30/12/2013 07:46
נחושה Posts: 6982
|
אקורדיאון כתב:
יקירה מטלה נעלה לשנה החדשה. בהצלחה.
לגמרי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2013 07:35
חיוך מהלב Posts: 1125
|
נחושה יקרה, כשמך בטח גם תפעלי כבר מהרגע כבר מהיום. אני מאמינה בך בכל ליבי, את תעשי טוב לעצמך ופשוט לקום וללכת בדרך... יש תקופות פחות מוצלחות בעניין האכילה, הרי כולנו "היינו שם" ובמהלך החיים בטח גם נהיה שם. במרץ תתחילי אבל בלי הלקאה עצמית. העבר שייך לעבר וההווה הוא עשייה מוצלחת שהרי את התורה את יודעת ותשיימי אותה בכבוד. בלי לחץ לאט לאט צעד צעד והשנה תצליחי בכל האתגרים שאת מציבה לעצמך. אני בטוחה.. מאחלת לך ולבני ביתך שנה אזרחית מאושרת רבת פעילות ובעיקר והכי חשוב עם בריאות וחיוך על הפנים... באהבה רבה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2013 05:38
אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירה מטלה נעלה לשנה החדשה. בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2013 22:59
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נחושה יקרה את משהוא אהוב ומיוחד.... את לוקחת לימון ועושה תמיד לימונדה..... גאה בך מאד ובטוחה שתצליחי איתך תמיד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2013 22:05
נחושה Posts: 6982
|
לילה טוב חברים, לא הייתי מסוגלת להישקל היום, בלעת שילמת ואוסף המתוקים והפירורים היה רב מדי מה יעזור לי לראות כמה עליתי? מה משנה לי למה? ואיך התדרדרתי? משנה שהיה לי ברור שאני במסגרת ומתייצבת להרצאה, בטח כשמדובר בסיום 2013 ותחילתה של שנה אזרחית חדשה. אני אשמה, אני בלעתי וכן....אני לגמרי משלמת!!! השאלה היא כעת מה אני עושה עם זה? איך אני מצמצמת נזקים ומגבירה את התרגול וחוזרת למסלול של עשיה וירידה? מירוש השכילה לבנות לנו הרצאה מעצימה, בגובה העיניים והכי חשוב מעודדת אותנו לקום ולפעול רק בשבילנו ולא בשביל אף אחד אחר. ממש לא יעזור להתייסר, לתאר לכם את צמיג הפחממות שהתנפח, להביט בפנקס ולראות את היויו של שנת 2013 מה שכן יעזור הם פוסטים ושיתוף של עשיה, החל מחזרה למתכונים שהכנתי, חזרה להליכה או טיפים ותובנות שהפנמתי כמה הייתי עסוקה או כמה הייתי נהדרת, איך אני מזיזה הרים ואיך לעצמי ועל עצמי אני לא מוותרת אני לא סופרת את השעות לתחילתה של השנה החדשה, אבל בטוחה שאציב לי מטרות, בדיוק כפי שמירי ביקשה. נחושתכם edited by נחושה on 12/29/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|