חוכמה. בהצלחה יקירה כייף לקרוא
0 קישור קבוע (Permalink)
10/02/2014 18:18

קרולין
קרולין
טולי יקרה איזה כיףףףף גדול לקרוא אותךsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
10/02/2014 17:00

נינוש
נינוש
טולי יקרה , יפה מבפנים ומבחוץ ועוד מצחיקה ואמיתות
ברור שאת תנצנצי בדייט ומי שלא מתלהב יש לו בעיה ....
0 קישור קבוע (Permalink)
10/02/2014 09:21

miribelkin
miribelkin
Administrator
טולי יקרה אני קוראת ומתמוגגת....
יכולת סיפור מושלמת...יאללה להוציא ספר
יהיה בטוח רב מכר....
יום נפלא וחיבוק חזק
אוהבת מירי
+1 קישור קבוע (Permalink)
07/02/2014 15:25

toly
toly
מירי יקרה שלנו ואהובה
את פשוט הורסת השבוע בלוק הצעיר והמקסים ובשילוב הנושא הכי אהוב עליי והכי שמדבר
אליי לקישקעס- פשוט עונג לשבת וכמה טוב שהקדמתי את הדייט שלי עימך לקראת הדייט האחר שחי מחר
אודה ואתוודה יש לי מספר אירועים חשובים בשבוע הבא וכבר מזה יומיים עומדת מול הארון ומתלבטת איזו שמלה אלבש איזה צבע יהלום אותי יותר איזה צעיף יהפכני לסקסית והכי חשוב כמה שנשמע שטחי ובנאלי (ויסלחו לי כל הפרופסורים/יות שיהיו נוכחים מהארץ וחו"ל) גב' זליניבסקי רוצה וחפצה להראות הכי יפה חטובה ומרשימה וגם כן רזה ודקיקה ולפחות 1.75 עם חזה וטוכעס אסוף וזקור כמו האף שלה (האיבר היחיד הקטן ודק בתכולתי...)
אז לשם הגובה יש עקבים צבעי טמבור להצרת הלחיים יש ברוך השם מחטב לפוטושופ וטשטוש ה"שניצלונים יש ויש אך בוא נודה ונתוודה:עוד לא נעלמת מרוב רזון.וברור לי שבתוך יומיים לא אהפוך ל906090 מפריז
ועד שאגיע למחוז חפצי ומשקל יעדי אני יפה כפי שהנני והעיקר החיוך הקורן שמחת החיים וחוש החמור העצמי כפי שמירי אומרת: תזרמו תהיט קלילים עם עצמכם
ועם החיים והסובבים אתכם....תזרמו ואהבו את עצמכם בדיוק כפי שהינכם כאן ועכשיו.
שבת שלום אנשי ם יקרים ואהובים
טולי
+1 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי יקרה ואהובה פשוט הורסת בלוק ובנושא ההרצאה השב

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!