30/12/2013 18:59
נחושה Posts: 6982
|
גדולה אך מנוסה ויודעת את כל הכללים של מירי וצריכה רק ליישם בן מנה לשנת 2014 זה אושר גדול ואני בטוחה שהוא רוצה אמא מהממת. לגבי כל השאר אני סומכת עלייך והשתדלי להרים רגליים ולנוח מתי שרק ניתן חיבוקי גדול עוזר בהכוללללללללללללללללללללללללללל נחושתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2013 14:47
רבקה Posts: 8411
|
מתוקה איזה כייף שאת כאן, האמת התגעגעתי ראיתי אותך גם בפייס ושולחת לך את מיטב המחמאות לא יכולתי כבר והייתי חייבת לדבר איתך טלפונית. את נהדרת ואיתנו כאן את תצליחי לעבור את ההריון במינימום עלייה העיקר שתרגישי טוב וכמו שאני רואה אותך את משדרת שמחה והצלחה חיבוק ענק ממני גם אם איני מצליחה להקיף אותך בתקופה זו חחחח אוהבת ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2013 14:45
קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יפה שלי שיהיה לך קל ובשעה טובה ומוצלחת. זה שאת במסגרת עם מירי זה שומר עלייך. בהצלחה ממי נשיקות קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2013 14:31
בלונדה.... Posts: 3603
|
היי לכולם. וואו כמה זמן לא הייתי פה יותר מחצי שנה. את האמת כל שבוע מירי אומרת לי להיכנס ושזה בשבילנו אבל להגיד את האמת לא היה לי סבלנות לכלום. אז קודם אני אעדכן את מי שאני לא רואה בחוגים שאני בהריון שבוע 25 ויש לנו בן אחרי בת שכבר יש בבית. כיף אמיתי משני המינים... אז בקצרה אספר שעד שבוע 18 הרגשתי זוועה!! אין מילה יותר נכונה. הקאתי בלי הפסקה ובחילות ללא הפסקה שלא נדבר עם המיגרנות בקיצור הכל מהכל ולכן גם לא עליתי גרם אחד במשקל. מה שמבאס שמאז אני מתפתחת וטופחת ועלית שמונה וחצי קילו. מבאס מאוד מאוד והחלטתי אתמול לעשות סטופ לתענוגות ההריון ויותר לשמור. בקיצור הריון לא קל וסוג העבודה שלי עוד יותר מקשה הבטן גדולה והתחילו דליות ברגליים שגורמים לכאבים ונפיחויות שזה אומר שאני צריכה להתחיל ללכת עם גרביוני לחץ אבללללללללללל הכל שווה!!!!!! מחכה שהזמן יעבור והרגע המיוחל יגיע. עד אז באמת אני מקווה שאוכל למתן את קצב העלייה עד כמה שניתן. מקווה שכולכם בסדר מבטיחה להיכנס!!! יום טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|