05/02/2014 08:35
קרולין Posts: 6651
|
תודה יקרות שלי ההרצאה על דימוי גוף כל פעם מקבלת רענון שדרוג ועוד זוויות ראייה. שיהיה לכולנו המשך יום טוב ובהצלחה לנשקלים אוהבת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2014 17:51
רייצל Posts: 339
|
קרולינה יקרה, הייתי רגילה לסיכומי הפגישות שלך בימי רביעי ומכאן אני מצפה לשמוע את ההרצאה המאלפת של מירי מתגעגעת למפגשים שלנו ברביעי חיבוק גדול רייצ׳ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2014 14:37
רבקה Posts: 8411
|
קרולינה אין כמוך שמעתי אתמול את ההרצאה ואת מגישה לנו את התמצית פשוט נפלא אכן מירי שלנו נראית נהדר וכשראיתי אותה אמרתי לה שהיא נראית כמו תלמידת תיכון, נפלא כל המחמאות מגיעות לה.♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2014 21:47
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
תודה קרולין אהובה על הפירגון אוהבת אותך וגאה בך על ההתמדה וההצלחה לילה טוב שלך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2014 20:11
אייריס Posts: 3744
|
שמחה שסיכמת. היום לא הגעתי למפגש עקב בדיקות לבעלי. מזלנו שאנחנו פה ולומדות כל שבוע מחדש. אין ספק שאנחנו במקום הנכון. נשיקות והמשך הצלחה לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2014 19:39
קרולין Posts: 6651
|
היום , את נראית נ פ ל א ההרצאה על מודל גוף, כמו תמיד חשובה ומניעה לשינוי מסכימה עם כל מילה שלך, מאדדדדד חשוב להקפיד להראות טוב, להתלבש נקי, מסודר מריח לחייך להראות אסתטי זה לא פחות חשוב מהירידה עצמה, זה נותן חשק, מצב רוח טוב ועוזר מאד בחיים ובתהליך.... אין ספק שאת מקדימה את זמנך עם כל המידעים שאת מעבירה לנו מתוך חוכמתך ומתוך האינטואיציות המאד חזקות שלך, אמרת שמשקאות דיאט מפריעים לירידה והנה השבוע כתבו על כך,בזמנים בריאים של ידיעות, הרבה דברים את אומרת ובסוף הם מוכחים כמדעיים- מחוננת שלנו אין כמוך ואין לך מ ת ח ר י ם תודה לך על הכל, על הדאגה, האהבה, הנתינה ללא גבולות , המסגרת, השיטה, הביחד שלנו שאין לו מחיר כולנו זכינו בך! אוהבת ומעריכה אותך מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד שלך, קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|