24/01/2014 13:14
EFF Posts: 6391
|
2 כפות שמן זית 2 בצלים קצוצים כמה שיני שום 250 גרם חזה עוף חתוך לפיסות 2 קוביות ג'ינג'ר קפוא חתיכת דלעת גדולה בקובית קטנות 5 מקלות סלרי גבעולים קצוצים 2 ראשי ברוקולי קצוצים או 1/2 חבילה קפואים סלסילת פטריות חתוכות צרור פטרוזיליה מחצית לבישול ומחצית לתיבות בסוף כשהוא קצוץ מלח, כורכום לאדות בצלים ושומים, להוסיף את העוף ולהקפיץ עד שמלבין. להוסיף את שאר החמרים. לבשל שעה על אש קנה – לקראת הסוף לתבל בפטרוזיליה קצוצה. edited by EFF on 1/24/2014
|