28/09/2010 20:53
EFF Posts: 6392
|
1/2 ק"ג עוף או הודו טחון. 3-4 גזרים מבושלים או בטטה מבושלת או כוס קוביות דלעת מבושלות או בצל (לא מבושל). כף רסק עגבניות 1-2 כפות קוואקר/קמח/פרורי לחם. מלח פלפל אבקת שום ופפריקה לפי הטעם. כף שמן. אופן ההכנה: מרסקים עם מזלג או בלנדר את הגזר או הבטטה או הדלעת או הבצל. מערבבים את כל החומרים ביחד-אמורה להתקבל תערובת רכה יחסית שלא מחזיקה!. מוזגים כף מדודה של שמן למחבת טפלון (אם יש מחבת צלייה עם פסים אז עדיף)ומיד יוצקים בכף את הקציצות, צורבים את הקציצות כ-3 דקות והופכים אותן ומקטינים את האש עד שמוכנות
|