29/09/2010 07:37
dany Posts: 19819
|
מימי אל תדאגי לצמיג תגיעי לכאן ונעזור לך להסירו כהרף עין חג שמח דני מימי כתב:
היי מיכל החמודה, הצטערתי לשמוע שלא נסעתם לכינרת ולא אכלתם ברוטנברג. אם מנחם אותך, גם בסין האוכל לא להיט...ובכל זאת משמינים. יצא לי צמיג של שומן בישבן!!!!מזמן לא היה לי כזה. מבחינת כמות אנחנו מסתפקים במועט, אך בכל זאת ארוחת בוקר של מלון עם מעט ירקות וחביתה מטוגנת שבארץ בטוח לא קיימת בבוקר. העיר גואנגג'ו מהממת רק 10 מיליון תושבים וכולה ציחצוח והעמסת פרחים לקראת משחקי אסיה ה16 שיתקיימו כאם בעוד 23 ימים. המון פקקי תנועה, נאלצנו לדגוםאת הרכבת התחתית וחזרנו למוניות בפקקים-לפחות הזקנים שביננו. לגבי מחר אל תדאגי אנחנו לא נהיה ההפתעה כי אנחנו רחוקים מאוד אבל שמחים בשמחתך ביום הולדתך ונחגוג יחד בארץ עם המון קלוריות...סתם... בינתיים אני מאחלת לך מראש יום הולדת שמח! תרגישי טוב נשיקות מסין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/09/2010 21:25
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מיכל חמודה אומנם לעיתים כשאת הריונית יש הפתעות אך כול דבר לטובה אז קבלי הכל באהבה סה"כ אחכ נשמע שנהנת ובטוחה שתמשיכי להנות גם מחר ביג טיים ובלי יותר מידי קיצוצים אלא בשגרה המבורכת את נראת נפלא אל תשכחי זאת הברכות בהמשך ערב מקסים לכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/09/2010 11:48
מימי Posts: 117
|
היי מיכל החמודה, הצטערתי לשמוע שלא נסעתם לכינרת ולא אכלתם ברוטנברג. אם מנחם אותך, גם בסין האוכל לא להיט...ובכל זאת משמינים. יצא לי צמיג של שומן בישבן!!!!מזמן לא היה לי כזה. מבחינת כמות אנחנו מסתפקים במועט, אך בכל זאת ארוחת בוקר של מלון עם מעט ירקות וחביתה מטוגנת שבארץ בטוח לא קיימת בבוקר. העיר גואנגג'ו מהממת רק 10 מיליון תושבים וכולה ציחצוח והעמסת פרחים לקראת משחקי אסיה ה16 שיתקיימו כאם בעוד 23 ימים. המון פקקי תנועה, נאלצנו לדגוםאת הרכבת התחתית וחזרנו למוניות בפקקים-לפחות הזקנים שביננו.
לגבי מחר
אל תדאגי
אנחנו לא נהיה ההפתעה
כי אנחנו רחוקים מאוד
אבל שמחים בשמחתך ביום הולדתך
ונחגוג יחד בארץ
עם המון קלוריות...סתם...
בינתיים אני מאחלת לך מראש יום הולדת שמח!
תרגישי טוב
נשיקות מסין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/09/2010 10:52
קרולין Posts: 6651
|
מיכל יקרה, מחר שתינו חוגגות יום הולדת !!!!!
מזל טוב , ים של אושר הצלחה אור ואהבה.
תהנו ותבלו מכל רגע .
נשיקותתתת
המשך יום מקסים.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/09/2010 10:12
dany Posts: 19819
|
מיכלי על מנת שלא נשכח כבר אברך אותך וברור שגם מחר אבל זה בכלל לא מזיק עוד ועוד מזל טוב מה גם שאת כרגע בכפולה אז בכלל........... מכל הלב דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/09/2010 09:00
1103 Posts: 5022
|
מיכל יקרה מזל-טוב ליום הולדתך, איחולי אושר אין סופי עמידה והצלחה בכל היעדים באהבה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/09/2010 08:18
רעותה Posts: 869
|
מיכל יקירתי ,
תמיד יש לך סיפורים מעניינים.
אנחנו נוסעים מחר לכנרת אז אני מאוד מקווה שאספיק לאחל לך מחר את ים הברכות.
בכל מקרה , אני בטוחה , שתהני עם חברותיך , אולי תלכו לאיזה ארוחת בוקר שווה , סטייל גיליס? או משהו כזה.
אני בטוחה , שאת וגיתי תחגגו כמו שצריך.
בכל מקרה שיהיה המון המון מזל טוב.
תהני מכל פיפס חדש בהריון.
נשיקות וחיבוקים
רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/09/2010 06:56
מיכל שרון Posts: 1318
|
אני לא יודעת ממש מאיפה להתחיל.. יש לי כל כך הרבה לספר וכל כך הרבה לשתף..
