22/12/2013 05:35
dany Posts: 19819
|
אכן הפחמימות הריקות הן ריקות מתוכן ולא טובות לנו, אך הפחמימות המורכבות הן חלק חשוב מהתזונה שלנו, אז לחשוב היטב מה איך כמה ולמה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2013 21:51
חיוך מהלב Posts: 1125
|
כל מילה שלך בסלע רבקה היקרה וכמובן גם את איריס... שהרי פעם לא היתה מודעות וגם אני הייתי בסרט הזה של חיי. כשהייתי עצובה הסבתא שלי נתנה לי קובית שוקולד ממש אמיתי כי מאז שהם קיבלו שילומים מגרמניה וזכו לנסוע למשל לטיול לשוויץ הביאו שוקולד מאד טעים וזה היה סוג של נחמה. הפחמימות וכך גדלנו כל השנים וכמו שמירי מספרת שהיו נותנים לה מרציפן וכך היתה ב"שקט" כילדה קטנה. הורינו לא הבינו את הקשר בין הפחמימות והנזק שלהן מכל הבחינות. היום אנו יודעים ויודעות. אבל מה שמקבלים בסרטים בכל המדיות זה אותו הדבר ובכך עלינו ל"הילחם" כלומר לדעת שזו לא הדרך. נכון מורתנו הדגולה מירי מראה לנו את הדרך ומזל שאנו במסגרת הזו....רק עתה ראיתי את הודעתך מירי היקרה וכמובן אני משתדלת להיות "תלמידה חנונית" כזו שבאמת מיישמת את מה שלומדת בבית הספר של החיים שבו את מורתי. שבת ברוכה והרמונית לכולנו באהבה חנה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2013 21:49
|
כל מילה שלך בסלע רבקה היקרה וכמובן גם את איריס... שהרי פעם לא היתה מודעות וגם אני הייתי בסרט הזה של חיי. כשהייתי עצובה הסבתא שלי נתנה לי קובית שוקולד ממש אמיתי כי מאז שהם קיבלו שילומים מגרמניה וזכו לנסוע למשל לטיול לשוויץ הביאו שוקולד מאד טעים וזה היה סוג של נחמה. הפחמימות וכך גדלנו כל השנים וכמו שמירי מספרת שהיו נותנים לה מרציפן וכך היתה ב"שקט" כילדה קטנה. הורינו לא הבינו את הקשר בין הפחמימות והנזק שלהן מכל הבחינות. היום אנו יודעים ויודעות. אבל מה שמקבלים בסרטים בכל המדיות זה אותו הדבר ובכך עלינו ל"הילחם" כלומר לדעת שזו לא הדרך. נכון מורתנו הדגולה מירי מראה לנו את הדרך ומזל שאנו במסגרת הזו....רק עתה ראיתי את הודעתך מירי היקרה וכמובן אני משתדלת להיות "תלמידה חנונית" כזו שבאמת מיישמת את מה שלומדת בבית הספר של החיים שבו את מורתי. שבת ברוכה והרמונית לכולנו באהבה חנה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2013 14:59
רבקה Posts: 8411
|
חנה'לה כתיבת הפוסט שלך כל כל מוכר וידוע אך אנו לא יכולים לשנות את כל בני האדם אני פה בבית ספרינו תלמידים שלומדים את התורה כהלכתה ודואגים לשמרה וליישמה. פחמימות זה אחד השיעורים החשובים ביותר שלאט לאט יחלחלו למוחינו על ידי יישום שיעורי בית שאנו מקבלים מורתינו הנהדרת ופה ביחד נמשיך לתרגל ולהצליח .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2013 08:58
IRIS Posts: 753
|
זה סיפור חיינו. לדעת לשלוט בכל מצב על האוכל שנכנס לפה שלני ובמיוחד הפחמימות. לכן אנחנו כאן ומזלנו שיש לנו אפשרות לכך ומזלנו שבחרנו את המסגרת הכי טובה בעיר עם המורה הדגולה. אז נמשיך ללמוד יחד כולנו לשלוט ולאכול בריא. בהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2013 05:36
