28/01/2014 18:21
נחושה Posts: 6982
|
יקרה הרזיה זה לא פרויקט אבל תראי שהשקעה והצלחה בפרויקט אחד משפיעה על פרויקטים אחרים. אני חושבת שזה שאת חשופה לקהל יתן לך פרספקטיבה מחד ומוטיבציה מאידך. בהצלחה יקירתי בשניהם
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2014 16:33
אייריס Posts: 3744
|
קטי יקרה בהצלחה בכל מה שאת עושה ובעבודה החדשה. אין ספק שלפעמים נשברים אנחנו רק בני אדם וזה לגיטימי. קחי הכל לאט לאט והשינוי יגיע גם בתהליך שלך. יום נפלא
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2014 13:55
מירי Posts: 47
|
קטי יקרה ואהובה תודה על השיתוף, מאחלת לך בהצלחה יופי שאת עובדת, זה כף..... מחכה לך מחר . שלך מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2014 13:39
קטי Posts: 123
|
היי לכולם התחלתי השבוע עבודה חדשה דיילת מכירות של תנובה , יש לנו מוצר חדש יוגורט 0 אחוז נו טעים? נכון מרגישים את המירקם הקרמי שלו? או זה מה שלפחות העבירו לנו בהדרכה אני לוקחת כול דבר שאני עושה ברצינות לפחות מישתדלת , אפילו אים זה רק פרויקט לשלושה שבועות ואח״רכ פרויקט אחר . אז צריך גם להתחיל אחריות ולהשיר מבט קדימה לנגב את הפירורים ולהתחיל מחדש. בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי הרבה פעמים מתפרקת לרסיסים וחייבת לאסוף את עצמי מחדש כי חייב להמשיך הלאה הרבה אנשים תלויים בך , אימא צריכה להיות חזקה , סבתא שלי תמיד אומרת. לא תמיד יוצא לפועל אבל משתדלים להוציא את המיטב . מציאות בלתי רצויה.אחר״הצ טובים ובשליטה נישבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|