08/01/2014 08:01
IRIS Posts: 753
|
טוב מאוד שלא התערבת. לצערי אי אפשר לחנך את כל העולם לבריאות ואכילה שפוייה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2014 09:48
רבקה Posts: 8411
|
חנהלה טוב עשית שלא התערבת בשביל זה יש לך אותנו לשתף ולספר את על ליבך. כבר דנו בענין שאי אפשר לחנך את האנשים שלא רוצים לפעול בדרך הנכונה והבריאה. אנחנו נרשמנו לבית הספר הגבוה כדי לקבל כלים להתמודד ולהצליח. שיהיה לך המשך יום נפלא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2014 09:18
חיוך מהלב Posts: 1125
|
התאפקות היא מילת מפתח בחיים שלנו. אתמול דוקא עשיתי "התאפקות "לא להתערב במעשיה של אם צעירה ושני ילדיה. אני ישבתי עם כוס קפה קטנטן על בסיס מים בקפטריה לפני שיעור התעמלות שלי בסניף מכבי. ממולי ישבה אם עם ילדה בת 6 השעה לפני 9 בבוקר. נחשו מה אכלה הילדה לא. בוקר. לא תאמינו. ארטיק מגנום ענקי. דוגמה אישית??? האם שתתה כוס תה ולתינוק בן השנתיים נתנה ביגלה חם ענקי בחתיכות קטנות. הילדה אכלה בהנאה מרובה את הארטיק. ממש לא יכולתי לשתות את הקפה שלי ולא גרעתי עין מהתמונה המשפחתית הזו. השתדלתי כי הרי אם אפתח את פי ואומר דברים זה יצא "לא טוב" בלשון המעטה או אפילו אגרום לפרובוקציה ואיני רוצה ואיני יכולה לעשות זאת. איזה חינוך היא נותנת לילדיה? היא הדקיקה רק שותה תה... אולי גם היא נוהגת כמו ילדיה אבל לא אוכלת מסודר ארוחות. מעבר לנושא הפחמימות הריקות, מעבר לעניין השמנה, היום כשיש כבר מודעות אפילו בגני הילדים גם אם זה רק חד פעמי לדעתי זו שערוריה. טוב שלא אמרתי שום דבר. היו לי על הלשון המון דברים לומר לה... ואז "אמרתי לעצמי" - את חנה מעולם לא עשית דברים כאלה גם כשהיית הכי שמנה בעולם. לא היה עולה בדעתי לאכול לארוחה ארטיק כזה ועוד לא. בוקר ובכלל.... אבל כידוע איננו יכולים לחנך אף אחד רק את עצמנו ולהיות בבית הספר לחיים של מירי זו המתנה שלי לחיים לאיכות חיים ובעיקר לבריאות. כל שאר הדברים שאני מקבלת "על הדרך" הם רק בונוסים הנובעים מתוך המודעות היומיומית. שיהיה לכולנו יום נפלא יום שלישי פעמיים כי טוב.. באהבה רבה חנה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|