הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מוקדש למי שהיתה/היה/הינה/הינו-שמן.

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
29/09/2010 00:28

יעלי
יעלי
הדר תכולת העין יקרה,
התרגשתי מאד לקרוא את שכתבת.
אין לי ספק שהיכולת שלך להעלות את הדברים הכל כך חזקים וכואבים על הכתב ו"להתערטל" כך בפנינו כאן בפורום, זהו הצעד הראשון להבראה.
הכרה בקיומה של בעיה, זו תמיד התחלה של הדרך להחלץ ממנה. אם איננו מודעים או מודים בבעיה, אז אין לנו שאיפה לפתור ולצאת ממנה.
אין ספק שמירי, ולו פבעם השלישית היא בדיוק הבן אדם והמקום הנכון לבקש עזרה ותמיכה, וגם אנחנו כאן בפורום הנפלא הזה נמצאים כדי לעזור אחת לשניה.
אני מחזקת אותך כאן, שכמו שחשפת את צפונות ליבך וכאבך לפנינו, תמצאי גם את האומץ לחשוף עצמך מול הראי ולהתמודד עפ גופך, שהרי הוא שייך לך, ונתון לך ולטיפול המסור בו.
מאחלת לך מכל הלב הצלחה גדולה הפעם.
ומיכלי, הדברים שאת כותבת תמיד מרגשים אותי, הפעם יותר מתמיד.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2010 23:42

עיניים כחולות
עיניים כחולות
אתן פשוט מדהימות!
וכשעושים את זה ביחד עם אנשים ששותפים לצרה, זה הופך את זה להרבה יותר קל!

מיכל, הקטע מפי אבא שלך היה פשוט מצמרר. כואב להיווכח עד כמה זה נכון מה שהוא כתב... ואני כל כך גאה בך שאת מנצחת את ההתמכרות בשבילו!
אני מאחלת לכל אחת ואחד מאיתנו שנה מדהימה ומחשלת. אמן וכל היעדים שנציב לעצמינו ייתגשמו! (:
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2010 21:32

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
מיכל שרון כמו שרשמה דני כואב מאוד וחזק כולי תקווה שההתמכרות תעלם מכולנו כלא הייתה ויחד ננצח אותה לעולמים בהצלחה ללא מילים נוספות
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2010 15:45

בצקיסטית בגמילה
בצקיסטית בגמילה
הדר יקירתי ריגשת אותי! כמובן שאני מזדהה.
התמכרות לאוכל זו מחלה לכל דבר, וזו מחלה קשה וערמומית, ומי ששמן - תמיד שמן (בראש), ולא משנה מה המשקל.
גם אני הייתי במסגרות דיאטה לפני מירי, ובכל פעם כשרזיתי חשבתי ש"הבראתי", עזבתי את המסגרת והשמנתי עם ריבית. רק כשהגעתי אל מירי נפל לי האסימון שאסור לי לעזוב מסגרת, ואני מסכימה איתך שמירי מתאימה לנו, כי מירי כמונו ומבינה אותנו.
גם לי יש חברה רזה, ואני מתכוונת רזה בראש ואפילו רזה כזאת שצריכה דיאטת השמנה (חלילה לא אנורקסית). תשמעי החיים שלה בכלל לא קלים: יש הרבה מאוד מאכלים שהיא לא אוהבת, כשהיא צריכה לשתות אז כדאי שזה יהיה מיץ, גבינות - כדאי שיהיו שמנות, לחם? עדיף פיתה, ותחשבי שהיא נלחמת עם כל ביס. היא אוהבת ספורט אבל ספורט שורף קלוריות... מרוב שהיא רזה יש לה מחסור בברזל ועוד כל מיני ויטמינים ומינרלים, אבל היא באמת משתדלת לאכול, אבל מה לעשות שכשהיא עצבנית או לחוצה נסתם לה הלוע? מבחינתה זו מלחמה תמידית לאכול, ולא כיף לה לאכול. ממש מצוקה.
בקיצור, כל אחד והשדים שלו. אני גאה בך שכתבת כאן, ואני מאחלת לך להצליח לרזות שוב את הכל, להראות נפלא, והפעם להתמיד ולהישאר במסגרת כדי לשמור על התוצאות לכל החיים. בהצלחה וחג שמח Pat on the head
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2010 13:00

מיכל שרון
מיכל שרון
מימי!!!! Kissing
אני כל כך שמחה לקרוא אותך גם כשאת בסין הרחוקה... ממש שומעת אותך מדברת את הכל.. ונקרעת מצחוק..
יאללה תחזרי כבר, גיתי אמר שבולגריה ספגה מכה קשה בטיול הזה, זה בטח לא קל wink

המון נשיקות ואהבה וכיף לקרוא אותך smile
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2010 12:03

מימי
מימי
הדר היקרה
ברוכה השבה אל חיק השמנמודים של מירי בלקין!

