22/01/2014 16:12
אייריס Posts: 3744
|
טולי חמודה ממש נכון מה שרשמת. כך צריך לעשות להסתכל ולהבין כל אחת את גופה ולאכול בזמן שמתאים לה. יפה עשית לך והצמדת מאמן כושר אישי צעיר וחתיכי אני בטוחה שתראי מייד תוצאות בגולם הטוכא'ס והבטן ייכנסו למקומם ושום צמיג לא ייראה בשטח. בהצלחה יקירתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2014 14:43
toly Posts: 898
|
חברים וחברות יקרים ואהובים חריצות התמדה ונחישות הינן תכונות נשגבות בעיניי ולנגד עינני עומדת תמיד מירי יקירתנו ןגם חלק מהכותבות פה אשר השילו רבות עם מירי שומרות שנים רבות באדיקות מעוררת כבוד הערצה וגאוות פורום כמו אקו אפי דובונית ועןד רבות אחרות שמתנצלת מראש אם נשכחו מבינתי.... בהחלט יש פה מספר מודלים לחיקוי וטוב שכך ועל קיומו של פורום יחודי ומיוחד זה. וכעת נעבור לעדכונים האישיים מטהראן ודובאי: 1 תהליך הרישום נמשך בהקפדה מזה שבוע טפו טפו ונרשמה היום בשקילה הביתית:2.5 קילו פחות ואני באמת גאה על ההשקעה ברישום 2 שבתי לתזוזה והצמדתי היום בטן וטוכע'ס למזרן הודות לחתיך הורס בן 26 (בנות לא להתעלף אינני מדונה ואינני מטרידה קטינים) מאמן כושר אישי שרק החיוך האנרגטי שלו עשה לי חשק לקפץ ולפזז עשינו אימון בשטח עם מכשירי כושר בפארק:מה אגיד ומה אומר:ה'ריאות נפתחו לי החיוך התרחב כל האיברים אשר נפלו בשעת מילוי תפקידם לפתע נעורו והזדקפו ואני מאז הבוקר שותה מים ועוד מים ובאנרגיה חבל"ז (מישהו שאל אותי היום אם אני על ספידים.....נו לך תסביר מה עושה לי טבע ספורט וצעיר הורס שקורע לי את הטייארים) 3 זוכרים שמירי באחת ההרצאות האחרונות דיברה על שבירת מיתוסים כמו למשל שלא חייבים לאכול מייד על הבוקר ואפשר להסתפ'ק בשתייה ולאכול ב10 תנסו יקרים אני כבר שבועיים עושה כך וגיליתי לתדהמתי שלא רק שאינני רעבה אלא גם לא אצה למתוק או כל פחמימה מה שמעביר אותי לדבר המופלא הבא: 4 אכילת פחמימות בצהריים:אפשר לוותר מבחינתי האישית על הבטטה או פחמימה אחרת כאשר אני אוכלת בתחילת הארוחה את התפוח או האגס ואחרי זה מנה חלבונית ללא פחמימה נוספת אני חשה ערנית וגועה ומרוכזת וקלה ומסוגלת להמשיך בעיסוקיי ממליצה שתנסו מקסימום "תפסידו" קילו או שניים .... ולא לדאוג אינני מתייסרת או רעבה ואת המתוק המופלא אוכלת בהנאה מרובה בסוף שבוע (נו גם פולניה מבית טוב זקוקה להנאות חיים.... בקייצר יקרות ויקרים תם ונשלם סיפור המעשה לשבוע זה מאחלת לכולנו שפע בריאןת אושר פיזוז ותוצאות נפלאות ושליטה משובחת באהבה ושמחה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|