07/02/2014 15:58
נחושה Posts: 6982
|
EFF כתב:
נינוש ....זה לא המשיח - זו את וכוח הרצון שלך, ההתמדה שלך, הטיפול שלך בגופך.....שבת נפלאה וברוך שובך לפורום.. מסכימה עם כל מילה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2014 15:24
EFF Posts: 6397
|
נינוש ....זה לא המשיח - זו את וכוח הרצון שלך, ההתמדה שלך, הטיפול שלך בגופך.....שבת נפלאה וברוך שובך לפורום..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2014 13:48
קרולין Posts: 6651
|
נינוששש את אלופה ! אין כמוך! תמשיכי להתמיד ולהצליח שבת שלוםםםםםם אוהבת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2014 12:43
רבקה Posts: 8411
|
נינוש אני מצדיעה לך בטוחה שההנאה היתה מרובה ומכופלת גן הנאה וגם ירידה , אין כמוך מתוקה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2014 23:43
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נינה יקרה את נראית מדהים.... כל הכבוד ממש מודל חיקוי אדיר תישארי איתנו ותשתפי אוהבת אותך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2014 17:47
נינוש Posts: 1442
|
חיוך מהלב כתב:
נינוש את ממש מחוננת להוריד כך בחו"ל? כן בטיול אין מקרר ללכת אליו אבל צריך לעיתים לאכול מה שיש בנמצא ולא תמיד כמו שאנו מבשלות בבית. בטוחני שאת עלית על דרך המלך ואת העלייה ההיא תשכחי במהרה בקילוגרמים שפשוט ילכו להם כי לך הם לא מתאימים. אני מאמינה בך ומעריצה את יכולותייך דוקא בארהב. אני בע"ה נוסעת עם בעלי למשפחה של בני והנכדים שם בשליחות. בפעם האחרונה שנסעתי חזרתי עם משקל עודף מעין סוג של יבוא בלתי רצוי בעליל שלקח לי זמן רב מאד להוריד ממותני. הפעם אני נחושה מעין כמותי לצאת עוד יותר קלה ולחזור קלה יותר גם כן. איתגרתי את בני ואמרתי לו שאני מגיעה רק אם ימצא לי סופרמרקט שבו אוכל למצוא את אשר אני צריכה מבחינת האוכל ואני אקפיד על קלה כחמורה כמו שאומרים אצל החרדים. המצווה של לצאת במשקל תקין לפני הנסיעה ולחזור גם כן לפחות לא לעלות זה הפעם בנשמתי ואף אחד לא יזיז אותי מהנחישות שבה אני מתכוונת לתרגל על בסיס יומיומי ואפילו על בסיס של שעות.... מאחלת לך תשמיכי ותצליחי כל הכבוד לך יקרה !!!!!
חיוך מהלב יקרה , ובכן כמה טיפים לארה״ב קניתי בוולמרט אקטיביה אין לבן רגיל יש בטעם וניל לבן או פירות לייט , קניתי תפוחים כבר חתוכים ולקחתי קוואקר מהבית בצנצנת קטנה , זאת ארוחת בוקר לבעלי קניתי לחמניות , גבינות ונקניקים כמה שהוא רוצה , לצהריים פאסט פוד כמעט אצל כולם יש low carb כלומר בלי לחמנייה , המבורגר עם כל הטוב שבו עטוף בחסה , וארוחת ערב במסעדה טובה , כל התנהלה החופשה שלנו . מאחלת לך לעמוד באתגרים , ובהצלחה !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2014 16:57
אייריס Posts: 3744
|
נינה כל הכבוד. בכלל לא מובן מאליו לחזור מחופשה שכזו ועוד ירידה נרשמה ממש מחוננת. בהצלחה בהמשך להחזר החובות והעיקר שנהנית ושבת לארץ. המשך יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2014 15:36
חיוך מהלב Posts: 1125
|
נינוש את ממש מחוננת להוריד כך בחו"ל? כן בטיול אין מקרר ללכת אליו אבל צריך לעיתים לאכול מה שיש בנמצא ולא תמיד כמו שאנו מבשלות בבית. בטוחני שאת עלית על דרך המלך ואת העלייה ההיא תשכחי במהרה בקילוגרמים שפשוט ילכו להם כי לך הם לא מתאימים. אני מאמינה בך ומעריצה את יכולותייך דוקא בארהב. אני בע"ה נוסעת עם בעלי למשפחה של בני והנכדים שם בשליחות. בפעם האחרונה שנסעתי חזרתי עם משקל עודף מעין סוג של יבוא בלתי רצוי בעליל שלקח לי זמן רב מאד להוריד ממותני. הפעם אני נחושה מעין כמותי לצאת עוד יותר קלה ולחזור קלה יותר גם כן. איתגרתי את בני ואמרתי לו שאני מגיעה רק אם ימצא לי סופרמרקט שבו אוכל למצוא את אשר אני צריכה מבחינת האוכל ואני אקפיד על קלה כחמורה כמו שאומרים אצל החרדים. המצווה של לצאת במשקל תקין לפני הנסיעה ולחזור גם כן לפחות לא לעלות זה הפעם בנשמתי ואף אחד לא יזיז אותי מהנחישות שבה אני מתכוונת לתרגל על בסיס יומיומי ואפילו על בסיס של שעות.... מאחלת לך תשמיכי ותצליחי כל הכבוד לך יקרה !!!!!
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2014 15:00
נינוש Posts: 1442
|
חברים יקרים אחרי זמן ארוך ארוך של יותר משנתיים שאני תקועה על הנדנדה האינסופית של ירידה חצי קילו ועליה קילו וכך כמו טיפת חלב עליתי ל5 וחצי קילו מעל לרצוי , וכך נסעתי לארצות הברית .... ושם בלי מקרר שכל רגע. נפתח לבדוק מה נולד בפנים ועם 3 ארוחות ביום ביניהם ארוחת הבוקר האולטימטיבית של קוואקר , יוגורט ופרי , ארוחת צהריים צנועה וארוחת ערב יפה במסעדה משובחת ואחרי 10ימים אני מגיעה לחוג וקילו פחות , איזה אושר וזה רק בגלל שלא היו נישנושים בין לבין , החלטתי להמשיך בדרכי זאת ושבוע לאחר מכן עוד קילו נשר ..... שוב אושר שמיימי וכך נותרו להם 3 וחצי עד לקו המשווה . מקווה להגיע עד לפסח הקרוב למשקל הרצוי לי . נכון חברות יקרות נעדרתי מהפורום שלנו לתקופה אך מבטיחה להכנס שוב וכל זו בגלל הפייסבוק .. שבת שלום חברים יקרים !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|