למרות שאני כרגע בטיול בסין, מצאתי זמן לקרוא את כל המילים שלך [כעת כאן ערב ואני נחה במלון].

ממש הארת את עייני בהקבלה שעשית בין אנורקסיה לזלילה.

שתיהן אולי מחלות שאינן ניתנות לריפוי-אנורקסיה בטוח. אבל ההבדל הוא שהאנורקסית רואה את עצמה כשמנה ורוצה לרזות, ואנחנו השמנות[!!!!] לא חושבות שאנחנו רזות, במודע אן בדחקה אנחנו מודעות לממדים שלנו, למידת הבגדים, להרגשה שלוחץ לנו בחגורה, ותמיד נעדיף לשבת ולא לעמוד, [ואם אפשר שזה יהיה בבית קפה עם משהו טעים על יד].

בנימה אופטימית אומר לך שבקבוצה קל יותר להתמודד, ועם הפורום המדהים קל שבעתיים, כולנו אחים לצרה-מסתכלים לאמת בעיניים ולא מפחדים להלחם במפלצת ההשמנה.

אני מאחלת לך בהצלחה, הטיפ האישי שלי-אל תעזבי את המסגרת! מתוך נסיון של הלוך ושוב, וכעת 13 שנים רצוף!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2010 10:56

קרולין
קרולין
הדר יקרה,
ריגשת אותי מאד בדברייך.

מגיע לך הכי בעולם: איכות חיים. ועם מירי , המסגרת והביחד שלנו את תזכי לאיכות חיים.

בטוחה שעם הזמן והתירגול, הסבלנות והנחישות שלך תגיעי לכל יעדייך.

מחזיקה לך אצבעותתתתתתתתתת חזק בהצלחה.

גמר חתימה טובה.

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2010 07:01

אסתי ברוך
אסתי ברוך
את מדהימה כל הכבוד אני משוכנעת שתצליחי מחזיקה לך אצבעות
חג שמח }{

--
חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2010 06:55

dany
dany
כואב עד כדי השתנקות.......
כן זוהי ההתמכרות!!!!!!!!!!!
סיגריה אפשר לזרוק, בקבוק אפשר לשבור, סמים אפשר לעבור גמילה, אבל אוכל אי אפשר בלעדיו........... נכון?????????
אהובות שלי
אנחנו כאן נהיה ההתמכרות האחת של השניה........ ונתגבר על הנחשה הזו שמתגנבת אלינו ללא קול ורחש..........
אוהבת עד מאד
דני
מיכל שרון כתב:
הדר המדהימה,
בדיוק לפני יומיים ישבתי ועשיתי סדרים ותיוקים בשולחן העבודה לקראת המעבר וכמו כל פעם נתקלתי בעוד דברים שאספתי בזמנו בשבוע של טירוף מהשולחן של אבי ז"ל, שכל חייו סבל מהשמנה ומיצר המהרס העצמי המפותח שלו.. וכאילו במיוחד בשבילך עכשיו מצאתי את הקטע המזעזע הזה שהוא שמר שנים רבות (ואת זה אני יודעת לפי הנייר שהתחיל להצהיב והקמטים הרבים עליו)..
קחי נשימה עמוקה ותקראי:

שלום, אני המחלה שלך.

