הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בעיות של שמנמודה טיפוסית

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
28/12/2013 20:25

קרנושה
קרנושה
יקירה אני ממש שמחה בשבילך♥
מגיע לך נחת, כיף אושר ושלווה בלב. אהבה.
כל החיים שלנו רצופים שמחה ועצב גם יחד אבל עכשיו התקופה שלך היא לצמיחה, לשמחה,
לכיף ולהתרכז גם בעצמך...יש לך אחלה מטרה ויעד אז יאללה בואי נשנס מותניים ואת כל הכוחות,
נגיע לתוצאות והשמיים הם הגבול. את מסוגלת ואת אלופה. ואת שייכת לבית הספר הגבוה להשכלה שאף אחד אחר לא מלמד.
את תצלחי כל מהמורה, אני מאמינה בך♥
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2013 06:32

אקורדיאון
אקורדיאון
איזה יופי,שמחה בשבילך,המון מזל טוב.
כן יקירה אלה החיים הכל מהול בהכל.
0 קישור קבוע (Permalink)
26/12/2013 18:35

קרולין
קרולין
אשירה יקאה
בשורה נ פ ל א הsmile מזל טוב!!!!
ורק שמחות והתרגשויות. אמן.
יש לך מטרה נהדרתתתתתתתת בהצלחה רבה את י כ ו ל ה !!!!
נשיקות
קרוליןsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
26/12/2013 18:28

רבקה
רבקה
אשירה אישה יקרה
הרבה אושר ונחת על אירוסי בתך
היש יעד נפלא יותר מזה?
אז קדימה זה הזמן להיכנס לשליטה כדי להגיע לשמחה רזה יותר ושמחה יותר
אלו החיים האמיתיים שמחה ועצב מהולים יחדיו
אך החיים חזקים מהכל
בהצלחה יקירה ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
26/12/2013 14:54

dany
dany
איזה יופי בשעה טובה ומזל טוב, שכתבתי את הפוסט הקודם ממש ביקשתי בליבי לשמוע ממך בשורות טובות. הלוואי ורק נמשיך לשמוע בשורות טובות אמן.
תשמרי עכשיו וכל ההרגשה הזפתית תעלם ותעבור. בהצלחה במשימות המשמחות.

אשירה כתב:
תודה חברות יקרות,
יום התשלום הגיע והוא היום, אתמול עדיין לא הרגשתי את תוצאות האכילה אבל היום זה כבר שונה.
קמתי כבדה ועייפה, נפוחה מנוזלים ובמיוחד ברגליים, ידעתי שזה צפוי, כמובן אין ניסים.
ברור שהיום אני כבר לא חושבת שנהגתי בחוכמה אבל רק הרגש פעל ובזמן אמת הרגשתי טוב ונהניתי אז יאללה ממשיכים....

בהזדמנות רוצה לשתף אתכן בבשורה משמחת שבתי האהובה התארסה לבן זוגה מזה שש שנים.
שוב שמחה מתערבבת עם עצב אבל אלה החיים, לא??? הילדים הם מקור נחמתי ואני רק רוצה באושרם וזה היה גם רצון אביהם.
אז יש לי כעת משימות לבצע כי הם בחו"ל וחושבים על חתונה בארץ בקיץ. אני מאוד מתרגשת.
מעבר לכל באמת רוצה לשמח את בתי ולהגיע לארוע עם כמה קילו פחות (אני צנועה...) ועם הרבה יותר כוח וכושר גופני.
ועל זה צריך לעבוד!!!
יום נפלא לכולם,
0 קישור קבוע (Permalink)
26/12/2013 11:22

