הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מזמן לא בקרתי אתכן חברות ו.. חברים יקרים

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/01/2014 20:40

אייריס
אייריס
שנתיים על המקום ממש תותחית. אין ספק שהשיטה מנצחת ולך מגיעות כפיים. ברור שקשה לשמור ביומיום ולכן אנחנו כאן לומדות מדי שבוע ומפנימות עוד ועוד ומשתדלות לא לעלות ושהגולם יראה ירידות בלבד . כמו שרשמת שווה ואפשרי. ערב נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
20/01/2014 05:14

אקורדיאון
אקורדיאון
להיות שנתיים על המקום רווח עצום,כל הכבוד .
0 קישור קבוע (Permalink)
19/01/2014 10:18

dany
dany
כל הכבוד יקירה על ההצלחה בתוך מאמץ ואתגר לא קל.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/01/2014 19:08

מירי
מירי
מיכיק יקרה מאד
תודה רבה שניכנסת לשתף,,,,את כותבת מקסים
נשמח לראותך יותר כאן בפורום.
כל הכבוד לך על ההתמדה והשמירה, תמשיכי כך.
אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
18/01/2014 17:27

חיוך מהלב
חיוך מהלב
להישאר על המקום זו בהחלט גאונות אם לא למעלה מזה. זו הרי תפילתנו כאשר מגיעים למשקל היעד. אבל כולנו יודעים ויודעות שיש בכך עבודה יומיומית ואפילו על בסיס של שעות כי אין ברירה אחרת ואם לא שומרים מיידית המשקל מראה את מה שאכלנו שלא לעניין. כמו שכתבה טולי מדהים ממש בכל קנה מידה. ידוע שלעלות זה קורה מייד ולרדת זה הרבה יותר קשה. כדאי לחשוב על כך לפני הביס הראשון ב-עוגה/גלידה/ שוקולד כל אחת תוסיף מה שקשה לה עם ביס אחד וגמרנו.... הלואי שנוכל כולנו להתגאות בהשג כמו שלך לא אכתוב עלי והצליחי כי זה יישמע לא טוב. ברכתי לך שתישארי כך לתמיד ובבריאות

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
18/01/2014 13:48

toly
toly
ואהו מיכיק יקרה
שנתיים שומרת על המקום את הישגייך? זה מדהים את מחוננת והכי אדיר שבעולם
אני במשך שנתיים רק העליתי והתפתחתי מאוד יפה עד שנפל שוב האסימון ושבתי לאונברסיטת מירי והירידה פי שניים אינה פשוטה
תרתי משמע ןככל שאני מתבגרת זהו אתגר כפול ומכופל. אני מאחלת לעצמי להיות כבר בתהליך שמירה ולהיות רק על המקום.
יופי ששיתפת והמשך שבת נהדרת
טולי
ו
0 קישור קבוע (Permalink)
18/01/2014 10:08

מיכיק
מיכיק
אז התרוץ האויילי אין חדש בגזרת המשקל. על המקום כבר כשנתיים . זה המון אך תמיד עדיף כמה פחות. נכון על המקוום זה אדיר.וזו עבודה . עם הרבה קושי אך שווה מאד. בעיקר אחרי התוכנית על קבוצת הילדים של מירי.
איזו כתבה רגישה מלאת תובנות ומאפשרת להסיר מסכות ולהסיט הצידה כל כך הרבה שקרים עצמיים ושדים גדולים ועוד יותר גדולים. כי שמן זה נורא. מאיפה שלא נביט על עצמינו אין הנחות. לא בחברה, לא ברחוב, לא בחנויות הבגדים, לא בחורף שמסתתרים אחרי מעילים ובגדים רחבים יותר. הלואי והרחובות יהיו עם ילדים בריאים יותר. שבקיץ נראה בחוף הים המון ילדים בעיקר רזים שמכל אחד מהם מבט נצחון...
ואתן שכותבות באדיקות ומסירות ישר כח.
אני קוראת אתכן.
אך כאמור אין לי מה לשתף. שקשה שבא לי להתנפל על.. אני בתהליך של גמילה ממתוקים כבר זמן ארוך ובינתיים עומדת בזה ממש בסדר.
אך לא פשוט.
כמו שמירי אומרת זה שטחי אך ממרומי גילי יותר מתמיד חשוב לי איך אני ניראת. בלי צמיגים מתחת לבגדים,בלי לרמות בלי להסתיר. וכן זו עבודה סזיפית יומיומית בלי ויתורים וכן.לא קלה כלל. אך נכון שווה.
+1 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מזמן לא בקרתי אתכן חברות ו.. חברים יקרים

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!