אני שונאת פגישות. אני שונאת את הכוח העליון.
אני שונאת כל אחד ואחד שיש לו תוכנית.
לאלה שבאים במגע איתי אני מאחלת מוות וסבל.
הרשו לי להציג את עצמי: קוראים לי מחלת ההתמכרות.
ערמומית ומבלבלת ועוצמתית-זו אני!
אני הרגתי מיליונים ואני מרוצה, אני אוהבת להעמיד פנים שאני החבר/ה שלך שאני אהובך/תך.
נתתי לכם נוחות, נכון? האם לא הייתי בשבילכם כשהייתם בודדים? וכשרציתם למות צילצלתם אלי נכון?
ואני הייתי שם בשבילכם.
אני אוהבת לגרום לכם לבכות ואוהבת להכאיב לכם.
יותר טוב מזה: אני אוהבת לגרום לכם להיות חסרי תחושות במצב שאתם לא יכולים לבכות או לכאוב, מצב שאתם לא יכולים להרגיש כלום!
זו אני, המחלה.
אני אתן לכם סיפוק מידי וכל מה שאבקש מכם זה סבל בילתי נפסק.
תמיד הייתי שם בשבילכם כאשר הדברים התחברו, והחיים לא הלכו כמו שרצינו.
הזמנתם אותי אליכם, נכון? כשאמרתם ש: "כל הדברים הטובים שקורים לנו זה לא מגיע לנו" אני (המחלה) הייתי היחידה שהסכימה אתכם.

ביחד היינו מסוגלים להרוס כל דבר טוב בחיינו.
אנשים לא לוקחים אותי ברצינות.
הם מתייחסים ברצינות למחלות לב,סוכרת ועוד.
אבל יותר מאשר אתם שונאים אותי, אני שונאת אתכם, כל אלה עם התוכנית של שנים-עשר הצעדים. אלה שסופרים ימי ניקיון עלק.
אני שונאת את התוכנית שלכם. שונאת את הפגישות שלכם! ויותר מכל, שונאת את הכוח העליון שלכם שהחליש אותי נורא.
אני לא יכולה לתפקד בצורה אליה אני רגילה!
עכשיו אני צריכה לשכב בשקט.
אתם לא רואים אותי, אבל אני פה, גדלה יותר ויותר כל הזמן.
וכאשר אתם בקושי קיימים אני חיה.
אבל כאשר אתם חיים אני פשוט שוכבת ומחכה לנקמה.
אבל אני פה, ועד שניפגש עוד פעם, אם אכן ניפגש, אני מאחלת לכם מוות וסבל.
על החתום: מחלת ההתמכרות

כמו שהבנת הקטע לא מדבר פרופר על השמנה.. אבל כל כך הרבה ממנו הוא נכון גם לנו.. ואני יודעת שככה אבא שלי הרגיש כל חייו, נלחם בהשמנה ואף פעם לא יכל לה עד שבשנים האחרונות שלו הוא כבר לגמרי נכנע והתמסר לה וזה ממש קירב לו את הקץ.

אני ממש מקווה שתישארי איתנו כאן עוד הרבה, שתהיי נוכחת, שפתחת איתנו עכשיו שנה חדשה, של תקווה ועשייה ומודעות והתמדה ומאחלת לך שכל יום, לאט לאט תלמדי על עצמך עוד משהו חדש ומפתיע שייתן לך כל יום מחדש עוד קצת אמונה בעצמך וביכולת שלך.

שיהיה לך יום נפלא יקירתי Kissing
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2010 06:49

דפי
דפי
עיניים כחולות
סוף סוף מישהוא שם את הדברים על השולחן. תודה.
הסובלים מכל מה שכתבת הם מתמכרים אובססיבים , שמכחישים כלפי חוץ את הבעיות אבל בתוכם פנימה יודעים היטב מה קורה.
אני בכוונה כותבת בגוף שלישי , אבל מתכוונת קודם כל אל עצמי.
ברוך השם אנחנו עם מירי והיא יודעת להוביל אותנו בעדינות ובהמון אהבה לדרך הנכונה.
אנחנו רק צריכים לציית לה.
בהצלחה גדולה דפי.
edited by דפי on 9/28/2010
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2010 06:33

