01/01/2014 11:26
dany Posts: 19819
|
לפעמים מקבלים את הסטירה וזה עושה לנו טוב. בהצלחה שנה חדשה , הצלחה חדשה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/01/2014 10:37
נחושה Posts: 6982
|
EFF כתב:
נחושקה....אנחנו לומדים ולומדים לא להסתכל אחורה אלא תמיד קדימה לשאוף להצליח ולהצטיין ( אגב, לא להסתכל אחורה מזזכיר לי את סיפור נציב המלח של אשת לוט שהסתכלה אחורה והפכה לנציב מלח...)
דוגמא טובה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2013 23:19
EFF Posts: 6397
|
נחושקה....אנחנו לומדים ולומדים לא להסתכל אחורה אלא תמיד קדימה לשאוף להצליח ולהצטיין ( אגב, לא להסתכל אחורה מזזכיר לי את סיפור נציב המלח של אשת לוט שהסתכלה אחורה והפכה לנציב מלח...)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2013 11:42
|
דרך המלך כתב:
נחושתי אני קוראת וכאילו זו אני. אני שאכלתי ובלעתי אני שלא מסוגלת להרים את עצמי חזרה לתהליך... אוהבת מאד לקרוא את כתיבתך ומזדהה עם כל מילה. לשנה החדשה האזרחית ניכנס ברגל ימין נציב מטרה זהה לכולנו לרדת במשקל ונצליח יום נפלא אהובה תני לי יד ונעשה את זה ביחד♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2013 06:44
דרך המלך Posts: 5707
|
נחושתי אני קוראת וכאילו זו אני. אני שאכלתי ובלעתי אני שלא מסוגלת להרים את עצמי חזרה לתהליך... אוהבת מאד לקרוא את כתיבתך ומזדהה עם כל מילה. לשנה החדשה האזרחית ניכנס ברגל ימין נציב מטרה זהה לכולנו לרדת במשקל ונצליח יום נפלא אהובה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2013 05:50
אקורדיאון Posts: 16381
|
נחושה כתב:
היום אני במודעות ובהקפדה על שתיה. ישבתי עם עצמי וכתבתי את המטרות והיעדים שלי לשנת 2014 ובריאות טובה ואיכות חיים היו ה- מטרה הראשונה. גם אני קיבל מקום חשוב מאוד בין כל מעגלי חיי ומטרותיי :האישיים והמשפחתיים, עבודה, פנאי ואחרים. החלטתי ש 2014 תהיה שנה נהדרת וכך יהיה. תודה יקרות על התמיכה והחיבוק אמן ואמן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2013 05:28
בלונדה.... Posts: 3603
|
נחושה נראה לי לפי התגובות פה שלהרבה אנשים שנת 2013 היתה שנת יויו. אז זה הזמן לעשייה. שיהיה בהצלחה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2013 22:33
לייסי Posts: 623
|
נחושקה יקירתי, גם אני כל-כך מבינה אותך. כל יום שני אני מתלבטת אם לבוא בכלל, כי אני יודעת כבר תקופה ארוכה שאני לא יורדת במשקל אלא עולה - ובמקרה הטוב - על המקום. אבל בכל זאת קמה, שמה צבעי טמבור ועולה על המשקל באומץ, בתקווה שיגיע היום, אשנס מותניים ואתחיל בעשייה. וכל שבוע אני מודה לאל שלא פספסתי את ההרצאה של מירי - שמשתבחת כל פעם יותר ויותר. מחבקת אותך באהבה גדולה -אסתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2013 20:36
רייצל Posts: 339
|
נחושה יקרה, קראתי את הפוסט שלך והזדהיתי עם כל מילה שלך. כתבו לך הכל ונכון שכולנו באותה סירה. אין לנו בררה אלא לאסוף את עצמנו להבטיח לעצמנו שנעמוד בכל היעדים שהצבנו לעצמנו. מחבקת אותך ובטוחה אני שתעמדי בתהליך ההרזיה רייצ׳ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2013 19:06
