29/09/2010 08:44
אקורדיאון Posts: 16381
|
תודה על התמיכה,את מזכירה לי ילדות,נולדתי שמנה ועד היום יש לי סיכות בטחון ענקיות שאתן היו מחברים לי את החיתול אבל איך אימי היתה אומרת היית תינוקת יפה והיה מה לצבוט,[אלהים לא דופק פעמיים] יקירתי אכן אנו בסרט הזה לכל החיים, לפחות מטפלות בשורש הבעיה.שוב תודה וחג שמח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/09/2010 07:32
dany Posts: 19819
|
חביבתי מלאו לי לפני כחודש ימים 60 שנים............. חוץ מיום הולדתי שהייתי פגה כל חיי אני מתמודדת עם בעייה ההשמנה......... בין משקלים אוביסיים ובין משקלים קצת עודפים ותקופות קצרות של משקל ממש אבל ממש רזה..........(זמן קצר) היום אני במשקל כמו שמירי אומרת נחמד לגילי..........תמיד אפשר פחות ויש מאיפה......... אך גם כך זה יפה וטוב. במסגרות אני בערך מגיל 20 לפני כן לא היה דבר כזה בארץ........ הייתי בשומרי משקל אני חושבת ממש מהשנים הראשונות שלהם בארץ. אני חברת כבוד בשומרי משקל, וגם הייתי מדריכה כ- שבע שנים, אני חברת כבוד בעוד קבוצה, ולמרות זאת תמיד "הצלחתי" לפרוץ את המסגרת ולשוב לסורי........ ואז כמובן שהייתי נסוגה לאחור , מוותרת על הקבוצה, מספרת לעצמי שאוכל לבד בבית.....נו באמת............ מה לא עשיתי ומה לא ניסיתי...... חוץ מניתוח ממש הכל, כדורים, שיקויים, מחטים, היפנוזה, הרעבה, בקיצור כל מה שיש על המפה עבר עלי............. ובסופו של עניין אני יודעת שאין דרך אחרת חוץ מאשר להיות שייכת לקבוצה להתמיד , לא לוותר גם אם יש תקופות לא קלות, ויש.... כי גם המסגרת לא תמיד שומרת עד הסוף........ הרי הראש ****!!!!!!!!!! אך שאת במסגרת יש סיכוי שלא תעלי את כל ה- 30+ אלא אולי חמישה עד עשרה ותחזרי למוטב.......... אני מדברת היום מהמקום שאני פחות או יותר שומרת, ומצליחה להחזיק את עצמי ......... אבל אני יודעת שיש מצב שזה מתגנב ככה בשקט ועושה אמבוש.......... מקווה שאוכל לעמוד בפרץ ביום שזה יגיע ולא אוותר על עצמי........ כי אני לא נעשית צעירה יותר וזה עם השנים הולך ונעשה קשה יותר לעשות את המשחקים הללו עם המשקל. שיהיה לנו חג שמח ושנמשיך להיות כאן מבחינתי בפורום כי אני באינטרנט ונשמור אחת על השניה... ונבין כי יש מצבים לעיתים שלא קל וזה בסדר וזה נורמלי......... רק להמשיך ולא לוותר......... לא להתייאש ולא להרים ידיים. חיבוק ונשיקה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/09/2010 00:44
|
מקבלת באהבה את תמיכתך ,במסגרת אני 20 שנה וכאמור שלוש פעמים הגעתי ליעד ובמסגרת עליתי אני מקווה שהפעם שונה מהעבר וכלנו נצחק כל הדרך למשקל היעד.לילה טוב:בקר טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/09/2010 21:10
|
אקורדיאון אהובה אין כל בעייה תוך כדי גם לחלום על אידיאל אחר, למה להיות מקובעים ואני בטוחה שאת תהיי כאן בפורום ואצל מירי בקבוצה וכך תגיעי להגשמת החזון לתמיד!!!!!!!!! אני כבר איזה 8 חודשים סביב אותו משקל שניים למעלה שניים למטה....מה שאומר שאפשר לעשות זאת. רק לא להפסיק להיות שייכת לקבוצה ולהתחייבות.... ברגע שמרפים זה בורח.... אצלי בכל אופן !!!!!!! ובכייף בואי נדבר על חלומות אחרים והגשמתם... כאן תמיד בשבילך נשיקה דני
אקורדיאון כתב:
dany כתב: לא כל כך הבנתי אולי תסבירי לי מה זאת אומרת לשנות נושא. בשמחה נדבר על דברים אחרים אך אולי התכוונת למשהו אחר??????? דני אקורדיאון כתב: חס וחלילה אין ייאוש נהפוך הוא אני ממשיכה בגאון אבל אני רוצה להחליף נושא אכן חביבתי התכוונתי שאולי אגיע לחזון אחרית הימים ואשמור בהתמדה על משקלי הנכחי ואז אוכל לעבור לטפל באידיאל אחר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/09/2010 17:23
קרנושה Posts: 3420
|
מקסים אפיל'ה. תודה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/09/2010 17:20
|
dany כתב:
לא כל כך הבנתי אולי תסבירי לי מה זאת אומרת לשנות נושא. בשמחה נדבר על דברים אחרים אך אולי התכוונת למשהו אחר??????? דני אקורדיאון כתב: חס וחלילה אין ייאוש נהפוך הוא אני ממשיכה בגאון אבל אני רוצה להחליף נושא אכן חביבתי התכוונתי שאולי אגיע לחזון אחרית הימים ואשמור בהתמדה על משקלי הנכחי ואז אוכל לעבור לטפל באידיאל אחר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/09/2010 10:49
קרולין Posts: 6651
|
אפי אהובה, תודה לך. את תמיד מאירה לנו את הפורום....