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
עיניים כחולות חמודה
ברוך שובך אל מירי תודה על שיתופך המעצים זה אינו מובן מאליו
מצטרפת למה שנאמר כאן ומחזקת את ידך על כן מה שאת עושה למען עצמך
על התובנות והמודעות שהגעת אליהן
והכי חשוב בתהליך כול כך ארוך סבלנות התמדה ועשייה גורמות לנו להפנים אט אט
וזה דבר מעולה כי בסופו של דבר אין לנו ברירה וחייב לטפל במחלה ללמוד על עצמנו
ולגדול בביה"ס של מירי זה דבר מבורך
אז נכון לא קל ויש המון משבי רוח והמון הסתתרות מאחרי האוכל
אך העיקר הוא לא לאבד תקווה לא להתייאש ולמרות הכאב ולמרות הציפייה המיידית
צריך לנשום לקבל עצמנו באהבה ולהנות מהדרך מהיש ... ולהמשיך קדימה
בידיעה שרק כך יהיה לנו בסופו של דבר טוב יותר
בהצלחה ועם תובנות כאלו בטוחה שיהיה בסדר ותשני ותשתני winkThumbs Up
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2010 06:29

מיכל שרון
מיכל שרון
הדר המדהימה,
בדיוק לפני יומיים ישבתי ועשיתי סדרים ותיוקים בשולחן העבודה לקראת המעבר וכמו כל פעם נתקלתי בעוד דברים שאספתי בזמנו בשבוע של טירוף מהשולחן של אבי ז"ל, שכל חייו סבל מהשמנה ומיצר המהרס העצמי המפותח שלו.. וכאילו במיוחד בשבילך עכשיו מצאתי את הקטע המזעזע הזה שהוא שמר שנים רבות (ואת זה אני יודעת לפי הנייר שהתחיל להצהיב והקמטים הרבים עליו)..
קחי נשימה עמוקה ותקראי:

שלום, אני המחלה שלך.

אני שונאת פגישות. אני שונאת את הכוח העליון.
אני שונאת כל אחד ואחד שיש לו תוכנית.
לאלה שבאים במגע איתי אני מאחלת מוות וסבל.
הרשו לי להציג את עצמי: קוראים לי מחלת ההתמכרות.
ערמומית ומבלבלת ועוצמתית-זו אני!
אני הרגתי מיליונים ואני מרוצה, אני אוהבת להעמיד פנים שאני החבר/ה שלך שאני אהובך/תך.
נתתי לכם נוחות, נכון? האם לא הייתי בשבילכם כשהייתם בודדים? וכשרציתם למות צילצלתם אלי נכון?
ואני הייתי שם בשבילכם.
אני אוהבת לגרום לכם לבכות ואוהבת להכאיב לכם.
יותר טוב מזה: אני אוהבת לגרום לכם להיות חסרי תחושות במצב שאתם לא יכולים לבכות או לכאוב, מצב שאתם לא יכולים להרגיש כלום!
זו אני, המחלה.
אני אתן לכם סיפוק מידי וכל מה שאבקש מכם זה סבל בילתי נפסק.
תמיד הייתי שם בשבילכם כאשר הדברים התחברו, והחיים לא הלכו כמו שרצינו.
הזמנתם אותי אליכם, נכון? כשאמרתם ש: "כל הדברים הטובים שקורים לנו זה לא מגיע לנו" אני (המחלה) הייתי היחידה שהסכימה אתכם.

ביחד היינו מסוגלים להרוס כל דבר טוב בחיינו.
אנשים לא לוקחים אותי ברצינות.
הם מתייחסים ברצינות למחלות לב,סוכרת ועוד.
אבל יותר מאשר אתם שונאים אותי, אני שונאת אתכם, כל אלה עם התוכנית של שנים-עשר הצעדים. אלה שסופרים ימי ניקיון עלק.
אני שונאת את התוכנית שלכם. שונאת את הפגישות שלכם! ויותר מכל, שונאת את הכוח העליון שלכם שהחליש אותי נורא.
אני לא יכולה לתפקד בצורה אליה אני רגילה!
עכשיו אני צריכה לשכב בשקט.
אתם לא רואים אותי, אבל אני פה, גדלה יותר ויותר כל הזמן.
וכאשר אתם בקושי קיימים אני חיה.
אבל כאשר אתם חיים אני פשוט שוכבת ומחכה לנקמה.
אבל אני פה, ועד שניפגש עוד פעם, אם אכן ניפגש, אני מאחלת לכם מוות וסבל.
על החתום: מחלת ההתמכרות

כמו שהבנת הקטע לא מדבר פרופר על השמנה.. אבל כל כך הרבה ממנו הוא נכון גם לנו.. ואני יודעת שככה אבא שלי הרגיש כל חייו, נלחם בהשמנה ואף פעם לא יכל לה עד שבשנים האחרונות שלו הוא כבר לגמרי נכנע והתמסר לה וזה ממש קירב לו את הקץ.

