הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הכנה מראש

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
23/12/2013 18:31

IRIS
IRIS
קטי יקרה יופי שחזרת לכאן ולשתף. כל פעם אנחנו לומדות דבר חדש בהרצאה. שמחה שהבנת מה תוקע אותך ועכשיו את יודעת איך להתנהג לפחות להשתדל ולהכין לעצמך ולהתכונן עם הארוחות. ויפה שהילדה אומרת ככה וגם לא צריך לאכול מהילדים זה מה שנקרא "פח הזבל" שאנחנו הופכים להיות. נאכל את המנה שלנו האמיתית והנכונה ולא ניגע בשטויות מסביב. שיהיה ערב נפלא
+1 קישור קבוע (Permalink)
23/12/2013 16:26

קטי
קטי
היום למדתי מהרצאה של מירי ומהפורום היקר הזה שערכו לא יסולא בפז שצריך להיתכונן מראש אים אני רוצה להשאיר הכול לדקה התשעים יהיה לי ״ חגיגת אוכל״ . פיתאום תפסתי את הראש והבנתי למה אני תקועה אני באה לבשל ובדרך חוטפת מפה משם טועמת מתקנת תיבול כול זה מצטבר בסוף . רציתי לשתף אותכן בעוד משהו אני ובעלי לא הפסקנו ליצחוק, הבאתי לילדה שלי חופן אגוזים ובעלי נתן לה פיתאום היא ״ הכריזה״ אימא יש לי פיפי , עד שהיא חזרה בעלי אכל לה אגוז אחד , היא הסתובבה אליו ואמרה לו בזה הלשון : אבא אכלת לי מה אגוזים ? זה פעם אחרונה שלך ! . אים כול הגישה שלה ואיך שהיא מסובבת אותנו אל האצבע אני חושבת שצריך לתת לה זמן לעשות את שלו . אז אסיים בבריכת שבוע טוב ובשליטה תודה רבה לכולן אל התגובות וההבנה וגם ליולי smile אל התמיכה והעידוד
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!