04/02/2014 14:32
רבקה Posts: 8411
|
ושוב אין לנו דרך אחרת אלא להתנסות ולנסות באיפוק העומד מולינו ואני בטוחה חנה'לה שאת עושה זאת בגבורה ומאחלת לך המשך הצלחה במשימה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2014 22:14
EFF Posts: 6397
|
חיוך מהלב וכולם - אני עוברת 3 פעמים בשבוע את מבחן האיפוק..לאחרונה החוגים לריקודי עם מלווים גם בכיבוד ושתייה..מביאים עוגות ומיני תקרובת..אפילו מרקים בימים קרים ועוד ועוד..אני פשוט לא מתקרבת לשולחנות עם הכיבוד..לא מעמידה את כושר האיפוק במבחן..אבל רואה מהצד איך אחרים "טוחנים"..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2014 21:51
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיוך מהלב יקרה כל הכבוד על השיתוף,,,,, אני גאה בך מאד אחרי ירידה כל כך יפה את מחוברת לעצמך, ובמודעות גבוהה.... אני בטוחה שתמשיכי ותתמידי, העיקר להבין שזה תהליך ארוך עם אור בקצה.... אנחנו ביחד בתמיכה ועידוד אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2014 21:18
רייצל Posts: 339
|
יקירתי נסי לא לאכול לחם מה יקרה? לא יקרה כלום פשוט לא תחושי ברעב נסי לאכול בבוקר את התפוח הקווקר והיוגורט צהריים... ובערב שוב בלי פחמימות הפחמימות מנפחות .... תרגישי הרבה יותר טוב. אני בכל אופן נוהגת כך כבר חודש ומרגישה מצויין בהצלחה רייצ׳ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2014 17:32
חיוך מהלב Posts: 1125
|
כאילו לחדד את הדברים שכתבתי אמש. היום אני בקורס עיתונאות ושם יש קפה ועוגיות, וגם שטוחים וכשיוצאים בהפסקה יש גם פתי בר.... אני הסתפקתי בשני חצאי פלפל אדום עם גבינה לבנה והיה לי טוב ושמח.... והיום היצר הרע כמעט "הוליך" אותי למסעדה כי אחרי כל היום לימודים הייתי עייפה ורעבה. במקום זה חזרתי הביתה והכנתי לעצמי ארוחת צהריים לפי הכללים וגם אם קצת הגזמתי בפחמימות שליד, החלטתי שהשבוע לא אוכל לחם ונראה מה יקרה. אז תודה לאל עברתי את המשוכה הזו. והרי יש לנו משוכות כל יום מחדש, ופיתויים אבל אני החלטית ומקפידה מאד מאד, ומחר הרי יהיה יום חדש כפי שאמרה סקרלט אוהרה.... בינתיים נעבור בשלווה ובשקט ועם שליטה את הערב הזה..... ושיהיה לכולנו ערב נפלא ומאושר.
-- hs
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2014 13:20
אייריס Posts: 3744
|
בהצלחה רבה השבוע. לגבי הפרסומות ושאר הדברים הממכרים שיש לצערי אין לנו על זה שליטה רק לגבינו ואולי בסביבה האישית הביתית. אין ספק שזה זבל לגוף וחבל שלא מכניסים גם פרסומות בריאות אבל כאמור הכל יחסי ציבור ושיווק ומזלנו שאנחנו פה לומדות ומבינות שזה רעל . המשך יום נפלא
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2014 06:08
אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן יקרה אין לנו דרך אחרת. בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2014 20:49
חיוך מהלב Posts: 1125
|
הבוקר הייתי בהרצאה בסינמה סיטי. חיכיתי בתור לקנות בקבוק מים, לפני היתה צעירה שביקשה מיכל של פופקורן שאני לא יכולה אפילו לשאת מפאת גודלו... וליד זה ביקשה גם נצו'ס מעין חטיפי צי'פס בחיים שלי לא ראיתי כזה גועל, עם רוטב סלסה. הצעירה נראתה בסדר לא שמנה אבל כשראיתי מה לקחה לנשנש פשוט הרגשתי את הגועל עולה בגרוני,... הרבה מעבר לעניין קלורי או לחילופין בריאותי... שהרי היא בטח מבקשת את זה כל פעם. אח"כ ראיתי שהביאה את התקרובת הזו לאחיינית שלה ילדה חמודה כבת שמונה. טוב שהלכתי משם כי בטח הייתי אומרת משהו לא לעניין לשתיהן... מזלי. אבל ההרצאה היום ע"י ד"ר זעפרני היתה מוקדשת להתמכרויות וכולנו יודעים ויודעות שיש התמכרויות למה לא? למחשב? לסלולרי? לקניות הימורים, עישון וסמים ומה לא. כן אוכל. ומה הדגישה ד"ר זעפרני? שיש מאכלים שבהם שמים חומרים ממכרים. והביאה דוגמאות: שוקולד, עוגיות למינהן, וופלות, כמובן כל הצי'פס ושאר חטיפים, וביגלייך. שהרי כשמתחילים עם הנ"ל אי אפשר להפסיק. ושימו לב לפרסומת האחרונה של הצי'פס..."טבעי שלא תוכל להפסיק".... אפילו כאן בין המילים נמצאת הידיעה שיש בזה משהו ממכר. כן ברור שהגב' בפרסומת ש"אוכלת עבור שניים" תיראה כמו שניים מאכילת הצי'פס שהרי זאב רווח במיטה כבר נראה כפול שניים כמה סימלי.... גם אוכלים בלי הפסקה כי זה ממכר והתוצאה גם נראים כמו בהריון או שלא נדע משהו אף גרוע יותר... ואני כן, עליתי אתמול במשקל, ובדקתי את צעדי השבוע, בהחלט לא נראה לי הגיוני שאעלה (אולי מעט) אבל עליתי כ-2 קג,... זה לא קרה לי מעולם בשבוע אחד. אני כן יודעת שעבודת האופניים במכון הכושר שאני מעלה כל יום את העומס גורמת לפיתוח שריר גם אם זה רק ברגליים... אבל זה נכון לי כי זה מחזק את שרירי הברכיים ואני זקוקה לכך מאד מאד... אם זה המחיר? לא נורא זה יסתדר. אבל השבוע אני מקפידה עוד יותר מתמיד כי אני יודעת שאין לי דרך אחרת, ואת היום עברתי בשלום עם הקפדה יתרה. מעולם מעולם בדקתי את הפנקס שלי לא עליתי יותר מ-1 קג בשבוע.... במקרים הכי גרועים. לא נורא מה שעולה מהר יורד מהר או לפחות אעשה ככל יכולתי לשפר את המצב. העידוד שלכן לבטח יעזור לי לעבור כל יום לגופו בצורה הכי טובה. שיהיה לכולנו ערב מקסים וליל מלא מנוחה וברכה.
-- hs
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|