19/12/2013 00:49
EFF Posts: 6397
|
חנהל׳ה, צפיתי עכשיו בסרטון שלך וכל כך התענגתי...מאחלת לך הצלחה רבה ומבטיחה לבוא ולשמוע אותך...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2013 18:39
IRIS Posts: 753
|
אני מצדיעה לך על הצעידה שאת לא מפספסת. שאפו ענק. ולגבי המשקעים צודקת לכל אחד יש משלו ויפה שנשארת באומץ עד סוף ההרצאה .בהצלחה בסוף השבוע
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2013 17:38
חיוך מהלב Posts: 1125
|
בנות יקרות לא הייתי בבית כל היום, וחזרתי וראיתי את הפירגון . תודה תודה ושוב תודה מקרב לב. אתן באמת זן מיוחד. תודה לריבקה וכן לאיריס. זה מחמם את הלב. הנושא של שיווק הוא קשה במיוחד ונכון להיום אני לא מתפשרת על המחיר כיון שאני יודעת שיש לי מופע מנצח וההופעה האחרונה הבהירה לי בדיוק את הדברים. אני אעשה כמיטב יכולתי ומקווה להצליח כמו שהצלחתי בעבר ובשנים קודמות אבל הפעם זה מאד שונה מאשר בעבר בתוספת הזמר/נגן שמוסיף עוד צבע למופע המיוחד ובעל ההומור אם כי לא סטנד אפ. לגבי הפלאטו זה מצב ידוע כשהגוף "נמאס לו" והוא בעצירה של הירידה. אבל מה לעשות? לי אין דרך אחרת וחייבת להמשיך ולהאמין בגופי... נקווה שהכל יסתדר אם כי נאמר לי שאפשרי גם חודש עצירה. עוד לא התנסיתי אבל אם אומרים המומחים... מי יודע? כאילו שזה משנה. הרצאתה של מירי אמש היתה חשובה כמו תמיד ולמדתי דברים שלא ידעתי. היה לי קשה לשמוע בסוף ההרצאה על ענת גוב, קשה לי הנושא מאד מאד, אבל לא היתה לי ברירה ולא יצאתי לפני הזמן מפאת כבודה של מירי. כל אחד יש לו משקעים של כאב פחדים וחרדות ובהחלט אני לא זקוקה לעוד כאלה, ולכל אחד או אחת סיבותיו הוא. הבוקר צעדתי כרגיל ואולי אוסיף עוד כ-10 דקות להליכה היומית וכן לשנות קצת את הגיוון באוכל ואולי כל אלה יביאו אותי למקום יותר טוב בשבוע הבא על המשקל. אבל החלטתי לא לחשוב על כך בכלל ובטח לא להילחץ כי אין ברירה.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2013 15:09
רבקה Posts: 8411
|
חנה'לה נעים להכיר ולראותך וקבלי מחמאות נהניתי לשמוע אותך וכולנו עם תקווה גדולה בלב ולא להתייאש. תודה לך יקירה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2013 08:54
IRIS Posts: 753
|
בוקר טוב חנה יקרה. יש לך קול נעים לשמיעה ועכשיו אנחנו גם רואים ושומעים אותך. סיפור יפה ובהקשר לבגדים ברור שלא מתייאשים ממשיכים קדימה. בהצלחה יקרה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2013 05:40
אקורדיאון Posts: 16381
|
נהדר ואיך אמרת לא מתייאשים. בהצלחה השבוע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2013 22:22
חיוך מהלב Posts: 1125
|
בקישור המצורף אני מופיעה בקטע קטן מהמופע החדש שלי. שמו : מסביב לעולם בשמונים חוויות והוא מורכב מסיפורים אישיים פרי עטי ולא סיפורי מסעות בעולם אלא דברים מרתקים ומצחיקים שחלקם קרו גם בחו"ל. מקווה שתהנו. זה נעשה לפני כשבוע, וכבר אני מרגישה יותר טוב בתו ך הבגדים אך התוצאה נשארה זהה לשבוע שעבר. חבל אבל אני לא אתיאש. http://www.youtube.com/watch?v=coDwMeN8Eko
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|