26/01/2014 16:09
tal_f Posts: 900
|
צריך לשמור על איזון בכל דבר.. וגם באוכל. גם לי יש רגעים של חוסר שליטה ... הלוואי והם יתמעטו ככל שאפשר... לאט לאט העובדה שאני מהווה דוגמה אישית לילדי , נמצאת כל הזמן במודעות שלי...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2014 08:39
אקורדיאון Posts: 16381
|
כן משום מה דווקא השמנמודים הם המעמיסים. אצלי זה בדיוק הפוך,בחוץ אני מלכת השליטה. הבעיה היא דווקא בבית. בהצלחה לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2014 13:36
רבקה Posts: 8411
|
היי, שבת שלום חברל'ך גם אנחנו חזרנו עכשיו מצעידה הלכנו מהבית עד מתחם שרונה ברגל הלכיה של כ- 50 דקות וצריך גם לחזור מתחם מקסים ביופיו עדיין בהקמה אבל רואים כבר את היופי בהתגלמותו אך יש שם בית קפה אחד פתוח וכמובן מלא באנשים ובשולחנות עמוסים בכל טוב שתהיה לכולם המשך שבת מקסימה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2014 11:53
מירי Posts: 47
|
עכשיו חזרנו מהליכה בפארק אריה ואני נדהמנו מכמויות האוכל, החטיפים והמשקאות שעמדו על שולחנות היום הולדת לילדים..... מה עם המודעות....מה עם מודל חיקוי.....מה יקרה אם לא נעשה ממש שינוי רציני, בהרגלי האכילה...... ללכת ולרכב על אופניים, ולשחק משחקי כדור יש עוררות גדולה בפארק...עכשיו האוכל..... שתהיה שבת נפלאה ובשליטה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2014 15:38
חיוך מהלב Posts: 1125
|
אפי היקרה לצפות באנשים אני ממש אצלי זה "מקצוע". מהם אני למדה איך התנהגתי בעבר הרחוק (נראה לי מאד רחוק), עליהם אני מרחמת כי הם לא במודעות או מדחיקים את המצב שלהם, ובעיקר הם פוגעים בבריאותם וזה הרי לא מתבטא מהיום למחר אלא אכילה כזו לאורך זמן יש לה "מחירים" בכל המובנים. אנו באוניברסיטה הכי יוקרתית שבאה להגן קודם כל על הבריאות ורק אח"כ על המראה.. אשרנו.... במיוחד כשיש מזנון אנשים פשוט אינם מפסיקים שמא "יפסידו" משהו...אני נחרדת לעיתים תכופות בהתבוננות זו ובכלל אני אוהבת להתבונן באנשים כאן ובכל רחבי העולם ולמדה המון המון דברים ותובנות... שבת ברוכה לך
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2014 22:26
אייריס Posts: 3744
|
זו באמת תופעה כל ערימת האוכל מכל הסוגים. כאילו אין מחר. מקווה שאנשים ייכנסו יותר למודעות ויתחילו לשים לב מה על הצלחת שלהם ושיהנו משאר האטרקציות. מזל גדול שאנחנו פה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2014 21:59
EFF Posts: 6397
|
למדתי לצפות בהרגלי האכילה של אנשים..האמת ?? נחרדתי....עורמים על צלחות כמויות אדירות של אוכל... ממלאים שוב ושוב - עורכים סבבים של אכילת קינוחים..YYYYYY --- ולא שמדובר באנשים רזים...הרבה שמנמודים שלא יכולים להרשות לעצמם את האכילה הבלתי שפויה הזו..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|