אני ממש מקווה שתישארי איתנו כאן עוד הרבה, שתהיי נוכחת, שפתחת איתנו עכשיו שנה חדשה, של תקווה ועשייה ומודעות והתמדה ומאחלת לך שכל יום, לאט לאט תלמדי על עצמך עוד משהו חדש ומפתיע שייתן לך כל יום מחדש עוד קצת אמונה בעצמך וביכולת שלך.

שיהיה לך יום נפלא יקירתי Kissing
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2010 06:13

dany
dany
הדר יקרה יקרה
מהיכן להתחיל????????????
אולי מהסוף.... כל כך שמחתי לראות כי הגעת כבר להכרה בדברים מסויימים
א. שאנחנו חולים!!!!!!!!
ב. שצריכים עזרה!!!!!!!!!
ג. זה לא בושה לבקש עזרה!!!!!!!!
ד. מספיק לשים את המסכה ולשחק אותה הכל טוב....
ה. להפסיק להעניש את עצמנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ו. כן אנחנו כמו האנורקסים..... חולים...... עד מוות!!!!!!!!!!!!
ז. פעם שלישית ...... הפסקתי לספור!!!!!!!!!!!
הדר אהובה ההחלטה לשנות את חייך היא ההחלטה הנכונה..... הדרך לא קלה, מלאה מכשולים אובייקטיבים וסובייקטיבים, אך לכן אנחנו פה בפורום הנפלא הזה עוזרים ותומכים ברגע של עוצמה וחוזק נותנים וברגע של חולשה מקבלים.
ואם את יכולה להגיע לחוגים של מירי על אחת כמה וכמה תקבלי כוחות .
החוכמה היא לא לוותר, גם אם את חשה כי כשלו רגליך, כי אין בך כוחות, לא לוותר על עצמך, לא להתייאש, לדעת כי עוד מעט אולי מחר אולי עוד רגע שוב תוכלי להמשיך ולשנות את עתידך.
מאחלת לך מכל הלב הפעם לעשות זאת אך ורק למען עצמך.
דני,
שאין לי שום הכשרה רפואית ולא פסיכיאטרית וכבר לפני מיליוני שנים לפני שכולם הודו בכך, אמרתי שזו מחלה קשה... שזה סוג של הרס עצמי נוראי... ובכלל לא קטע של התאפקות ובסך הכל לסתום את הפה........ וכולם צחקו עלי מה אני מקשקשת בקומקום...............

המון המון הצלחה... וכל יום שעובר וכל שעה שעוברת ואת מתמודדת בהצלחה טפיחה חזקה על השכם כה לחי אחותי כי את שווה את זה ומגיע לך!!!!!!!!!!!!

עיניים כחולות כתב:
קודם כל, ברצוני לבקש סליחה על אורך הטקסט.
אני יודעת,לפחות מניסיון אישי, שרק הקורא שלא ירפרף בין השורות אלא גם יקרא בינהן, יבין ויזדהה עם דבריי.

לפני חודש, היתה זו הפעם השלישית שנרשמתי למירי בלקין. אבל אני לא מעוניינת לדבר על עצמי.

מי מאיתנו, השמנים, לא מכיר ומבין את הסיטואציה של להאמין, לרצות, להתרגש, לצפות כל כך.
ואז אתה נופל, ואתה אוכל ואתה מרגיש כל כך *** עם עצמך, ובא לך לברוח למקום שאף אחד לא מכיר אותך ושתוכל לחיות בשלום עם עצמך.

הרוב המוחלט של האנשים שאני מכירה תמיד אומר לי שאני הבחורה השמנה היחידה שהיא עם ביטחון עצמי מדהים, ושאפילו בנות רזות ומחוזרות לא מרגישות עם עצמן נוח כמותי. תמיד זה מדהים אותי מחדש.
העיוורון הזה. ההצגה המעולה הזו שאני מצליחה להעמיד בפני הסביבה. אפילו בפני הקרובים אליי ביותר.
כל אחד מאיתנו כנראה מוצא דרך אחרת להסוות את הכאב שלו. חלק ע"י הפגנת ביטחון עצמי מוגזם, חלק ע"י צחוק על הנושא. חלק יתעלמו מהערות הסביבה לחלוטין, חלק יעשו דווקא.
אבל דבר משותף אחד יש לכולנו- אף אחד לא אוהב לדבר על הנושא הזה ברצינות, ובצדק, בעיניי להיות שמנה, ובעיניי ההתמכרות שלי לאוכל היא לא מקור לגאווה,היא מקור לבושה.