|
היום אני במודעות ובהקפדה על שתיה. ישבתי עם עצמי וכתבתי את המטרות והיעדים שלי לשנת 2014 ובריאות טובה ואיכות חיים היו ה- מטרה הראשונה. גם אני קיבל מקום חשוב מאוד בין כל מעגלי חיי ומטרותיי :האישיים והמשפחתיים, עבודה, פנאי ואחרים. החלטתי ש 2014 תהיה שנה נהדרת וכך יהיה. תודה יקרות על התמיכה והחיבוק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2013 19:00
|
IRIS כתב:
נחושה אהובה . מכיוון שהכל נאמר אז רק אומר לך שאנחנו פה 24/7 ואחרי ההרצאה של היום אין ספק שבחרת במטרה הנכונה. בהצלחה המוןןןן ושנה חדשה עם התחלה חדשה ועשייה ברוכה. נשיקות
נשיקותתתתת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2013 19:00
|
רבקה כתב:
נחושתי יקירתי את הפוסט כתבת בשבילי ועלי ??? אם תחזרי קצת אחורה לפוסט "בוקר נפלא ליום חמישי" תביני למה אני שואלת את השאלה ואני כמובן באותה הדילמה "להישקל היום או לא להישקל" אך אני מנסה להיות למידה מצטיינת ומורתינו היקרה לימדה אותנו לשים את המראה מול הפנ ים. מזדהה איתך בכל הכתוב יקרה שלי אתמול יום ראשון בבוקר ושבוע חדש שהתחיל החלטתי שעד יום הולדתי בחודש מרץ רוצה להשיל 5 קילו , מה ביקשתי ? האם הגזמתי ? ואם זה יהיה 4 קילו אומר תודה אז הכרזתי בבית שאני בדיאטה ולא חורגת מהמותר עד עכשיו זה עובד מקווה להצלחה לידי בחוג יושבת טלי החברה היקרה שתדביק אותי בהצלחתה מ אחלת לכולנו מוטיבציה והצלחה אוהבת אותכן ♥♥♥
טלי בהחלט מקור להשראה ומדבקת בטוב ובנחישות, ד"ש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2013 14:43
קרולין Posts: 6651
|
נחושתי אהובתי כיף היה לחבקך חזקקקק אתמול את במודעות במסגרת ואין מצב שלא תצליחי!! איתך לאורך התהליךךךךך באהבה גדולה ב ה צ ל ח ה רבה את יכולה!!! קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2013 14:30
IRIS Posts: 753
|
נחושה אהובה . מכיוון שהכל נאמר אז רק אומר לך שאנחנו פה 24/7 ואחרי ההרצאה של היום אין ספק שבחרת במטרה הנכונה. בהצלחה המוןןןן ושנה חדשה עם התחלה חדשה ועשייה ברוכה. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2013 13:55
רבקה Posts: 8411
|
נחושתי יקירתי את הפוסט כתבת בשבילי ועלי ??? אם תחזרי קצת אחורה לפוסט "בוקר נפלא ליום חמישי" תביני למה אני שואלת את השאלה ואני כמובן באותה הדילמה "להישקל היום או לא להישקל" אך אני מנסה להיות למידה מצטיינת ומורתינו היקרה לימדה אותנו לשים את המראה מול הפנ ים. מזדהה איתך בכל הכתוב יקרה שלי אתמול יום ראשון בבוקר ושבוע חדש שהתחיל החלטתי שעד יום הולדתי בחודש מרץ רוצה להשיל 5 קילו , מה ביקשתי ? האם הגזמתי ? ואם זה יהיה 4 קילו אומר תודה אז הכרזתי בבית שאני בדיאטה ולא חורגת מהמותר עד עכשיו זה עובד מקווה להצלחה לידי בחוג יושבת טלי החברה היקרה שתדביק אותי בהצלחתה מ אחלת לכולנו מוטיבציה והצלחה אוהבת אותכן ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2013 12:27
שאפתנית Posts: 8392
|
אני איתך באותה הדרך.
