16/01/2014 17:27
tal_f Posts: 900
|
וואו איזה סיפור. אכן צריך לא לקחת אף רגע כמובן מאליו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/01/2014 16:17
toly Posts: 898
|
מסכימה עימך אשירה בכל מילה ותודה לכל המגיבים וגם על איחולי ההחלמה אני יותר טוב היום אך עם תיאבון חבל"ז ומחמש סותמת ומחר יום חדש עם שאיפה לשיגרה טובה וחיובית בשליטה על הלע המשך יום חיובי ומחוייך טולי אשר בלעה דביבון קטן היום)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/01/2014 11:32
אשירה Posts: 4292
|
כמה מחמם את הלב, עם כל הסבל, הצער והכאב לשמור על צלם אנוש ועל גישה כל כך בריאה ואופטימית לחיים. זכית, טולי, לפגוש אדם נדיר ובאמת מעורר השראה, כפי שכבר כתבו כאן. רק ללמוד מכאלה אנשים להיום טובים יותר ובעלי נפש בריאה. ולענינינו, נפש בריאה בגוף בריא ופה נכנסים אנו לתחום שאנו עוסקים בו ולשמירה על גופינו ונפשנו.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/01/2014 10:01
קטי Posts: 123
|
פשוט מרגש ומעורר השראה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/01/2014 07:30
נינוש Posts: 1442
|
טולי יקרה , את תמיד מרגשת !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/01/2014 06:59
dany Posts: 19819
|
טולינקה, איזה סיפור מעורר השראה. ובהחלט קשור גם קשור. א. פרופוציות. וב. כל מאבק באשר הוא מאבק מצריך משאבים נפשיים. אני כמוך מאמינה שאין "סתם" וכל פגישה ואפילו היא לחמש דקות ולעולם לא ניפגש יותר מביאה איתה איזו נקודה הארה על חיינו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/01/2014 04:22
אקורדיאון Posts: 16381
|
טולי תודה על השיתוף . החלמה מהירה. ואנחנו שרק נמשיך להתעסק רק בדיאטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/01/2014 23:00
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי תודה רבה הסיפור שכתבת לנו עליו, מאד מרגש ואכן אנשים כאלה נדירים, כף להיות במחיצתם....מאחלת לך החלמה מהירה לילה טוב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/01/2014 20:51
רבקה Posts: 8411
|
טולינה אכן מרגש מאוד סיפורך ויש ללמוד הרבה מכך כוחות נפשיים חזקים בכל דבר ולראות תמיד את חצי הכוס המלאה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/01/2014 18:55
IRIS Posts: 753
|
וואו איזו פגישה. ממש מראה לנו את האמת בפרצוף ואיך לבחור את הבחירה הנכונה שמתאימה לנו. אכן פרופוציות לחיים וחומר למחשבה. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/01/2014 17:17
קרולין Posts: 6651
|
פרופורציות יקירתי לחיים ובטח לדיאטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/01/2014 16:44
toly Posts: 898
|
חברים יקרים חייבת לשתף אתכם במשהו מאוד מרגש אשר ארע לי היום אני תמיד טוענת שאיו דבר מקרי בחיים והאנשים הנקרים בחיינו לא סתם נפגשים עימנו טכי שום דבר אינו מובן מאליו גם בנושא הדיאטה הבוקר שלי החל לדאבוני אצל האף אוזן גרון ויצאתי די מבואסת ממנו בלשון המעטה ושהוסיף לי תרופות שאני פשוט סולדת מהן תוך כדי גיחה לסופר פארם החלטתי באופן הכי ספוטאני לשיפור ההופעה ובעיקר המורל ובטרם אבלע פיל בחוץ לעלות ולמרוח לק חדש הואיל ובכל זאת אחד המלאכים בגיהנום אוהב אותי התפנה לי מקום. התיישבתי בכורסת העיסוי עצמתי עיניים וגלשתי למחוזות רחוקים ומרתקים תוך כדי שמעתי לידי קול נעים ועדין של אישה בטון צעיר שואלת:זה בסדר לעשות גם לכוויות?.... פקחתי עיניים לידי ישבה בחורה יפייפיה אשר עשו לה טיפול אחר בידיים. התחלנו לדבר אחת עם השנייה ואני עם הפה הגדול שלי לא יודעת איך ולמה שאלתי בסקרנות :סליחה עברת תאונה? והנ"ל השיבה:כן תאונה חבלנית מפגע פוצץ עליי מכונית תופת והחלה לספר לי את אשר ארע ואני חברים יקרים שמכירה מקרוב מאוד נפגעי טרור (יש לי חברה טובה נפגת הפיגוע הקשה מדיזינגוף סנטר לפני שנים רבות ובן זוגי לשעבר נכה צה"ל בכיסא גלגלים) אני הצמררתי מסיפורה על כיצד הובהלה מהלל יפה במצב אנוש לתל השומר איך "דילגה בין חיים למוות במשך חצי שנה ולאחר מכן עברה תהליך שיקום מייגע במשך למעלה משנה היא כיום קטועת שני גפיים תחתונות עם צלקות רבות כתוצאה מהכוויות ומה שריגש והדהים אותי יותר מהכל ושוב אני חוזרת ומדגישה הסיפורים הללו אינם זרים לי כלל והבחורה /האישה הצעירה הזו אשר שיקמה את חייה והקימה משפחה פשוט הדהימה וריגשה אותי עד דמעות בפנים לגבי הגישה מעוררת ההשראה כאשר שאלתי אם הינה מוכרת כנפגעת טרור על ידי משרד הבטחון בדומה לחברתי שהיא אגב גם חברה טובה שלה השיבה בשלילה והוטיפה שאין צורך לרחם עלייה ואין לה כל טענות כלפי אף אחד ושהיא מקבלת זכויות מלאות כנפגעת טרור מהביטוח הלאומי ....פשוט קמתי וחיבקתי אותה ןלו רק על הגישה האופטימית והחיובית כל כך ולא בגדר:שתו לי עשו לי אכלו לי כפי שהרבה אנשים נוהגים להתלונן ולבכות והאמינו לי יש לה את כל הסיבות והנסיבות להתנהל כך אך היא בחרה אחרת ואני כל כך מודה ליקום אשר הפגיש אותי עם האישה החזקה כל כך ומעוררת השראה דווקא היום מכל ימי השבוע. גם אני זקוקה מידי פעם לתזכורת שהחיים אינם מובן מאליו בשום דבר ושכדאי לקחת גם מצבים קשים בפרופורציות ומתוך בחירה אישית וחיובית על הקיים ועל חצי הכוס המלאה מה זה קשור למשקל ודיאטה? כל אחד ביאורו ומוסר ההשכל שלו....ו מאחלת לכולנו שבוע נפלא בריא ומלא חוויות מעצימות ותוצאות נפלאות אוהבת טולי edited by toly on 1/14/2014
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|