נתחיל מזה שמשבוע שעבר אני וגיתי קצת יצאנו מהמסגרת.. ברביעי חמישי (בחג) בסוף לא הגענו לכנרת ולא למסעדה האהובה עלינו.. ככה זה כשאת הריונית.. שום דבר כבר לא נתון רק להחלטתך.. והבוטן הקטן שלנו לא אישר את היציאה המוקדמת בבוקר.. בסוף הסתפקנו בקיבוץ, הגענו עם חברים ועשינו על האש בערב כולל חומוס ופיתות טריים וחמים מתרשיחא.. לזכותנו נאמר שמכיוון שזה היה מראש בתכנון כל היום קימצנו בפחמימות על החשבון ולא שכחנו לצעוד כמובן. ביום חמישי טיילנו בנחל עמוד, לא יאומן שהבריכות שם עוד זורמות בשצף קצף וגיתי אפילו רחץ שם במים קפואים עד החזה ממש.. העלייה מהנחל כבר היתה לי ממש קשה, בוטן מכביד לי על הנשימה הסדירה שאין דברים כאלה.. ואני כבר מרגישה כמו עגלה מקרטעת ותוהה מה יהיה עוד חודשיים שלושה? התוצאה הסופית - טילון חמוד לעיצוב האישיות ופיצוי על עלייה שטנית של חצי שעה בשמש הקופחת ושרירים תפוסים ליומיים!!!
נגמר החג וכמו שכתבתי כאן בפורום הבטחנו לחזור לשגרה המוכרת ואכן ביום שישי, גיתי למד, אני ארזתי ומיינתי וסידרתי, לא שמנו לב לזמנים וחצי יום עף לו בלי שאכלנו כלום, שמרנו על הכללים "בלי פחמימות מחמש" אבל ללכת לא הלכנו כי אני ממש הייתי ביסוריי שרירים. בשבת שוב נשארנו בבית, בלי הזמנות, בלי חגיגות.. שוב מיעטנו בפחמימות, הרבינו בחלבונים, גיתי המשיך ללמוד למבחן ואני המשכתי בסידורים.. אחה"צ יצאנו עם חברים למקום חמוד וכייפי לאללה בפלורנטין ומזל שלא אכלנו עוד צהריים כי שם אכלנו יפה מאוד ולא בדיוק דיאטטי.. אבל משש וחצי בערב הלע נסתם ועד למחרת - רק מים ומים ומים.
ראשון חזרנו לעבודה גם אני וגם גיתי ומי שקם בבוקר לשגרה לא יוצא ממנה - הכל לפי התפריט ואפילו פיצינו על המחסור בהליכות כשבאומץ רב הלכנו לתערוכה ריהוטים 2011 וחרשנו את כל הביתנים במשך קרוב ל - 3 שעות!!! אתמול עוד יום שגרתי, שהתחיל מוקדם בבוקר בבישולים מושקעים להמשך השבוע - שלא יהיו בטעות תירוצים ואמתלות לאכילה בחוץ, להזמנה מבחוץ, ליפול על סבתא שלי שאצלה המקרר תמיד מוכן ומזומן לקראתנו..
אז בסיכומו של דבר.. כמעט שבוע של חג מאחוריי ועם יד על הלב אני מרגישה מאוזנת, לא עליתי ולא ירדתי.. הרשיתי לעצמי קצת יותר ופיציתי אח"כ בהשתדלות יתרה.
ומה הלאה? ובכן פורום יקר מחר אני חוגגת 26 סתווים (שזה למעשה סוג של קיץ כאן) וכבר אתמול גיליתי שגיתי מכר לי את הבוקר והצהריים לטובת חברות שמעוניינות לצאת איתי לבתי קפה ו/או מסעדות.. אז כמו שזה נראה מכאן עכשיו (לא מתעמקת כדי לא להרוס לגיתי את מה שזה לא יהיה שהוא מתכנן) ביום רביעי אני הולכת לבלוס כל היום!!! אז קודם כל אני תיכף הולכת להעיר את גיתי להליכה, נמשיך בתפריט היומי שהולך להיות דל פחמימות ונמשיך בהחלטה שלי שמה שלא יהיה, על סתם קוראסונים בבתי קפה אני לא נופלת ועם חברות בסתם מקומות אני לא שוברת את הכלים ואם כבר מחכה לי גראנד פינאלה בלילה ואני כבר הולכת לתקוע אז רק עם גיתי שלי המדהים באהבה מרובה!!!
אז שיהיה לכולנו יום מוצלח - לכל מי ששכחה אולי בחג, כשמתכננים מראש תמיד יותר קל, כשצועדים אפילו כשחם ומגעיל התחושה אח"כ היא אלוהית ובסוף כל צעדה יש מקלחת קרה!!! כשמציבים יעדים ריאליים יש אשכרה סיכוי לעמוד בהם ואם אתם כאן, איתנו כל החג, מאוד קשה לאבד את הראש ולהיכנס לסחרור אכילה בלתי נשלט.
אז בהצלחה לכולנו, איש איש ואתגריו המשפחתיים החגיים, עוד 4 ימים וזה נגמר יקרים.. אז חזקו ואמצו. ויום נפלא לכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|