הרשו לי להפתיע אתכם. אחת מחברותיי הקרובות ביותר היא אנורקסית.
הבחורה המדהימה הזו היא הבנאדם היחיד עלי אדמות שאני מרגישה איתו מספיק בנוח לדבר על נושא המשקל שלי, בחופשיות, בלי להסתיר, בלי להתעלם. בלי כלום. הבחורה האנורקסית הזו, היא הבחורה היחידה ששמעה אותי אי פעם אומר את הביטוי "אני שמנה, וזה הורס לי את החיים".
תנסו לרגע לחשוב, מה עולה לכם בראש שאתם חושבים על בחורה אנורקסית? איזו אסוציאציה?
רזון מפחיד? חולניות? קיצוניות? הסתכלות במראה בתחושת גועל? לאכול ולהרגיש שאת בנאדם רע, ויש בך מפלצת קטנה בבטן שמהדהדת לך בראש ושאומרת לך שאת צריכה לשלם על זה?
עכשיו תנסו לדמיין בראשכם בחורה שמנה. איזו מין אסוציאציה עולה לכם עכשיו?
שומן? חוסר אסתטיות? אכילה בצורה קיצונית? הסתכלות במראה בתחושת גועל? לאכול ולהרגיש שאת בנאדם רע, ויש בך מללצת קטנה שמהדהדת לך בראש ושאומרת לך שאת צריכה לשלם על זה?

אז מה עושה אותנו בעצם שונות מאותן בחורות אנורקסיות?
בסופו של יום, יש לנו בדיוק את אותה הבעיה. רק לאחרונה הבנתי, כמה שקשה להודות בזה, שכן, אולי אני לא כ"כ שונה מחברה שלי, האנוקסית. אולי אני גם חולה? ואני צריכה ללכת לטיפול?
באמת, לא בקטע של להתחנף. כי אני לא בנאדם כזה ואני גם לא אתחיל עכשיו. אני גם לא עושה פה שום יחסי ציבור ושום קידום מכירות. אבל אני מרגישה שמירי בלקין היא הטיפול שלי. היא המסגרת. ואם נופלים, אז מתישהו קמים. אין ברירה. ובשלב מסויים הנפילות נעשות קטנות יותר ויותר.
הגעתי למסקנה חותכת שכלי העזר הגדול ביותר הוא פשוט לא להחמיר עם עצמך כל כך, לא לבקר את עצמך ולחשוב שאם התנפלת על המקרר זהו סוף העולם. כי עכשיו 1 בלילה, אבל עוד כמה שעות השמש תזרח ואם אנחנו הולכים לישון ובורא עולם החליט להחזיר לנו את נשמתנו לגוף בבוקר זה סימן שהוא החליט לתת לנו עוד הזדמנות לתקן,לשפר, למנף את עצמנו. אנשים לא תמיד מעריכים את זה.

מבחינתי הצעד הראשון בטיפול הוא הכרה בנושא וההתוודעות לו.
להודות בעובדה שאני שמנה ורוצה לשנות את זה, לא להסתיר את זה, ולא להתפוצץ מבפנים כל יום,כל שעה, כל דקה.
וכן אני עדיין מתפוצצת מפנים, וכן אני עדיין חושבת על זה כל הזמן וכן זה הורס לי את החיים.

