הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אז מה למדתי השבוע באוניברסיטת לאיכות חיים של מירי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/02/2014 17:00

אייריס
אייריס
שמחה שהתאוששה הלברדורית
0 קישור קבוע (Permalink)
06/02/2014 05:23

אקורדיאון
אקורדיאון
טולינקה מקווה שמשמיש ממשיכה בשיגרה.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2014 20:01

toly
toly
בנות יקרות ואהובות
מישמיש המקסימה והאהובה עליי מאוד איננה שלי לצערי אלא של חברה טובנ אך היא בהחלט מבחינתי בת משפחה
וחלק חשוב מחיי השבח לאל היא התאוששה במהירות רצה כבר היום בפארק לחפש נשנושים....
ואחרי שעשיתי תחקיר שב"כ מלא על הוטרינר שניתח אותה (יש לו אח רופא עינים מומחה רשתית בתה"ש שהנני מכירה :איזה עולם קטנטן...
נרגעתי ומחר ביקורת ומקווה לבשורות טובות של הפתולוגיה. מה אגיד ומה אומר מרוב דאגה למיש וחברתי שאינה רואה כלל והקרידה הזו היא
ממש כמו ילדה עבורה נסתם לי התיאבון ....העיקר שיש לה תיאבון למתוקה הזו ואני בודאי שאצ'פר אותה כיד המלכה
כאשר אקבל אישור מחברתי ומד"ר דוליטל.....נחתד דווקא...smile)
אוח היכן מוצאים גבר עם לב של כלב/ לברדור???
0 קישור קבוע (Permalink)
04/02/2014 18:13

נחושה
נחושה
רבקה כתב:
טולינקה שיעבור לכלבתך בקלות
ורק בשורות טובות .

מצטרפת לאיחולים להחלמה מהירה לכלבתך האהובה
0 קישור קבוע (Permalink)
04/02/2014 14:25

רבקה
רבקה
טולינקה שיעבור לכלבתך בקלות
ורק בשורות טובות .
0 קישור קבוע (Permalink)
04/02/2014 12:11

toly
toly
תודה תודה בנות יקרות
אתן ענקיות וכבר מהחיבוקים חשה הרבה יותר טוב ומסמיקה מרוב מחמאות
לילה ללא שינה עבר עליי ומישמיש אהובתי העליזה וטובת הלבב עוברת היום ניתוח
הוטרינר גילה גוש חשוד ואני מלווה את חברתי ואת מישמיש לניתוח בבית החולים לכלבים בבית דגן
מישמיש במצב רוח מעולה ואנרגטית השבח לאל אני משתדלת להיות נינוחה עבור חברתי הטובה והמאוד מיוחדת
שזאת כלבת הנחייה השישית שלה שהיא מישמיש הכי מיוחדת באישיותה לטענת חברתי ואין אחד שלא מאוהב בה בפארק
קיים חשש קיימת דאגה גם כך לא פשוט מבחינה מנטלית להחליף כלב או כלבה וזה הרבה יותר מכלב בתפקיד
מישמיש תחגוג במרץ יום הולדת 10 ואני מתפללת ומייחלת לה עוד שנים טובות בפנסיה אצל חברתי שבאמת דואגת לה לתנאים של מלכה
אתם יודעים יש שיגידו "זה רק כלבה" אבל בשבילי מישמיש היא יצור מדהים חברה נהדרת שכזה כייף כשהיא מקבלת את פניי בחום ליקוקים
ואהבה אדירה ותמיד מודה לי על האוכל והפינוקים שמביאה לה אז בשבילי הלברדורית המשגעת הזאת היא בת משפחה
שרק נהיה בריאים ומחוייכים
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
03/02/2014 22:02

EFF
EFF
טלי יקירתי - כמה נפלא לקרוא את דברייך - בשורות וביניהן. את לא מתארת לעצמך אולי כמה תמיכה אפשר לקבל מהדברים שאת כותבת..
0 קישור קבוע (Permalink)
03/02/2014 21:10

רייצל
רייצל
קבלי חיבוק יקירתי
רייצ׳ל
0 קישור קבוע (Permalink)
03/02/2014 20:17

אייריס
אייריס
הכי טוב שאת עושה לעצמך. כל הכבוד. ובכלל לא לקחת כדורים לכאבים זה עוד יותר טוב. תמשיכי בקצב הזה ועד פסח תראי תוצאות נפלאות.. המון הצלחה וכיופים
0 קישור קבוע (Permalink)
03/02/2014 07:09