נחושה
נחושה
אשירוש, כל החיים הם שזירה מופלאה של רגעי שמחה ועצב
דווקא משם שואבים את כוחות הנפש וממשיכים לאהוב ולטפל ביקרים לנו מאוד
אין כמו חתונה לרומם את המוטיבציה בעניין הבריאות הלוק והמרגש פיזית ונפשית
שמחה על השיתוף וגם שיצאת ונהנית כי החיים זה עכשיו והרצעת "ההימנעות" של מירי עוד מהדהדת בראשי ומאז
אני ממש מבצעת דברים שהתמוססו להם והגיע הזמן להתמודד ולעבור שינוי.
חיבוקי גדול של אהבה וכאן זה המקום לשתף בימים טובים יותר או פחות ולו בשביל לקבל תמיכה ועידוד
מאנשים מדהימים שיש כאן grouphug
0 קישור קבוע (Permalink)
26/12/2013 11:13

tal_f
tal_f
בהצלחה בהתמודדויות הצפויות לך. יש להתנחם שהן שזורות ברגעי שימחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
26/12/2013 09:25

IRIS
IRIS
אשירה יקרה בוקר טוב ואכן בשורה משמחת. וכן יירבו השמחות. יש לך משימה ובטוח שתצליחי עם כל ההתרגשות מסביב. שיהיה לך יום טוב ויופי של סופש
0 קישור קבוע (Permalink)
26/12/2013 09:14

שאפתנית
שאפתנית
בוקר טוב אשירה,
קראתי את הפוסטים שלך.
המפגש המרגש עם החברות ואין ספק שמהפוסט השני מגיעים לתובנה שהיתה שם אכילה רגשית. אכילה עם הרבה רגשות של שמחה, התרגשות וכמובן "באתי להנות".
אני מקווה שתרגישי יותר טוב במהלך היום והנפיחות תרד.
ברכות חמות לארוסי ביתך. אני בטוחה שתהיה מאוד עסוקה בתקופה הקרובה אם את מנהלת ומארגנת את החתונה כאן בארץ בעודם שוהים בחו"ל.
כתבת שאת רוצה להגיע לארוע עם כמה קילו פחות. אני בטוחה שאם תציבי מטרה תעמדי בה בגבורה. אני בטוחה שהפעם יש לך את הסיבה הטובה לעשות לעצמך וגם לשמח את ביתך.
קבלי החלטה. תהיי חזקה ותממשי. את יודעת שאת מסוגלת. הרבה החלטות קיבלת במהלך חייך שהביאו אותך למעשים ותוצאות. את יכולה גם הפעם.
אני מאחלת לך מכל הלב בריאות, אושר, ושלווה.
0 קישור קבוע (Permalink)
26/12/2013 08:39

אשירה
אשירה
תודה חברות יקרות,
יום התשלום הגיע והוא היום, אתמול עדיין לא הרגשתי את תוצאות האכילה אבל היום זה כבר שונה.
קמתי כבדה ועייפה, נפוחה מנוזלים ובמיוחד ברגליים, ידעתי שזה צפוי, כמובן אין ניסים.
ברור שהיום אני כבר לא חושבת שנהגתי בחוכמה אבל רק הרגש פעל ובזמן אמת הרגשתי טוב ונהניתי אז יאללה ממשיכים....

בהזדמנות רוצה לשתף אתכן בבשורה משמחת שבתי האהובה התארסה לבן זוגה מזה שש שנים.
שוב שמחה מתערבבת עם עצב אבל אלה החיים, לא??? הילדים הם מקור נחמתי ואני רק רוצה באושרם וזה היה גם רצון אביהם.
אז יש לי כעת משימות לבצע כי הם בחו"ל וחושבים על חתונה בארץ בקיץ. אני מאוד מתרגשת.
מעבר לכל באמת רוצה לשמח את בתי ולהגיע לארוע עם כמה קילו פחות (אני צנועה...) ועם הרבה יותר כוח וכושר גופני.
ועל זה צריך לעבוד!!!
יום נפלא לכולם,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
26/12/2013 06:41

dany
dany
יקירתי
כל כך שמחה לקרוא את הפוסט הארוך והיפה שלך.
הנה עשית משהו למען עצמך ולמען חברה טובה.
מה שאת עוברת כפי שאת אומרת רק את יכולה להרגיש , אך אמפטיה מהסביבה יכולה להגיע .
מקווה שיגיעו ימים טובים יותר ושתהיינה לך גם בשורות טובות.
מאחלת לך סופ"ש נעים
מכל הלב דני
0 קישור קבוע (Permalink)
26/12/2013 05:47