נחושה כתב:
שאפתנית כתב: בוקר טוב נחושה. קראתי ומאוד הזדהתי עם דבריך. אני חושבת שהיעד הכי נכון וטוב שאנחנו צריכות להציב לעצמנו זה לעבור כל יום ביומו. להתמודד התמודדות יומית ולא להסתכל רחוק מידי. אנחנו מכירות את השיטה. למודות ניסיון והגעתי למסקנה שלי הכי מתאים להתמקד ביום עצמו. לא להציב אתגר של 5 ק"ג או חודש חודשיים כי זה מתפוגג מהר. אני מעדיפה להתמקד ביום שעומד למולי. שעה שעה ואם צלחתי הרי שקיבלתי את שכרי. ההתחייבות שלי היא להמשיך בפעילות גופנית, להשתדל לעשות את הכי טוב בכל יום ולזכור ש-35 קילו שירדו בחיים לא יעלו שוב. אני רוצה להוריד עוד 10 ק"ג לפחות (וגם צריכה) ומקווה לעשות זאת. אני מאחלת שהשנה האזרחית החדשה תפתח בפנינו הצלחה בכל הקשור להורדה במשקל. גם אני במצב של יויו. אין ירידה משמעותית למרות שלא חסרים ק"ג מיותרים. שאפתניתי יקרה, צודקת, משעה לשעה מהצלחה להצלחה, ממשימה למשימה edited by שאפתנית on 12/30/2013 edited by שאפתנית on 12/30/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2013 10:31
אשירה Posts: 4292
|
נחושה אהובה, מתוך מקום של הזדהות מלאה עם מצבים כאלה לא אתן לך עצות, כולנו מכירות את הסרט הזה, כולנו עברנו ועוד נעבור מצבים כאלה, את יודעת את כל התורה, פה זה באמת המקום לשתף, בטוב וברע, ולקבל המון כוחות כדי שזה יקרה לעיתים רחוקות יותר, כדי שנצבור יותר זמן רצוף של אכילה טובה ונכונה, ולאט לאט להגיע להישגים, לאט אבל בטוח, בהצלחה רבה, יקירה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2013 10:21
|
שאפתנית כתב:
בוקר טוב נחושה. קראתי ומאוד הזדהתי עם דבריך. אני חושבת שהיעד הכי נכון וטוב שאנחנו צריכות להציב לעצמנו זה לעבור כל יום ביומו. להתמודד התמודדות יומית ולא להסתכל רחוק מידי. אנחנו מכירות את השיטה. למודות ניסיון והגעתי למסקנה שלי הכי מתאים להתמקד ביום עצמו. לא להציב אתגר של 5 ק"ג או חודש חודשיים כי זה מתפוגג מהר. אני מעדיפה להתמקד ביום שעומד למולי. שעה שעה ואם צלחתי הרי שקיבלתי את שכרי. ההתחייבות שלי היא להמשיך בפעילות גופנית, להשתדל לעשות את הכי טוב בכל יום ולזכור ש-35 קילו שירדו בחיים לא יעלו שוב. אני רוצה להוריד עוד 10 ק"ג לפחות (וגם צריכה) ומקווה לעשות זאת. אני מאחלת שהשנה האזרחית החדשה תפתח בפנינו הצלחה בכל הקשור להורדה במשקל. גם אני במצב של יויו. אין ירידה משמעותית למרות שלא חסרים ק"ג מיותרים. שאפתניתי יקרה, צודקת, משעה לשעה מהצלחה להצלחה, ממשימה למשימה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2013 09:59
שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב נחושה. קראתי ומאוד הזדהתי עם דבריך. אני חושבת שהיעד הכי נכון וטוב שאנחנו צריכות להציב לעצמנו זה לעבור כל יום ביומו. להתמודד התמודדות יומית ולא להסתכל רחוק מידי. אנחנו מכירות את השיטה. למודות ניסיון והגעתי למסקנה שלי הכי מתאים להתמקד ביום עצמו. לא להציב אתגר של 5 ק"ג או חודש חודשיים כי זה מתפוגג מהר. אני מעדיפה להתמקד ביום שעומד למולי. שעה שעה ואם צלחתי הרי שקיבלתי את שכרי. ההתחייבות שלי היא להמשיך בפעילות גופנית, להשתדל לעשות את הכי טוב בכל יום ולזכור ש-35 קילו שירדו בחיים לא יעלו שוב. אני רוצה להוריד עוד 10 ק"ג לפחות (וגם צריכה) ומקווה לעשות זאת. אני מאחלת שהשנה האזרחית החדשה תפתח בפנינו הצלחה בכל הקשור להורדה במשקל. גם אני במצב של יויו. אין ירידה משמעותית למרות שלא חסרים ק"ג מיותרים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2013 07:48
|
חיוך מהלב כתב:
נחושה יקרה, כשמך בטח גם תפעלי כבר מהרגע כבר מהיום. אני מאמינה בך בכל ליבי, את תעשי טוב לעצמך ופשוט לקום וללכת בדרך... יש תקופות פחות מוצלחות בעניין האכילה, הרי כולנו "היינו שם" ובמהלך החיים בטח גם נהיה שם. במרץ תתחילי אבל בלי הלקאה עצמית. העבר שייך לעבר וההווה הוא עשייה מוצלחת שהרי את התורה את יודעת ותשיימי אותה בכבוד. בלי לחץ לאט לאט צעד צעד והשנה תצליחי בכל האתגרים שאת מציבה לעצמך. אני בטוחה.. מאחלת לך ולבני ביתך שנה אזרחית מאושרת רבת פעילות ובעיקר והכי חשוב עם בריאות וחיוך על הפנים... באהבה רבה
תודה יקירה, כך אעשה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|