לכל אלו שקראו את השורה הראשונה, והרימו גבה כשכתבתי שזו הפעם השלישית שנרשמתי למירי בלקין.
אני הדר. ואני שמנה. ויש בי יצר של הרס עצמי ושנאה עצמית כלפי הגוף שלי ואני כבר 9 שנים נמנעת מלהסתכל על הגוף שלי במראה. וקיוויתי והתרגשתי וציפיתי כל כך ונפלתי חזק מאוד.
אבל הנפילות נהיות יותר רכות וקטנות. ואני אמצא את דרך המלך ואתחיל גם ללכת... עד שאגיע. כי זה מגיע לי.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2010 05:43

אקורדיאון
אקורדיאון
::הדר חמודה נתחיל מהסוף אכן מגיע לך!!אומר לך שאני לא נרשמתי למירי שלוש פעמים אלא נשארתי במסגרת ועליתי במשקל ואני מדברת על
שלוש פעמים של עליה מסיבית,בין 30 ל 50 ק"ג ואני משוכנעת שבמידה והייתי עוזבת את המסגרת,התמיכה העידוד והיכולת של מירי להרים אותך מכל מצב,הייתי עולה הרבה יותר.אני מזדהה איתך לחלוטין הכרה בבעיה זו התחלה נהדרת וההחלטה לטפל בודאי וכאמור את במקום הנכון רק לעשות

בדבקות להתמיד לבוא ולהפנים את הנאמר בהרצאות שאין להן מחיר אם לדאיטה ואם לחיים בכלל.אני מאחלת לך הצלחה בגדול את יכולה!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2010 01:51

tutit
tutit
להדר המקסימה!

חייבת להודות שריגשת אותי מאוד ....כל הכבוד על הכתיבה האמיתית מרגישים שהוצאת מהלב ,אני מזדהה בהחלט עם חלק גדול ממה שרשמת,
היותנו שמנים דופק לנו הרבה בחיים,אך יחד עם זאת צריך להתעורר כל בוקר עם תקווה
ולהחליט שאם לא הלך עד עכשיו אז יש יום חדש וזה אפשרי,חבל להרוס לגמרי,חבל לכעוס על עצמנו, זה באמת לא מועיל
ולא מוביל לשום מקום שפוי,צריך להתמודד יום יום מחדש עם מוטיבציה ועם כוחות שמקבלים בהרצאות של מירי,
להרגע,לקבל החלטה שעושים את זה הפעם שונה עם בגרות שלא היתה בפעמים הקודמות(גם אני נרשמתי למירי פעם שלישית דרך אגב ולא הייתי בוגרת בעבר כמו שאני היום לקבל החלטה ובאמת לעשות מה שצריך והפעם אני רשומה דרך האינטרנט).
אז:ברוכה הבאה לפורום,שמחים שהצטרפת,
העיקר שאת כאן וכבר במודעות בעשייה ,ולא מזניחה את המצב,
בהצלחה בתהליך כולנו כאן יחד נעביר חוויות ונעזור כשקשה ,תהיי אופטימית כמו שכתבת את במקום טוב
חיבוק
הדס
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2010 01:00

עיניים כחולות
עיניים כחולות
קודם כל, ברצוני לבקש סליחה על אורך הטקסט.
אני יודעת,לפחות מניסיון אישי, שרק הקורא שלא ירפרף בין השורות אלא גם יקרא בינהן, יבין ויזדהה עם דבריי.

לפני חודש, היתה זו הפעם השלישית שנרשמתי למירי בלקין. אבל אני לא מעוניינת לדבר על עצמי.

מי מאיתנו, השמנים, לא מכיר ומבין את הסיטואציה של להאמין, לרצות, להתרגש, לצפות כל כך.
ואז אתה נופל, ואתה אוכל ואתה מרגיש כל כך *** עם עצמך, ובא לך לברוח למקום שאף אחד לא מכיר אותך ושתוכל לחיות בשלום עם עצמך.

הרוב המוחלט של האנשים שאני מכירה תמיד אומר לי שאני הבחורה השמנה היחידה שהיא עם ביטחון עצמי מדהים, ושאפילו בנות רזות ומחוזרות לא מרגישות עם עצמן נוח כמותי. תמיד זה מדהים אותי מחדש.
העיוורון הזה. ההצגה המעולה הזו שאני מצליחה להעמיד בפני הסביבה. אפילו בפני הקרובים אליי ביותר.
כל אחד מאיתנו כנראה מוצא דרך אחרת להסוות את הכאב שלו. חלק ע"י הפגנת ביטחון עצמי מוגזם, חלק ע"י צחוק על הנושא. חלק יתעלמו מהערות הסביבה לחלוטין, חלק יעשו דווקא.
אבל דבר משותף אחד יש לכולנו- אף אחד לא אוהב לדבר על הנושא הזה ברצינות, ובצדק, בעיניי להיות שמנה, ובעיניי ההתמכרות שלי לאוכל היא לא מקור לגאווה,היא מקור לבושה.

