30/01/2014 06:08
אקורדיאון Posts: 16381
|
מסכימה עם כל מילה. רק מחזק את אשר כולנו חשים מידי שבוע בשבוע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2014 20:52
חיוך מהלב Posts: 1125
|
התרשמות של בן זוג אין כמוה לעידוד וכשהמילים החמות יוצאות מפיך כמובן התרשמותך היא נפלאה. כל כך טוב שמישהו מהצד גם כן יכול לראות שכולנו באות לשקילה ולהרצאה ברצון, בידיעה שזה המקום שלנו, ושאנו בידיים הכי טובות והרי זה כבר חלק מהצלחתנו שהיא גם הצלחתך מירי היקרה, תמשיכי להיות המגדלור שלנו לשנים רבות וטובות.
-- hs
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2014 20:03
אייריס Posts: 3744
|
אכן מסכימה איתכם בכל מילה ובאמת זה לא מובן וכל הכבוד לפרגון החם. אשריך. נילוש זה ממש נפלא שיש לך כזו תמיכה אישית תבורכו. ערב נהדר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2014 19:23
EFF Posts: 6397
|
נילי מקסימה...אתם זוג נפלא ...זה בכלל לא מובן מאליו שבעל של חברה בחוג יודע להוקיר, לשבח ולהחמיא !!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2014 14:59
1103 Posts: 5022
|
ביקור אצל מירי בלקין בתא לאונרדו דה וינצי עידוד תמיכה והרזייה. ראשית ברצוני להודות למירי מעומק ליבי על קבלת הפנים החמה והאוהבת , התקבלתי על ידי מירי בחיבוק ענק וממושך ,ונוכחתי כי החיבוק הוא המקום הכי טוב ליפול אליו,חיבוקה נתן לי חימום בלב,ביטחון, הגנה, תקשורת, ריפוי, כוח, ולא אנתח כל נושא בנפרד, מיד הרגשתי שקט הרפייה נוחות , מספר מלים חמות שאמרה לי עשו את שלהן, נכחתי בעת השקילה שהתבצעה בסדר מופתי , ללא לחץ, עם הסברים מקצועיים, בהרפייה מלאה, הנשקלים כולם עם חיוך,באולםי ישבה קבוצת תומכת נינוחה ורגועה ממתינה להרצאה, האווירה במקום היפה והמואר עם האקוסטיקה הנהדרת היתה נהדרת, אני חייב לציין שזוהי הפעם הראשונה שערכתי ביקור חברי אצל מירי על אף הכרות של עשרות שנים, מירי בדיבורה ובחיבוקה שברה את המתח. אנני יכול להתעלם מאריה בעלה המקבל את הבאים מיד בכניסה בשקט ובנועם עם חיוך שובבי , לסיכם שמחתי מאד שלקחתי אומץ להכנס ולחוות חוויה אדירה ת תודה לך חברתי מירי בלקין הכוהנת הגדולה תרומתך לקהילה היא אדירה בהערכה ובהוקרה המבקר אבי וסרהולץ
-- וסרהולץ
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|