הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אור אדום

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
16/01/2014 17:35

tal_f
tal_f
כל כך חשוב.
אצלנו גם על המדרכה מסוכן. כל מטר יש יציאה מחניה. צריך להישמר.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/01/2014 11:23

אשירה
אשירה
קטי יקרה,
אני שמחה שהמקרה שלכם נגמר כך, חלילה זה יכול גם להיגמר אחרת וגם מזלכם שלא נכנס בכם מישהו מאחור.
הכביש הוא מקום מסוכן. כל יציאה אליו טומנת בחובה סכנה אבל לא נימנע מלצאת אליו כי הוא משמש ומשרת אותנו בחיינו.
מנסיוני למדתי שבאופן אוטומטי כאשר יש מעבר חציה באופק ושדה הראייה אינו פנוי לחלוטין אני מעט מורידה את מהירות הנהיגה מחשש להפתעות מהסוג הזה וזה נותן לי קצת ביטחון.
בכביש אנו יכולים לשלוט רק בעצמנו אך אין לנו שליטה באחרים.
לעומת זאת באכילה השליטה היא כולה שלנו ובידינו ועלינו לנצל זאת למען בטחוננו, בטיחותנו ואיכות חיינו!!!!

--
אשירה
+1 קישור קבוע (Permalink)
15/01/2014 10:30

קטי
קטי
רציתי להתחיל פורום יקר ברשותכם בנושא שלא קשור לדיאטה . אתמול אני בעלי והילדים חזרנו מהחוג של הילד ברכיבה טיפולית לכיון אימא שלי בפ״ת , פיתאום בלי שום התראה מוקדמת בעלי בלם את האוטו איזה ילדה קטנה קפצה לאמצע הכביש בנס בנס המקרה לא נגמר באסון בבקשה תעבירו לילדים גם למבוגרים לא חוצים בין שתי מכוניות חונות . קצת סבלנות וסובלנות אז עוד שתי דקות זה לא סוף העולם! ולעניינו צריך לפעמים לעצור ולחשוב מה טוב לך , מה אתה מכניס לפה, מי שולט פה אתה באוכל או האוכל בך? . אז מרימים את הראש וגם אים אכלת פיל קטן או במקרה שלי עליתי אז אולי זה התמרור אזהרה שלי לעשות חושבין וולראות שוב פעם איפה נפלתי ולנסות לתקן כי אני במסגרת ומירי וכול החוג הנפלא הזה עוטף אותי אני לא רוצה לאכזב ולהיתאכזב וגם יודעת שזה תהליך. אז ״ מלימון נעשה לימונדה״ , ותמיד נסתכל אל הכוס המלאה . שבוע נפלא ובשליטה לכולן smile
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!