אקורדיאון Posts: 16381
|
ללא ספק הפחמימות הן הן הפיתוי והנחמה עבור כולנו הרי כפי שמירי כותבת כאן אם היינו נגמלים מהן ומפסיקים למצוא סיבות מסיבות שונות "לרדת" עליהן לא היינו כאן. בהצלחה לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2013 23:02
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
הדרך היחידה היא כמובן יקירתי לצמצם בפחמימות.... אך אם זה היה קל, לא היינו זקוקים למסגרת..... החשיפה והפיתוי הגדול בפחמימות....גורמים לנו להישבר. להתייאש וחוזר חלילה, לתרגל גמילה מפחמימות...זה תהליך , הרזיה ושמירת משקל זה אורח חיים... וכל המתמיד מצליח. לילה טוב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2013 22:18
|
לפני שאספר לכם על מצבי, מתוסכלת כי שמרתי היטב ואף יותר מהרגיל ועדיין אין שינוי במשקל למרות שבהקפים אני מרגישה הבדל. רציתי לדבר על פחמימות. כמה פעמים צפיתם בסרט, (רק אמש היתה לי דוגמה) בסרט יש אדם "טוב" שלוקח על עצמו לעזור לאישה חסרת בית עם ילדה בת 6. כשהילדה באמת רעבה מה מציע האיש הטוב??? הוא מתכון לטוב כמובן. בואי אומר לילדה אקנה לך פיצה. זה נצרב בתודעה כמה פעמים ראיתם סרט על משפחה ותמיד יש שם פיצה וקולה? וגם כמה פעמים ראיתם אישה צעירה ננטשת על ידי החבר או הבעל ומה היא עושה? יושבת עם קופסה של גלידה ואוכלת ואוכלת. כמובן, האם הפחמימות המיותרות האלה יביאו לה מזור? בטח שלא אבל שוב דברים כאלה נצרבים בזכרון שלנו וכשרואים את זה שוב ושוב זה הופך להיות גם הרגל אצלנו???? לא בבית ספר של מירי כמובן. אבל הכל מתחיל מכך שבבוקר אני יושבת בקפטריה של קופ"ח מכבי לפני שיעור ההתעמלות שלי וסצנות כאלה אני רואה תמיד. אמא נכנסת עם ילד או ילדה קטנים, הם בוכים. האם אפשר לחבק אותם ולנחם אותם (הם סתם בוכים בלי כאב או משהו מיוחד), אמא יקרה תרכני לעגלה תחבקי תנשקי את הילד /ילדה שלך ותראי מדוע הוא בוכה. במקום זה הן נכנסות לקפטריה ודבר אחד בראש שלהן לספק איזה שהיא פחמימה עוגה/קרואסון שוקולד ועוד כאלה למרות שיש גם דברים אחרים שם, כדי להשתיק את הילד או הילדה. ואח"כ מתפלאים שילדים מגיעים עם משקלים גבוהים מאד כבר בגיל 8-10, צריכים לשנות להם את הדיסק בראש. לכולנו צריך לשנות את הדיסק בראש.פחמימות צריך לאכול בלי ספק, אבל כאלה שהן מורכבות בעיקר, ומועילות. הפחמימות הריקות אותן צריך למזער עד להשאיר מחוץ לתחום לגבינו. אמהות וסבתות תחזרו להיות שפויות ולא לתת לקטנים כל מה שהם רוצים או מבקשים או "אוכלים בעיניים" כי אח"כ תהיה בכיה לדורות וקושי עצום לתקן את הדברים האלה בהרגלים חדשים... לשנות ראש... ובנימה אופטימית אם כי די קשה לי הערב אני מאחלת לכולנו יום ד' מאושר ובעיקר ליל חלומות נעימים ובשורות טובות לכולם. אוהבת כתמיד
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|