הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מקבלים תושבים חוזרים?

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/01/2014 00:21

EFF
EFF
כאן מתקבלים בזרועות פתוחות...אנחנו מתכנסים כאן לאותה מטרה חשובה כל כך עבורנו ושמחים לעזור ולהעזר...
0 קישור קבוע (Permalink)
05/01/2014 08:12

אשירה
אשירה

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
05/01/2014 06:05

אקורדיאון
אקורדיאון
ברוכה השבה ,בהצלחה רבה לבעלך וכמובן לך.
יישר כח.
+1 קישור קבוע (Permalink)
05/01/2014 05:54

dany
dany
ברוכה השבה
ובהצלחה לך ולבעלך ,שהרי הניתוח מצליח רק אם משנים אורחות חיים וחשיבה.
04/01/2014 19:38

miribelkin
miribelkin
Administrator
לילך יקרה מאד
תודה רבה שניכנסת ושיתפת אותנו.
אני מזכירה לחברי הפורום שאת איתי באינטרנט....
ושהורדת יותר מ30 קילו...קיבוצניקית מדהימה.....
ובעיניי את ממש תלמידה מתמידה ומחוננת...
כדאי להיכנס לאון לייף ולקרא על לילך....
הסרט המקסים שלה פותח את הדיאטה באינטרנט....
כולם יכולים להיכנס ולצפות...מעורר מוטיבציה ענקית.
אני בטוחה שבעלך נחוש הפעם להצליח ואת איתו בתמיכה....
מאחלת לשניכם בריאות ונחת ותמשיכי לשתף.....
שבוע נפלא ובשליטה אוהבת מירי
03/01/2014 16:39

נחושה
נחושה
יקירתי הפורום נועד לשיתוף פאסיבי או אקטיבי. כולנו הרי באותה הסירה ומעורים בטרמינולוגיה השמנמודית וכולנו מכירים מישהו שרזה ומישהו ששמן או מישהו שעשה את שניהם. החוכמה היא לתת דוגמא אישית ולתמוך
היי חכמה ואוהבת והכניסי לביתכם אוכל בריא מגוון וטעים ושיהיה בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
03/01/2014 16:02

IRIS
IRIS
ברוכה הבאה לילך. ברכות לבעלך ושישמור על. עצמו באמת . ואת תמשיכי להיות חזקה ובעשייה ומה שעלה יירד. תמשיכי עם השיטה והכל יסתדר. שתהייה לכם שבת שלום נעימה וחמימה ותמשיכי לשתף זה נותן גם לנו כוחות ומעודד אותנו בתהליך. תודה רבה
03/01/2014 13:11

רבקה
רבקה
לילך יקירה,
לא רק שמקבלים חוזרים אלא מחכים להם בכיליון עינ יים
ומקבלים אותם בשמחה רבה
ותבורכי בברוכה השבה
כל הכבוד לך על הירידה אחרי שהחלטת שזו הדרך להצלחה
ולבעלך שרק יידע לשמור על עצמו ועל הקיים שנשר.
בהצלחה לשניכם Applause
03/01/2014 11:59

lilache
lilache
הי,

אני מהשקטים. יש תקופות שאני שקטה יותר ואז בכלל לא שומעים אותי ויש תקופות שאני שקטה פחות ואז שומעים. זה לא ליקוי שמיעה שלכם אלא חוסר כתיבה מצידי smile
אז קודם כל שלום לכולם!
מאז הפעם האחרונה שכתבתי פה המשקל קצת עלה... אפשר לומר שהיתה הפסקת אוכל בקטנה. לא שהתחלתי לאכול בלי גבולות אבל איך נאמר את זה היו מס' פעמים שהגבולות קצת התרחבו ויחד איתם המשקל....
בחודשים האחרונים אני מתחילה לחזור לעצמי. חזרתי לשמור יותר, לגלות שאפשר לחיות גם בלי לאכול אם לא מרגישים רעבים, שאפשר לאכול ארוחת בוקר של פרוסת לחם אחת ולא צריך יותר, שהמתוק לא מחוייב המציאות כל יום - להקשיב לגוף!
ואיך זה עוזר? עזר - נשרו להם 3 קג בחודש.
יחד עם זה בעלי עבר לפני חודשיים ניתוח שרוול אחרי שראה שבדרך השמרנית הוא לא מצליח. נכון, ניתוח עם כל הסיכונים שלו ונכון שזה לא פתרון קסם. הושבתי אותו לפני הניתוח לקרוא את כל מה שכתוב על הניתוח ושישב לחשוב על המשמעויות ועל הסיכונים - על כל המכלול, ושחררתי - נתתי לו להחליט והלכתי איתו! זה הגוף שלו ואם הוא החליט שזה מה שטוב עבורו אז הוא יודע!
היה קשה לחלק מהסביבה לקבל את ההחלטה. הם התמודדו כי לא נתנו להם להכנס פנימה.
על דבר אחד עמדתי ולא ויתרתי לו - ליווי של דיאטנית בריאטרית ולא לשמוע לעצות של אנשים שעברו את הניתוח בעצמם. זה לא בגלל שהם לא מבינים מה עובר עליו זה בגלל שחסר להם הידע המקצועי. זה כמו שלא הלכנו לדיטאנית שלא מתמחה בתחום.
מאז הוא השיל 24 קג והחיים נראים אחרת מבחינתו - השינה, האנרגיה והכי חשוב מצב הרוח והסבלנות. זה משהו שגם אני חוותי כשירדתי במשקל ועכשיו כשהוא עובר את אותו התהליך זה פשוט כיף אדיר מבחינה זוגית ומשפחתית - חזרנו לתקופה שהכרנו - כנראה שכל המשקל הכביד על כל השנים.
שלא תחשבו שאני תומכת נלהבת של הניתוח. אני מעדיפה לא לאכול לפני שסכין המנתחים תגע בי. אבל בסופו של דבר כל אחד צריך לעשות את מה שמתאים לו - וכמובן עם כל המשפטים של מירי שחוזרים עליהם כמנטרה - ללימוד השליטה העצמית - מתחילים במשקל וממשיכים לתחומים אחרים!

שבת שלום,
לילך
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מקבלים תושבים חוזרים?

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!