23/12/2013 18:31
IRIS Posts: 753
|
קטי יקרה יופי שחזרת לכאן ולשתף. כל פעם אנחנו לומדות דבר חדש בהרצאה. שמחה שהבנת מה תוקע אותך ועכשיו את יודעת איך להתנהג לפחות להשתדל ולהכין לעצמך ולהתכונן עם הארוחות. ויפה שהילדה אומרת ככה וגם לא צריך לאכול מהילדים זה מה שנקרא "פח הזבל" שאנחנו הופכים להיות. נאכל את המנה שלנו האמיתית והנכונה ולא ניגע בשטויות מסביב. שיהיה ערב נפלא
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2013 16:26
קטי Posts: 123
|
היום למדתי מהרצאה של מירי ומהפורום היקר הזה שערכו לא יסולא בפז שצריך להיתכונן מראש אים אני רוצה להשאיר הכול לדקה התשעים יהיה לי ״ חגיגת אוכל״ . פיתאום תפסתי את הראש והבנתי למה אני תקועה אני באה לבשל ובדרך חוטפת מפה משם טועמת מתקנת תיבול כול זה מצטבר בסוף . רציתי לשתף אותכן בעוד משהו אני ובעלי לא הפסקנו ליצחוק, הבאתי לילדה שלי חופן אגוזים ובעלי נתן לה פיתאום היא ״ הכריזה״ אימא יש לי פיפי , עד שהיא חזרה בעלי אכל לה אגוז אחד , היא הסתובבה אליו ואמרה לו בזה הלשון : אבא אכלת לי מה אגוזים ? זה פעם אחרונה שלך ! . אים כול הגישה שלה ואיך שהיא מסובבת אותנו אל האצבע אני חושבת שצריך לתת לה זמן לעשות את שלו . אז אסיים בבריכת שבוע טוב ובשליטה תודה רבה לכולן אל התגובות וההבנה וגם ליולי אל התמיכה והעידוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|