01/01/2014 03:22
בלונדה.... Posts: 3603
|
כל הכבוד מיכל!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2013 06:57
דרך המלך Posts: 5707
|
מיכלוש כל הכבוד בהצלחה רבה בהמשך חזרה למסלול בענק יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2013 22:22
רייצל Posts: 339
|
אין מילים בקיצור א ל ו פ ה רייצ׳ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2013 20:31
קרנושה Posts: 3420
|
מלכה! מלכה! מלכה! מלכה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2013 23:26
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכל יקרה ומדהימה הכתיבה שלך מידבקת.... את גורמת לחשק לקום ולעשות... כל הכבוד , תמשיכי כך. גאה בך מאד ואוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2013 09:51
dany Posts: 19819
|
כל אשר אנחנו עושות למען שיפור מצב הרוח .... ולהעלאת המורל יבורך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2013 08:48
שאפתנית Posts: 8392
|
תודה. תמיד כייף לקרוא את הפוסטים שלכן אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: בוקר טוב ומלא באנרגיות טובות מיכל. אכן קר בחוץ. גם בשעות הערב והלילה הקור חודר לעצמות וגם בליבי לא פעם עברה המחשבה שאולי עדיף להישאר בבית אבל בהחלט שלא נכנעים למחשבות. לא מוותרת על ההרגל ויוצאת גם כשקר בחוץ לשיעור הספינינג. לא מוותרת מכורה. אז נכון מתלבשים טוב וזה מאוד עוזר. התחושה אחרי פעילות גופנית מדהימה ולכן אסור לנו לוותר לא בחום ולא בקור.. שייהיה לך יום נפלא ומוצלח!!! יקירה איזה כף לראותך במחוזותינו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2013 05:55
אקורדיאון Posts: 16381
|
שאפתנית כתב:
בוקר טוב ומלא באנרגיות טובות מיכל. אכן קר בחוץ. גם בשעות הערב והלילה הקור חודר לעצמות וגם בליבי לא פעם עברה המחשבה שאולי עדיף להישאר בבית אבל בהחלט שלא נכנעים למחשבות. לא מוותרת על ההרגל ויוצאת גם כשקר בחוץ לשיעור הספינינג. לא מוותרת מכורה. אז נכון מתלבשים טוב וזה מאוד עוזר. התחושה אחרי פעילות גופנית מדהימה ולכן אסור לנו לוותר לא בחום ולא בקור.. שייהיה לך יום נפלא ומוצלח!!!
יקירה איזה כף לראותך במחוזותינו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2013 10:09
IRIS Posts: 753
|
מיכלי אין עלייך. אלופה. אני מצדיעה לך שקמת מהחום של המיטה ויצאת לקור והחושך בחוץ... אני מאמינה שאחרי כזה מאמץ אין שום דבר שיפסיק לך את המוטיבציה הזו. תמשיכי לצעוד וכמובן עם השיטה ובטוח שיהיו תוצאות יפות בהקדם.
אגב, איך היה בראיון?
המשך יום טןב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2013 08:54
שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב ומלא באנרגיות טובות מיכל. אכן קר בחוץ. גם בשעות הערב והלילה הקור חודר לעצמות וגם בליבי לא פעם עברה המחשבה שאולי עדיף להישאר בבית אבל בהחלט שלא נכנעים למחשבות. לא מוותרת על ההרגל ויוצאת גם כשקר בחוץ לשיעור הספינינג. לא מוותרת מכורה. אז נכון מתלבשים טוב וזה מאוד עוזר. התחושה אחרי פעילות גופנית מדהימה ולכן אסור לנו לוותר לא בחום ולא בקור.. שייהיה לך יום נפלא ומוצלח!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2013 07:19
מיכל שרון Posts: 1318
|
אחרי כמעט שבועיים, בעקבות הסערה והשבוע שלקח לכולנו לעכל אותה, שהפסקתי לצאת להליכת הבוקר שלי. אני בנאדם של בוקר, מבחינתי אם זה לא יקרה דבר ראשון על הבוקר, אני פשוט לא אלך... אני כבר מכירה את עצמי, זאת השעה היחידה ביום שאני יכולה להתמסר הליכה, להכניס אותה בלו"ז ביחד עם מוטיבציה מינימלית הנדרשת לשם היציאה עצמה מהבית למטרה הזאת. אם זה לא יקרה בחלון הזמן הזה אז אני פשוט ממסמסת את זה. הגוף שלי הרגיש את ההפסקה. אני הרגשתי את ההפסקה. האדרנלין של הבוקר היה חסר לי, המצב רוח, החמימות הזאת שיש בגוף, החשק לעשייה גם בתחומים אחרים.. אחרי 4 ימים קשים של נפיחות, של אכילת יתר של פחמימות והרבה הרבה דיאטה, התעוררתי הבוקר להניק את נועה בחמש ופשוט שכבר לא יכולתי לסבול את עצמי ככה.. לא יכולתי לקבל את זה יותר שמפינוק כזה אני נמנעת מההליכה... אז קר, ביג דיל... מי ישמע... הרי אם זה היה בשביל להביא אויבים הביתה גם במינוס 3 מעלות הייתי יוצאת כמו גיבורה. אז היום בחמש וחצי תלשתי את עצמי מהמיטה החמימה, השארתי את נועה להתכרבל עם גיתי, שמתי נעליים, חולצה חמה חמה, פליז עבה עבה ויצאתי לקור שבחוץ. היה קפוא! היה חשוך! וזה גרם לי לצעוד מהר כמו שלא צעדתי מעולם! לאט לאט התחממתי, אחרי חצי שעה גם כפות הידיים שהופקרו לקור התחממו ובחזרה הביתה כבר הייתי כולי בויילר קטן ועטוף. אחרי שבועיים כמעט סוף סוף יש לי בוקר כמו שאני הכי אוהבת את הבקרים שלי - שאני ערה, נמרצת, מתקתקת. מייד הכנתי לי כבר את היוגורט והתפוח עם הקוואקר לאח"כ (כי אני יוצאת מהבית ולא אחזור עד הצהריים והיום אני לא מנשנשת!!!), שלחתי את הילדים לגן עם גיתי ורגע לפני המקלחת עצרתי כאן (: אז נכון שהיה לי שבוע מחורבן בדיאטה, שממש לא בא לי לראות כמה הוא "עלה" לי, אבל זאת לא סיבה לוותר, להרים ידיים ולהפסיק להשתדל ולעשות איפה שאפשר וכמה שמצליח. אז היום הצלחתי לחזור לצעוד! אני מרגישה גיבורה ממש! ואני הולכת לרתום את ההרגשה הזאת לטובת מאבק בנשנשנת שהתנחלה לה אצלי בימים האחרונים. אחרי שפתחתי ככה את היום שלי, היום אני חוזרת לשיטה - 3 ארוחות ביום בלבד! היום אני סופרת ממש 10 כוסות מים (אפילו שקר וממש לא בא לי). היום אני לא אוכלת פחמימות אחרי 17:00!!!! היום אני חוזרת למסלול וממשיכה בדיאטה, בכוחות מחודשים ומוטיבציה מעוררת. שיהיה יום נפלא לכולם (: (עפתי למקלחת)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|