05/02/2014 22:02
נחושה Posts: 6982
|
תודה יקרות מסיימת את היום הרביעי אמנם היה מתוק אבל בלי פחממות מחמש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2014 18:47
רבקה Posts: 8411
|
נחושתי ויולי היקרות כל הכבוד על ההליכה זה נפלא איך מירי תמיד אומרת יוצאים בדאוון וחוזרים בהיי המשיכו בנות זה תורם המון לנפש ולגוף. יולי את צודקת כשנכנסים לזה זה מאוד ממכר וזה כייף גדול ביחוד בפארקים בטבע או בים בטיילת עושה טוב על הנשמה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2014 17:33
אייריס Posts: 3744
|
יפה מאודדדד. בהצלחה בשאר הימים הבאים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2014 09:25
יולי Posts: 754
|
היי נחושה, כמוך, כמוני גם אני בהליכות כבר שבוע שלישי..בדרך כלל בליילה ועם בעלי שנרתם לעזרתי ובשניים זה כיף כפליים.. בכל אופן, לפעמים אני עייפה ומתחשק לי לוותר על ההליכה ולשבת..לראות טלויזיה ..אבל האמת היא שההליכה מאוד עוזרת לי גם להתמודד עם לחצים..יש בה משהו מאוד משחרר..ועם הזמן יש בה משהו ממכר..יוצא לי כמעט ולא לראות טלויזיה ופשוט במקום ללכת ברגל.. חוץ מפלפלים צהובים שזו תוכנית מאוד אהובה עליי..ואז אני הולכת אחריה (מאוחר מאוד) אם אני לא במצב של עייפות טוטלית.. כל הכבוד, נחושה על ההליכות ..כן זה גם משהו ששובר את השגרה ונראה לי הרבה מעבר לתהליך של הרזייה..זה מתחיל משם אבל זה פשוט עוזר מאוד גם למצב הרוח וזה לא פחות חשוב.. המשיכי ככה. וכל הכבוד.. יום נהדר, יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2014 08:32
קרולין Posts: 6651
|
נחושתי חיבוק גדוללללחח בחזרה את בהחלט מסוגלת כל יום נשיקות ויום טוב ובשליטה קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2014 08:24
נחושה Posts: 6982
|
בוקר טוב פורום יקר בהצלחה לנשקלי יום רביעי מחכים לכם מירי מהממת טיפים לחיים הרצאה משובחת ומתכונים שמשדרגים את החיים אני מתחילה את היום הרביעי וזה לא שקליל ומפנק זה אתגר לשנות הרגלים ולהתמיד בחדשים אבל את ההכנה לקיץ בריא ורזה יותר עושים עכשיו אז יצאתי עם פרצוץ חזרתי עם חיוך ועם התחושה שאני מסוגלת גם היום כל יום חיבוק גדול שעוזר בהכול נחושתכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|