24/12/2013 17:43
IRIS Posts: 753
|
רבקוש ממשיכה במלוא המרץ. יירד בטוח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2013 16:15
רבקה Posts: 8411
|
איריס יקרה סומכת עלייך שבשבוע הבא תראי ירידה לא קרה כלום ממשיכים קדימה בשליטה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2013 09:55
|
תודה יקרות שלי לעידוד. מקווה שהשבוע יביא על כולנו ירידה יפה. יחד נצליח. המשך יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2013 09:09
שאפתנית Posts: 8392
|
ההתמודות לא פשוטה. כמו בכל תהליך יש עליות וירידות. לפעמים הרצון חזק אבל הדרך התלולה מערימה קשיים ועיבוכים ולכן צריך כל הזמן לשנן ולזכור שאנחנו כאן למרות הכל בתוך המסגרת והתהליך וזה מה שעוצר אותנו מעליות גדולות במשקל לפחות שומרות על הקיים אם לא יורדות והכי כייף זה באמת לראות ירידה. אנחנו כל כך רוצות אבל לפעמים לא משתדלות במאה אחוז אבל אנחנו במודעות, שינינו הרגלים, לא מוותרות וממשיכות קדימה וזה כבר שינוי ענקי ממה שהיינו בעבר. שיהיה יום מוצלח לכולנו!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2013 05:47
dany Posts: 19819
|
איריס יקירה אני כל כך במקום שלך!!!!!!!!!!!!! ובכל יום מבטיחה ובכל יום............. אז באמת יום שלישי היום פעמיים כי טוב נפלא להתחיל ולהצליח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2013 05:08
אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן מה שעלה ירד במהירות ואני מצטרפת בשמחה לשבוע של עשייה. בהצלחה לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2013 19:44
חיוך מהלב Posts: 1125
|
איריס היקרה, כולנו בשלב זה או אחר "היינו שם" באותה נקודה שאת נמצאת בה. רק את יודעת שנחישות והתמדה יביאו לך תוצאה מקווה. מחזיקה לך אצבעות ושולחת לך חיבוק וירטואלי והצלחה השבוע. העיקר הוא ה ת מ ד ה... בדרך כל יום לגופו.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2013 19:30
|
אבל מהר מאוד יירד. אני יודעת ממה הןא נובע ולא נותנת לזה לדכדך אותי בכלל. יודעת שההרצאות הם הם הכלי האמיתי ןמהם אני גם שואבת כוח וידע. משימתי העיקרית להיות במקום שמירי נמצאת בו שהאוכל לא שולט בה אלא היט בלבד. להפסיק לשחק משחקים ולהיות רצינית והחלטית. להפסיק להיות יויו פעם עןלה פעם יורדת די נמאס לי ורוצה לראות את עצמי במקום אחר. יןדעת שאפשרי ורואה סיפורי הצלחה של אנשים אז אין שום סיבה שלא אצליח גם. ושוב הכל בראש שלי הבחירות שלי והשליטה שלי. אז מתחייבת להצליח ולמען עצמי קודם כל ורוצה לראות את עצמי במידה או שתיים פחות ושסוף. סוף אוכל להגיד לעצמי הנה הצלחת את יכולה . אז קדימה נשים יקרות מזמינה אותכן לשבוע של עשייה והצלחה. נשיקות ושבוע קל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|