נשיקות
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/09/2010 10:13
|
לא כל כך הבנתי אולי תסבירי לי מה זאת אומרת לשנות נושא. בשמחה נדבר על דברים אחרים אך אולי התכוונת למשהו אחר??????? דני אקורדיאון כתב:
חס וחלילה אין ייאוש נהפוך הוא אני ממשיכה בגאון אבל אני רוצה להחליף נושא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/09/2010 10:06
|
חס וחלילה אין ייאוש נהפוך הוא אני ממשיכה בגאון אבל אני רוצה להחליף נושא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/09/2010 10:00
|
אקורדיאון יקרה ההמשך הוא להיות שייכת לקבוצה להיות שייכת בכלל........ אין לנו ברירה כי אלו הם חיינו.... פעם למעלה פעם למטה... אידיאל הוא טוב אך הוא אידיאל שאם הוא היה מתממש לא היה יותר אידיאל!!!!!! אז תמיד להציב לנו מטרות ברורות וקצרות טווח ולעמוד בהן. המון הצלחה ואל ייאוש מקרב לב דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/09/2010 07:35
|
אפי יקירתי יש לך המשך? איך ממשיכים להתמיד ולשמור על המצב האידיאלי חרף השנים במלחמה הזאת שבכל פעם מגיעה למצב האידיאלי שוב מתחילים "לחגוג" שיהיה לך יום מקסים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/09/2010 07:03
אסתי ברוך Posts: 1317
|
תודה אפי יקרה את מקסימה חג שמח
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/09/2010 06:15
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אפוש תודה מכל הלב המשך שבוע מוצלח ומהנה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2010 19:49
|
תודה אפי תמיד מביאה לנו דברי חכמה......... ליישם.......ליישם............ ליישם!!!!!!!!! דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2010 18:48
רבקה Posts: 8411
|
יפה, תמיד שאלתי את עצמי איך יכול להיראות מצב אידיאלי? עכשיו יש לי פתרונות ואנסה לבצע מתחילה עכשיו. תודה אפי'לה אוהבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2010 18:44
EFF Posts: 6397
|
נתון לשינוי טוב זה יהיה קצר כי אני יודע שאתם חייבים כבר לצאת לדרך... הטכניקה הבאה פשוטה לחלוטין ומאוד פרקטית. כשאנחנו מרגישים תקועים בחיים, שמשהו לא מתקדם או אפילו נסוג לאחור, אנו נוטים להתרכז שוב ושוב בבעיה במקום להסיט את המודעות שלנו מהתרכזות בבעיה להתרכזות בפתרון. הדבר הפשוט והיעיל ביותר במצב כזה הוא לומר לעצמינו: אוקיי, אני יודע כיצד נראה מצב לא אידיאלי, כי זה המצב כרגע. מעניין איך יכול להיראות מצב אידיאלי? הדבר הבא הוא לדמיין את המצב האידיאלי שנותן פתרון למצב שלך כרגע. ואז לשאול: תכל'ס, איך אני עובר מהמצב הנוכחי למצב האידיאלי? מה הצעד הראשון שאני יכול לבצע כבר עכשיו כדי להתקדם לשם? הנה סיכום השלבים הפשוטים שיש לבצע: 1. לכתוב את כל הפרטים של המצב האידיאלי שנותן תשובה למצב הנוכחי. 2. לדמיין שאנחנו כבר שם חווים את המצב האידיאלי ולהרגיש את ההנאה. 3. להתחיל להזיז את הרגליים שלנו לכיוון הגשמת התמונה האידיאלית, צעד אחר צעד, פעולה אחר פעולה. 4. להתחיל עכשיו! המצב הלא אידיאלי הוא "נתון לשינוי!" (תרתי משמע) דמיינו וצאו לדרך...ושיהיה בהצלחה.
|
+2
• קישור קבוע (Permalink)
|