הרשו לי להפתיע אתכם. אחת מחברותיי הקרובות ביותר היא אנורקסית.
הבחורה המדהימה הזו היא הבנאדם היחיד עלי אדמות שאני מרגישה איתו מספיק בנוח לדבר על נושא המשקל שלי, בחופשיות, בלי להסתיר, בלי להתעלם. בלי כלום. הבחורה האנורקסית הזו, היא הבחורה היחידה ששמעה אותי אי פעם אומר את הביטוי "אני שמנה, וזה הורס לי את החיים".
תנסו לרגע לחשוב, מה עולה לכם בראש שאתם חושבים על בחורה אנורקסית? איזו אסוציאציה?
רזון מפחיד? חולניות? קיצוניות? הסתכלות במראה בתחושת גועל? לאכול ולהרגיש שאת בנאדם רע, ויש בך מפלצת קטנה בבטן שמהדהדת לך בראש ושאומרת לך שאת צריכה לשלם על זה?
עכשיו תנסו לדמיין בראשכם בחורה שמנה. איזו מין אסוציאציה עולה לכם עכשיו?
שומן? חוסר אסתטיות? אכילה בצורה קיצונית? הסתכלות במראה בתחושת גועל? לאכול ולהרגיש שאת בנאדם רע, ויש בך מללצת קטנה שמהדהדת לך בראש ושאומרת לך שאת צריכה לשלם על זה?

אז מה עושה אותנו בעצם שונות מאותן בחורות אנורקסיות?
בסופו של יום, יש לנו בדיוק את אותה הבעיה. רק לאחרונה הבנתי, כמה שקשה להודות בזה, שכן, אולי אני לא כ"כ שונה מחברה שלי, האנוקסית. אולי אני גם חולה? ואני צריכה ללכת לטיפול?
באמת, לא בקטע של להתחנף. כי אני לא בנאדם כזה ואני גם לא אתחיל עכשיו. אני גם לא עושה פה שום יחסי ציבור ושום קידום מכירות. אבל אני מרגישה שמירי בלקין היא הטיפול שלי. היא המסגרת. ואם נופלים, אז מתישהו קמים. אין ברירה. ובשלב מסויים הנפילות נעשות קטנות יותר ויותר.
הגעתי למסקנה חותכת שכלי העזר הגדול ביותר הוא פשוט לא להחמיר עם עצמך כל כך, לא לבקר את עצמך ולחשוב שאם התנפלת על המקרר זהו סוף העולם. כי עכשיו 1 בלילה, אבל עוד כמה שעות השמש תזרח ואם אנחנו הולכים לישון ובורא עולם החליט להחזיר לנו את נשמתנו לגוף בבוקר זה סימן שהוא החליט לתת לנו עוד הזדמנות לתקן,לשפר, למנף את עצמנו. אנשים לא תמיד מעריכים את זה.

מבחינתי הצעד הראשון בטיפול הוא הכרה בנושא וההתוודעות לו.
להודות בעובדה שאני שמנה ורוצה לשנות את זה, לא להסתיר את זה, ולא להתפוצץ מבפנים כל יום,כל שעה, כל דקה.
וכן אני עדיין מתפוצצת מפנים, וכן אני עדיין חושבת על זה כל הזמן וכן זה הורס לי את החיים.

לכל אלו שקראו את השורה הראשונה, והרימו גבה כשכתבתי שזו הפעם השלישית שנרשמתי למירי בלקין.
אני הדר. ואני שמנה. ויש בי יצר של הרס עצמי ושנאה עצמית כלפי הגוף שלי ואני כבר 9 שנים נמנעת מלהסתכל על הגוף שלי במראה. וקיוויתי והתרגשתי וציפיתי כל כך ונפלתי חזק מאוד.
אבל הנפילות נהיות יותר רכות וקטנות. ואני אמצא את דרך המלך ואתחיל גם ללכת... עד שאגיע. כי זה מגיע לי.
+2 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מוקדש למי שהיתה/היה/הינה/הינו-שמן.

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!