29/01/2014 21:52
toly Posts: 898
|
אח אח אח כמה טוב ונעים שבט בנות יחד מזל שאתן מבינות אותי יקרות אחרי שנרגעתי עם הצונאמי אחה"צ מה מדברים עימי מחזריי (כן ירבו אמן) על עוגיות כוסמיו פסטה טובה וקינוחים אלוהים ראבק אין לכם האמיצים ןהיפים שמץ של יצירתיות? בואי נלך לבאולינג? נלך לשוט בירקון? נצא לרכיבת סוסים?נעשה סיבוב בטיילת החדשה בקיסריה לאן נעלמה הרומנטיקה קצת חיזור של פעם עם שושן צחור ולפתוח דלת לנסיכת דובאי..... רק אוכל ו....בראש שלהם...אוף מזל שנותר לי עוד חוש חמור (נו חמור אתם יודעים נשאר חמור מחר יום חדש ומאוד מקווה שאני חוזרת לאוטוסטרדת מירי ולשיגרה השפויה המבורכת בהצלחה לכולם בסוף שבוע והרבה חיוכים ןבריאות באהבה ותקווה גדולה לשוב לרזון טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2014 20:01
אייריס Posts: 3744
|
חחחחחח הורסת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2014 19:25
EFF Posts: 6397
|
טולי את מהממת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמה כייף לקרוא ולחייך...כך הופכים לימון ללימונדה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2014 13:35
|
תודה בנות יקרות ןאהובות על הפרגון והמחמאות (השבוע כולם מחמיאים לי זה משהו כנראה באוויר) סתם מתלוצצת עימכן לשמן שלום כאבי הגב משתפרים והדבר היחיד כרגע בתנועה מאסיבית הינו הלע שמה ישראל ואבות אבותינו והיא שעמדה :המציאות הבולמוסית שלי בימים האחרונים עולה על פני כל דמיון וברוך השם לגב' זליבנסקי אוהו אוהו יש יכולת....הדבר היחיד שקצת מאזן את המורמונים זה הצלצול ב17 :כלל ברזל השבח לאל שאפילו בוותיקאן שומרים עליו כולל בתא הוידוי אצל פאפא אפיפיור טוב ועכשיו קצת רספקט לשיטה למורה וגם לעציצים החורגים מכל צד של החזייה וזה אותי כבר ממש מדאיג כי מזה תקופה ארוכה לא אירע צונאמי שכזה מה שמזכיר לי את הבדיחה הבאה: בעל ואישה יצאו לנופש לסוף שבוע בבקתת עץ. תוך כדי שכיבה במיטה האישה מתרוממת לפתע ואומרת לבעלה: תראה חמוד איילה בחלון. מסתובב הבעל לעברה ועונה:זאת לא איילה זו פרה....וזה לא חלון, זאת מראה..... מחר החתיך הצעיר ההורס יראה בשעת אימון כושר פרה יפה אך כבדה תרתי משמע ושהיקום יסלח לי שכך אני מעליבה את עדנה שולה וזהבה הפרות המדושנות של דגניה א ו ב' ....)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2014 20:02
רייצל Posts: 339
|
מחכה לרביעי ונדע במה מדובר או יותר נכון על איזה שמן סיפרה מירי רייצ׳ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2014 19:39
קרולין Posts: 6651
|
טולי את מקסימה וכיףףף לקרוא אותך תמיד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2014 08:42
אייריס Posts: 3744
|
חחחחח אני גם צריכה לקנות את השמן הזה דחוף. צודקת מי שלא כאן בכלל מפסיד ועל אחת כמה וכמה המתכונים וכל הטיפים הנוספים. בהצלחה בשבוע הזה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2014 23:12
מירי Posts: 47
|
מקסימה מפרגנת ומצחיקה אוהבת אותך תודה....
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2014 17:14
|
ראשית יקרה נקרעתי מרוב צחוק וטוב שכך והכי חשוב ועיקר העיקרים ומאוד מודה לך זה :1 שמן ארניקה שממש מחייה את אשת הברזל שנתפס לה הגב התחתון לאחר שהפכה את כל הבית והעציצים לקראת בוא אורחיה בשבת לברנץ וצהרים וחוץ משטיח אדום הכל היה לתפארת ארמון בקינגהאם כולל המעדן המשגע מדלעת ערמונים ירוק שהכתבת חבל"ז ובקייצר גב' זליבנסקי הקיצה הבוקר הרוסה וללא יכולת הנעה של הגב והטכע'ס המפורסם ואז הזכרת את השמן הנפלא הזה ששוכב לו בבוידעם ובירכתי אותך לכל השנה...כי לא רק באוכל עסקינן אצלך זאת האוניברסיטה של החיים תרתי משמע ומי שלא מיישם מתכונים וטיפים שלך- פשוט מפסיד נקודה. שבוע נפלא עם שלל הפתעות ותוצאות מדהימות באהבה טולי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|