יולי
יולי
טולי,
כל הכבוד על הרצון העז, ההתעמלות למרות הכאבים ושרק תמשיכי ככה ושלא יהיו יותר כאבים בכלל..
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
03/02/2014 06:38

אקורדיאון
אקורדיאון
ועוד חיבוק וכל הכבוד!
0 קישור קבוע (Permalink)
02/02/2014 14:50

רבקה
רבקה
טולינקה תודה על השיתוף
וקבלי חיבוק מכל הלב אפילו יותר מעשרים שניות ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
02/02/2014 08:04

נחושה
נחושה
חוויות או לא להיות....תודה על השיתוף
0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2014 21:19

miribelkin
miribelkin
Administrator
טולי מחוננת מדהימה ואהובה תודה רבה
כף לקרא אותך...את ממש חויה....
שבוע נפלא יקרה
+1 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2014 11:03

קרולין
קרולין
טולי יקרה
תמיד כיף לקרוא אותך המשך שבת נהדרתתתתתתתת ובשליטה:;
קרולין
01/02/2014 09:05

toly
toly
חברים יקרים ואהובים
מבקשת מכם דקה של הקשבה ותשומת לב ואולי אחר כך אם תרצו להעניק גם לי חיבוק של 20 שניות
זה יהיה נפלא.... אז ככה:
השבוע הוזמנתי לכנס שכל כולו נושאו היה תזונה בהיבטים קליניים/רפואיים וחידושי מדע
האמת? ורק האמת וממש לא ממקום של חנופה- השתעממתי למעט התערוכה והרצאה אחת שהייתה מעניינת בשל הצורה אשר הועברה עם הרבה חוש הומור
ותמונות משעשעות.
הייתה חסרה לי שם מאוד מירי וחברל'ך כל מה שנאמר שם ואני מדגישה ולא מגזימה כל הנאמר שם על ידי הדיאטניות הקליניות והרופאים המומחים למטבוליזם
וכבודם במקומם לא היה בגדר חדש חדיש ומיוחד:שמעתי כבר מזמן אצל מירי ובהרבה יותר הנאה ויצירת מוטיבציה
וכעת נעבור להרצאת השבוע: מציאות לא רצויה
בשבועיים האחרונים אני חווה מציאות מאוד לא רצויה:נפתח לי התיאבון ולא לנשנושים אני פשוט רוצה אוכל טעים
והרבה ולאו דווקא מתוק ועם כל המודעות והעשייה ולפעמים קצת אינטגליגציה וחרב הבריאות אני איבדתי שליטה
ונותרתי ממש ללא אופי ושלל דופי באמת לא מגזימה פשוט מכה
ולכן ובהתאם לזאת אני מברכת על כך שאני במסגרת של צפייה והאזנה למירי מידי שבוע
ומירי אמרה השבוע בהרצאה זו דברים כל כך חכמים עם תובנות מדהימות והכל קשור וכרוך אחד בשני
שבאמת שווה להפנים וליישם כל משפט ולו רק שינוי אחד וכבר הרווחתי וזכיתי להארה וכיווצוץ הקיבה.
ועוד דבר חשוב מאוד:נושא הפעילות הספורטיבית :מירי כל הזמן חוזרת ומדגישה
לנו על חשיבות התנועה ההליכה והתזוזה והיא כל כך צודקת שזה חשוב מאוד לגוף ולנפש
מאוד לא פשוט לי לשוב לכושר ועוד יותר להליכה במיוחד שאני סובלת בתקופה האחרונה מבעיית גב תחתון
אך לא ויתרתי לעצמי השבוע על האימון ואני מודה קבל עם ועדה שלקחתי מאמן אישי על מנת ליצור לי מחדש
מסגרת גם בספורט ולהשיב לי את המוטיבציה ועם כאבי הגב עשיתי אימון מדהים עימו של מתיחות לגב ולכרס קצת אירובי וקצת ריקוד וראו זה פלא:
ישנתי לאחר מכן כמו תינוקת ללא ה"מוצץ" אופטלגין קמתי בגב זקוף וישר למחרת בוקר שישי עם מצב רוח חבל"ז
שחבריי בקונצרט הנפלא של בוקר שישי שאלו אם אני מאוהבת במישהו חדש (כן התאהבתי במנצח
המבריק והצעיר שניצח על הפילהרמונית והחיים יפים ויהיו בע"ה עוד יותר יפים
שבת יפה חברים וחברות מזג אוויר מדהים בחוץ חודש אדר בפתח
ן
נצאה לכרמים לשקדיות ולים
באהבה
טולי

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אז מה למדתי השבוע באוניברסיטת לאיכות חיים של מירי

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!