28/01/2014 00:38
יולי Posts: 754
|
אכן, ההרצאה של התמודדות עם מציאות בלתי רצויה בהרזייה ובכלל ממש נוגעת בהמון היבטים בחיים.. זה מתחבר גם להרצאה של שבוע שעבר על ההתנגדויות בתהליך... בהרבה מקרים שאנו מתנגדים לכל מיני דברים בחיים לשינוים וכמובן בדיאטה אנחנו לא שמות לב לדברים טובים שאנחנו מפסידות על הדרך ולהתמודד עם מציאות בלתי רצויה זה חלק מהחים של כולנו.. לכל אחד יש מעין שק על הגב גם למי שנראה שחייו כביכול ״ מושלמים״ האמת.. שאין חיה כזאת והחוכמה היא פשוט.. מה שמירי מלמדת אותנו כל הזמן ללמוד ולתרגל את האהבה לעצמנו ולאהוב גם את הקרובים ביותר אלינו גם לחבק וכמובן לשתף ולדבר ( במקום לאכול יותר מידי..) כל הנושאים האלו פשוט הם כ״כ האוניברסיטה של החיים וזה הרבה מעבר למשקל פשוט להתחבר לעצמנו עם ההרצאות הנהדרות של מירי כל שבוע ולהישאב חזרה לתוך התהליך מתוך המסגרת... בעשייה מתמדת בלי לוותר לעצמנו .. איריס, אני גם מצטרפת כמובן לכל מה שכתבת אני כבר חזרתי לפורום וקוראת מכאן לאחרות לחזור לכתוב לשתף ולהשתתף בפורום הנהדרשלנו של תמיכה ועידוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2014 00:38
יולי Posts: 754
|
אכן, ההרצאה של התמודדות עם מציאות בלתי רצויה בהרזייה ובכלל ממש נוגעת בהמון היבטים בחיים.. זה מתחבר גם להרצאה של שבוע שעבר על ההתנגדויות בתהליך... בהרבה מקרים שאנו מתנגדים לכל מיני דברים בחיים לשינוים וכמובן בדיאטה אנחנו לא שמות לב לדברים טובים שאנחנו מפסידות על הדרך ולהתמודד עם מציאות בלתי רצויה זה חלק מהחים של כולנו.. לכל אחד יש מעין שק על הגב גם למי שנראה שחייו כביכול ״ מושלמים״ האמת.. שאין חיה כזאת והחוכמה היא פשוט.. מה שמירי מלמדת אותנו כל הזמן ללמוד ולתרגל את האהבה לעצמנו ולאהוב גם את הקרובים ביותר אלינו גם לחבק וכמובן לשתף ולדבר ( במקום לאכול יותר מידי..) כל הנושאים האלו פשוט הם כ״כ האוניברסיטה של החיים וזה הרבה מעבר למשקל פשוט להתחבר לעצמנו עם ההרצאות הנהדרות של מירי כל שבוע ולהישאב חזרה לתוך התהליך מתוך המסגרת... בעשייה מתמדת בלי לוותר לעצמנו .. איריס, אני גם מצטרפת כמובן לכל מה שכתבת אני כבר חזרתי לפורום וקוראת מכאן לאחרות לחזור לכתוב לשתף ולהשתתף בפורום הנהדרשלנו של תמיכה ועידוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2014 23:23
לייסי Posts: 623
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2014 21:15
מירי Posts: 47
|
אייריס יפה טובה ומפרגנת תודה רבה, תלמידה מחוננת..... אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2014 19:37
קרולין Posts: 6651
|
מסכימה עם כל מילה שלך ועל המקום זה נהדרררררררררררר!!! בראבו!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2014 14:32
אייריס Posts: 3744
|
התמודדות עם מציאות בלתי רצוייה. הרצאה מצויינת שכמובן נוגעת בכל תחומי החיים ובאופן המיוחד של מירי המלכה היא מסכמת הכל ומראה לנו שהכל קשור גם לדיאטה ולתהליך שאנחנו עוברות/ים מדי שבוע. כמובן שגם היו טיפים להצגה טובה ומתכונים חדשים ומחודשים. מירי במיטבה היום ההרצאה הייתה חזקה ונתננ מוטיבציה חזקה להתחיל / להמשיך את השיטה העיקר לא לקטר להפנים ולעשות עבודה עם עצמך. שטוב לך רואים את זה כולם בחיוך שלך בפנים בתנועות הגוף ובשמחה אז אני קוראת לכולם להמשיך הלאה לעבוד לא לקטר כי זה לא יעזור לכלום ורק יעשה לנו רע להיות טובים לגוף שלנו קודם לחבק את.עצמנו ולאהוב אותנו כמו שאנחנו אוהבים את הקרובים לנו ומשקיעים בהם ונותנים לילדינו נלמד גם לפנק אותנו ולפרגן לעצמנו להמשיך לבוא למסגרת הזו למירוש היחידה והטובה והאוהבת את כולנו ולראות תוצאות. נשיקות לכולכם תצליחו וחבקו את עצמכם כל יום מחדש. אוהבת המון. אגב אני על המקום ואני מאושרת. הזוי כמה שזה משפיע עלינו העלייה והירידה פשוט זר לא יבין זאת לעולםםםםם. שבוע נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|