01/01/2014 11:31
dany Posts: 19819
|
כל הכבוד קרנושה וחנה היקרות. מה שנאמר תלמידות מחוננות ומיישמות את התורה כולה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/01/2014 03:23
בלונדה.... Posts: 3603
|
כל הכבוד קרנושה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2013 06:55
דרך המלך Posts: 5707
|
קרנושה אמרתי כבר שאת מהממת?? כל הכבוד על השליטה הארגון בהחלט ניצחון ותמשיכי לנצח ושנה מדהימה דרלינג
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2013 10:21
אשירה Posts: 4292
|
קרנושה מתוקה, אין עלייך, את גדולה וחכמה, ומי כמונו יודעות שזה לא מובן מאליו. וכן, את בהחלט תלמידה מצטיינת ממדרשת מירי בלקין. עלי והצליחי,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2013 10:02
שאפתנית Posts: 8392
|
מה שבטוח קרנושה שבחרת במנה מזינה וטעימה לא פחות. גם אם הייתי רזה הייתי מעדיפה לאכול דג סלמון עם ירקות. למען האמת אני מוכנה לאכול סלמון בוקר, צהריים וערב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2013 14:51
סיסו'ש Posts: 27
|
כייף לקרוא אותך קרנושה יקרה!!!! אכן מנצחת אמיתי והתוצאות בואו יבואו ובגדול בקיץ הקרוב!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2013 10:56
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרנושה היפה ידעתי שתהיי גיבורה במסעדה.... יצאת מאד נחושה, לא להישבר.... אני גאה בך ומחכה ביום שלישי למעמד השקילה, בטח תהיה ירידה....אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2013 09:36
קרולין Posts: 6651
|
מחוננת רק ככה מצליחים! זאת כוחה של מסגרת שבוע טוב מבורך ומוצלח לכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2013 05:54
אקורדיאון Posts: 16381
|
קרנושי,ללא ספק נצחון,שוב כוחה של מסגרת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2013 22:18
רייצל Posts: 339
|
ישר כח לשתיכן המשיכו כך רייצ׳ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2013 21:21
IRIS Posts: 753
|
שתיכן מחוננות. לך חיוך שדאגת לקופסא מהבית ולא התפתית מהפלאפל וממש כל הכבוד לשליטה בכלל לא מןבן מאליו בטיולים בפרט. ולך קרנושה היפה שאפו ענק לשליטה המדהימה ועל כמה וכמה במסעדה עם הצוות . יפה שהצלחת לשלוט והזמנת מנה שפוייה ולא רוויה שמנות למיניהן. מאחלת לכן המשך הצלחה ושבוע טוב ומלא מלא שליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2013 20:28
חיוך מהלב Posts: 1125
|
מחוננת אמיתית קרנושה יקרה. איזה כוח מקבלים מההרגשה שאנו שולטים באוכל ולא הוא בנו. נכון? כל הכבוד לך. גם אני הייתי בקבוצת טיול חודשית שבה אני נוסעת כל חודש. הפעם נסענו לבית שאן והטיול הרגלי כולל 200 מדרגות ועוד שירדנו ועלינו, לא היה קל.. אפילו לי המורגלת בכגון אלה. בסוף היום, בעייפות רבה ואכלנו בשעה 3.30 צהריים ישבנו ביציאה מהאתר המדהים שהיו בו תרבויות רבות ולמדתי המון... כמעט כולם הזמינו פלפל ששמעתי שהוא מדהים ו/או שניצל. אני הבאתי מהבית קופסאות ולא נגעתי ולא הזמנתי כלום. התבוננתי באוכלים. לי יש כל מה שאני צריכה אצלי. בסוף הארוחה שכולם עייפים מאד מאד, קינחו כמה מהם בגלידות באמת עתירות קלוריות. גם לי בא.... מאד בא לי אבל אמרתי לעצמי שלא כדאי... חזרתי הביתה ממש הרגשתי גיבורה. איזהו גיבור הכובש את יצרו. אכלתי בבית ארוחה שפויה וטעימה .. הפעם לא בישלתי אבל בעלי קנה כמה דברים. פעמים לא מספיקים הכל. בקיצור גם היום התאפקתי ואהבתי את זה. נסענו לקונצרט בחיפה... אחרי הקונצרט במקום לשבת במסעדה רצינית ישבנו עם 2 כריכים בקופסה שלקחנו איתנו והיה לנו כיף... ממש כיף. ובנימה אופטימית זו על סיפה של השנה החדשה שמגיעה כבר השבוע, מאחלת אני לכולנו שבוע של השגים, שבוע של אכילה בשליטה וזו הרי כל התורה על רגל אחת....
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2013 20:18
קרנושה Posts: 3420
|
ביום שלישי האחרון לא יכולתי להישאר להרצאה של מירי שכל כך חשובה לי, הצוות בעבודה החליט שעושים ערב סוף שנה, יש תקציב וכל המחלקות יצאו לגיבוש, אחת אצלנו עוזבת ואחת יוצאת לחופשת לידה.
לשמחתי, כן לשמחתי המאורע נקבע בפסטה מיה בהוד השרון ביום שלישי בערב, לא צהריים ערב. באתי להישקל אצל מירוש ועמדתי על המקום שזה נפלא לכל שבוע חורפי שכזה כשלעצמו, והשמחה הגדולה היתה כי לי היה מאד ברור שביום שלישי בערב, העולם יתהפך אבל אני לא נוגעת בפסטה כיאה לחניכה וותיקה של מירי בלקין הגורו שלי.
ובשיא האצילות, הזמנתי כוס תה חם, מנה של סלמון מוגש על מצע של ירקות+סלט ירוק על יד. כל אחת בלסה פסטה, רביולי וגם ניוקי בצוות שלי, אני הרגשתי המלכה האמיתית! והן היו המומות לנוכח ההתנהגות המאד רצינית שלי, לזה שהגיעו קינוחים ואני לא נגעתי וגם לא ביקשתי מאף אחת לטעום את המנה שלה. והיו שם מנות ...
בקיצור, כל מעשה כזה שלי אני מוכיחה לעצמי שאני מסוגלת, שאני יכולה ושאני מפנימה את החומר. כי צריך להתקדם ולהגיע לקיץ פחות כמה וכמה קילוגרמים מיותרים, כי צריך תעצומות נפש להגיע להליכון בחדר כושר אחרי יום של עבודה שנע בין 9-10 שעות ואני סופר עייפה, קר לי, לא בא לי, רוצה לאכול, רוצה מקלחת חמה והכי רוצה פוך. אבל כולנו יודעים שקשה באימונים וקל בקרב והשנה, הקיץ הזה, אני אפתיע מה היה מכוסה החורף מבעד לבגדים..במה חל שינוי ושיפור ובעיקר, לתחושה העצמית שלי.
המאמץ החורף ישתלם בקיץ וזה משהו שכנראה צריך לשנן היטב כדי לעבור את החורף הזה בקלות. וככל שהשנים עוברות יותר ויותר קל לי בחורף כי אני עם מירי ואני בקבוצה המדהימה הזו שאף אחד בעולם לא יכול עליה או יכול לקחת לי. שלי. הכי אגואיסטי והכי מה כפ'ת לי!♥
אז זה היה הניצחון שלי השבוע, ואני שולחת מלא נשיבוקים לכולם ומאחלת שבוע מלא תוצאות יפות והצלחה לכולנוווווווווו♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|