אקורדיאון
אקורדיאון
אשירוש אני ממש מאושרת לקרוא ,כן בהחלט מגיע לך.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/12/2013 23:31

miribelkin
miribelkin
Administrator
אשירה יקרה
תודה רבה על השיתוף....
שמחה שנהנית....מגיע לך.
תמשיכי לצאת ולבלות, ולהנות,
בלי רגשי אשמה. זה לא סותר את אהבתך וכאבך
על מותו של אישך היקר.
אנחנו כאן איתך בפירגון ואהבה
שלך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
25/12/2013 15:25

אשירה
אשירה
צהריים טובים יקרות,
מאחר ושיתפתי אני מרגישה צורך ורצון לעדכן ולדווח.
הלכתי למסיבה עם רגשות מעורבים ולא בגלל האוכל. בימים האחרונים לקראת הארוע כאשר התחלתי לעסוק בבחירת מתנה וכרטיס ברכה וגם חשבתי על איזה בגד אלבש נתקפתי ברגשות קשים של עצב ורגשי אשמה על כך שאני חופשיה ופנויה ומתאפשר לי לעשות דברים ואולי גם להנות וזה ישר מתקשר אצלי עם האובדן העצום שאני חווה כשבעלי כבר לא איתי. הייתה לי נפילה ענקית במצב הרוח עד כדי מחשבה שאולי איני יכולה ואיני צריכה ללכת. מצד שני קבעתי שאאסוף חברה בדרך שזאת מחוייבות וגם רציתי לכבד את חברתי ליום הולדתה והחלטתי ללכת וגם אם לא ארגיש שם טוב אשמור זאת לעצמי.
בדיעבד אני מאוד שמחה שהלכתי וגם מאוד נהניתי. זה היה מפגש חברות ומשפחה מלא פירגון ואהבה וטוב שנטלתי חלק בו כי לחברתי הכי מגיע כל הברכות וכל המחמאות שהרעיפו עליה כולם.
האוכל היה בשפע וטעים. לא הגעתי רעבה אבל אכלתי כמעט מכל דבר ונהניתי בגדול. כבר בהתחלה כאשר ראיתי את מבחר הסלטים, הפשטידות, הגבינות והמרקים הטעימים, הכל תוצרת בית מעשי ידי המשתתפות להתפאר בהן, כבר אז הבנתי שזה לא הזמן לחשב קלוריות, זה הזמן למלא את החלל וכאן האוכל בהחלט התאים, מה גם שהכל היה אוכל נקי טרי ובריא. קצת מלוח מידי, קצת שמן מידי, קצת מתוק מידי אבל בהחלט לא ג'אנק פוד אלא אוכל אמיתי, ביתי וטעים מאוד מאוד. הייתי שלמה לגמרי עם האכילה וגם היום אני לא מכה על חטא אלא פשוט חוזרת למסגרת וזהו.
ההפתעה של הערב הייתה הופעה של איריס בר און, סקסולוגית ידועה, שתחילה קצת התפלאתי על הבחירה דווקא בה כי המשתתפות היו נשים בגילאי שישים פלוס מינוס ולא ידעתי למה לצפות. הופתעתי לטובה, היא נתנה ערב מלא הומור ותובנות, זה היה שילוב של הרצאה ושיתוף, הכל מאוד בעדינות. בהחלט לא אזיקים וויברטורים או דברים דומים. הנושא היה בעצם הקשר הזוגי, למה כל כך הרבה לא מצליחים ומה לעשות כדי שזה כן יקרה, מתובל בדימויים מאוד מצחיקים, הרבה על ההבדלים בין חשיבה גברית לנשית וההבדלים בין תגובות של גברים לאלו של נשים בכל מיני סיטואציות, נורא מצחיק, נורא נכון ומלא תובנות, נהננו מכל רגע. בעיתוי מתאים זה בהחלט מופע מומלץ.
אחר כך חברה אחת יצרה מעגל והוציאה חבילת קלפים עם מימרות של אנשים ידועים וכל אחת ברכה וסיפרה על הדברים המיוחדים שלה בקשר עם כלת יום ההולדת ואיך זה מתחבר למה שכתוב בקלף. המשחק נחמד אבל החשוב יותר היה מה שזה הוציא מכולן כי זאת הייתה ההיסטוריה של החיים של חברתי לאורך השנים החל מחברות ילדות והיו המון אהבה והמון פירגון והכל הגיעה לה בגדול.
אני רוצה לציין כאן שזאת חברה וותיקה ושלא כל השנים הקשר בינינו היה רצוף אבל מאז שבעלי נפטר היא התגלה במלוא גדולתה ומתנהגת באמת כמו שחברה טובה מתנהגת וזה לא מובן מאליו. נתקלתי במצבים שחברות מאוד איכזבו אותי בתקופה זו ונוכחתי שלא תמיד אפשר לצפות מראש התנהגות של אנשים במצבים קשים. ישנם כאלה שאו מתוך היותם מרוכזים בעצמם או אולי מחוסר יכולת להתמודד עם רגשות הזולת תופסים מרחק או עוברים לסדר היום כאילו הכל רגיל, ואצלי כעת שום דבר אינו רגיל ומי שלא יכול להבין את זה קשה לי להיות במחיצתו. לכן אתן בטח מבינות מדוע אני כל כך מעריכה את החברה הזאת ואני שמחה שהיתה לי הזכות להשתתף בשימחתה.
כרגיל תודה לכן על היכולת לשתף כאן בדברים כל כך אישיים וכואבים, באמת אין כמו הפורום הזה,
באהבה רבה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
24/12/2013 09:12

