הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי מורתנו גם בהרצאה על "הפרעות אכילה" כנסו כנסו

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
26/12/2013 14:52

dany
dany
חבל מאד, אבל הבריאות חשובה יותר. מקווה שיעזור לך ותפטרי מהאלרגיה במהירות.

חיוך מהלב כתב:
אמן לכל תפילותיכן. אהיה זקוקה להן כי לצערי עלי לקחת כדור קורטיזון למשך 15 יום יש לי אלרגיה קשה ואין ברירה. מקווה שתיאבוני לא יגדל והכי חשוב שהמשקל לא יגדל אבל לעיתים בחיים אין ברירה וצריך לעשות הכל להרגיש טוב. זה קורה פעם בחיים נכון?
0 קישור קבוע (Permalink)
26/12/2013 14:17

חיוך מהלב
חיוך מהלב
אמן לכל תפילותיכן. אהיה זקוקה להן כי לצערי עלי לקחת כדור קורטיזון למשך 15 יום יש לי אלרגיה קשה ואין ברירה. מקווה שתיאבוני לא יגדל והכי חשוב שהמשקל לא יגדל אבל לעיתים בחיים אין ברירה וצריך לעשות הכל להרגיש טוב. זה קורה פעם בחיים נכון?

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
26/12/2013 10:55

נחושה
נחושה
בהחלט יש מה לפרגן למירי הבעה שאנשי מקצוע לעיתים נמנעים מלפרגן.
ענת מדהימה ולכן היא עושה זאת בקלילות.
שמחה שנהנית והתובנות מהאוניברסיטה של החיים יושבות לך טוב טוב בנשמה
כך שנותר רק ליישם ולהצליח כפי שאת עושה
נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
26/12/2013 09:28

IRIS
IRIS
אני שמחה שנהנית ושמחה שמפרגנים למירי שלנו. כן יירבו כמוה. תרגישי טוב יקרה
0 קישור קבוע (Permalink)
26/12/2013 06:47

dany
dany
כמה מעניין
0 קישור קבוע (Permalink)
25/12/2013 23:22

miribelkin
miribelkin
Administrator
תודה רבה חנה יקרה ואהובה על הפירגון
ענת אשה יקרה ומדהימה.....
שמחה שנהנית בהרצאה שלה על הפרעות אכילה.
תספרי לי יותר על ההרצאה כשניפגש
לילה טוב תרגישי טוב אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
25/12/2013 16:28

חיוך מהלב
חיוך מהלב
היום הייתי בהרצאתה של ד"ר ענת זעפרן פסיכולוגית ידועת שם. הרצאתה להיום היתה "הפרעות אכילה".... אמנם יש את הקיצונים של בולימיה ואנורקסיה, אבל בהחלט יש את האמצע פשוט אנשים שיש להם סוג של הפרעת אכילה. ומה בתחילת ההרצאה. מביאה ענת את כל אנשי הדיאטות הידועים, (אגב תמונה של מירי מהזמנים של החסה) מירי כדאי אולי להחליף התמונה? ומה אומרת זעפרן : ". במהלך ההרצאה השתמשה גם במילים הידועות לנו רק מהמילון של מירי "שמנמודה,/// גם דיברה על דוגמה מהבית. למשל אם שהיא מאד חטובה וביתה מה לעשות שמנה? דיברה על השמנת היתר אצל ילדים ומי המומחית הגדולה? כמובן מירי מורתנו. ואז גם מעל הבמה אמרה "גם אני הולכת למירי בלקין" איזו אמירה אצל מי שהיא בהחלט חטובה והודתה שאחת מבנותיה היתה בבעיית אכילה מסויימת תקופה ארוכה. האם כל מה שאנו עושים בעניין הוא הדבר הנכון? הרי מספיקה אמירה אחת לא במקום שעושה לנו שמות בנשמה ויכולה מצד אחד להביא אותנו להכרה שאין ברירה או לחלופין חלילה לעשות את ההפך ולאכול בצורה לא מבוקרת. כאן אני חוזרת למילותיה של מירי מאמש " השומן הוא אכזרי" ומי שחושב שיתחיל את הדיאטה באפריל עושה טעות. הרי כולנו יודעות כמה לא פשוט לרדת את הק"ג שצברנו חלילה בחורף. וכן, הלכתי הביתה לפני הסוף כי לא הרגשתי טוב אבל טוב שהמשפטים האלה חרוטים על ליבי והידיעה שאין לי דרך אחרת מלווה אותי למרות הקושי שיש לי היום (אלרגיה קשה פעם 1 בחיי) שמוציאה ממני כוחות פיסיים ונפשיים כאחת. ולכן, למרות הקור העז אמש והרוחות שעושות לי לא טוב בהרבה מקומות בגוף הגעתי ולו רק לדעת את מצבי ולשמוע .. ולקחת איתי לשבוע שלם את מילותיה של מירי. כמובן יש גם דברים שלעיתים איני מסכימה עימהם ויש לי גם דעות שלא תמיד 100% בהסכמה עם מירי אבל הדבר החשוב הוא התמדה בתהליך ובדרך כי לי אין אחרת וגם לכן, שאנו בבית הספר לחיים אצל מירי בלקין. העיקר מירי שתמיד תהיי איתנו בבריאות מעולה ובחיוך החם שלך שפותח כל לב... באהבה רבה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי מורתנו גם בהרצאה על "הפרעות אכילה" כנסו כנסו

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!