שאפתנית
שאפתנית
כל שנותר לי להוסיף הוא שתתמקדי יותר בחברות ופחות באוכל. תנצלי את המפגש לשיחות , צחוקים והנאה עם חברותיך.
והכי חשוב - ת ה נ י !!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
24/12/2013 05:46

dany
dany
מבינות גם מבינות. אז לדעתי א. לא לצאת רעבה מהבית , ב. כפי שהבנות אמרו צלחת אחת ולא ענקית אלא בינונית , ובאמת תנסי לשים עליה דברים שאת לא פוגשת ביום יום. מצלחת כזאת גם אם היא תהייה עם דברים "לא לפי התקן" הנזק יהיה מזערי. ובוודאי אני מקווה שתוכלי להנות שם ולתת גם מזון לנפש.
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
24/12/2013 05:11

אקורדיאון
אקורדיאון
אשירוש יקירה את מכירה את התורה כולה ואת יודעת היטב לשים הגנות אבל יחד עם זאת אל תוותרי על המיוחד והעיקר צלחת אחת,סיבוב אחד.
תהני יקירה.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/12/2013 18:38

IRIS
IRIS
מבינות מאוד. זהו אורח חיינו . חייבות להמשיך ללמוד ולתרגל כל הזמן. תצאי תהני מקווה שיהיה לך קל מכל הבחינות. אנחנו כאן לתמיכה אם בא לך לקשקש פתאום באמצע ולקבל עזרה. תהני יקרה
0 קישור קבוע (Permalink)
23/12/2013 14:52

קרולין
קרולין
אשירה יקרה,
בטח שמבינים!!!
שחררי לך, תהני לך, קצת מכל דבר בישיבה, בהנאה ממקום של מגיע לי - בלי להתייסר . פשוט מינון נכון והנאהsmilesmile בהצלחה ותהני
עדכני אחרי.....
נשיקות
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
23/12/2013 12:00

נחושה
נחושה
אשירוש יקרה,
מבינים בהחלט !!!
אני מציעה שתצטיידי בחבילת מסטיק מנטה ללא סוכר וברגע שתסיימי צלחת אחת פעם אחת עם קצת מכול דבר פשוט תכניסי את המסטיק לפיך זה מרענן מיידי ומונע חשקים.
את יכולה להציע אף לאחרות סביביך.
אם מדובר בחגיגה פרועה ומתמשכת פשוט תצאי כמו סינדרלה מהנשף, עם הכרכרה הראשונה הביתה.
מאחלת לך הצלחה ונחישות וזיכרי שאמרו זאת לפניי "הכי טעים קילו פחות"
נשיקות
edited by נחושה on 12/23/2013
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בעיות של שמנמודה טיפוסית

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!