הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אז איך אתם עברתם את הסערה ושאריותיה?

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
23/12/2013 08:09

יולי
יולי
היי מיכל,
את צודקת לגמרי לעניין הבישול וההכנה מראש ואני, עובדת בערב עד מאוד מאוחר... אז גיליתי שאם אני לא מכינה ארוחת ערב מראש, עד שאני מכינה את ארחות הערב אני כבר מנשנשת חצי ארוחה כי עוברות המון שעות מהצהריים ועד ארוחת הערב שלי שהיא בליילה כבר (ב עשר ואתמול באחת עשרה בלילה) ולכן, הכנתי מראש סלט וביצה קשה, גבינה לבנה עם תבלינים ונותר לי רק להכין תה צמחים לי ולבעלי וכך אני אוכלת נטו רק את הארוחה ..וכן, גם כמוך מבשלת לכמה ימים כי אחרת גם אני בקיזוזים וקיזוזים ...סופם ידוע מראש...(סופם לעיתים בסופה של בולמוס כי מי רוצה באמת לקזז...?..וגם אחרי הרבה קיזוזים זה גם כבר לא עובד תמיד...)אז נגמלתי מהקיזוזים בימי ראשון (בעבר זה היה עניין קבוע אצלי אחרי סוף שבוע) , אני אוכלת קבוע כל הזמן והתחלתי להכין גם ארוחת ערב כל יום מחדש רק סלט ללא תיבול ובערב מתבלת כדי שישמור על טריות ולא יוציא נוזלים...את הסלט מוציאה מהמקרר שעה לפני האכילה ואז הסלט לא קר וכן, הכי טעים זה קילו פחות, בקיצור, מיכל, את תלמידה מחוננת!
יום טוב,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
22/12/2013 11:01

נחושה
נחושה
מצדיעה לכן
0 קישור קבוע (Permalink)
22/12/2013 05:42

dany
dany
ולא נותר לי אלא רק להצדיעsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
19/12/2013 18:57

סיסו'ש
סיסו'ש
מיכל יקרה,

מאוד מאוד נהניתי לקרוא את שכתבת על הסערה. איזה יופי של התארגנות ועמידה באתגר הכל כך לא פשוט הזה.

אני ירושלמית ולאורך כל הסערה היינו לכודים בביתנו החמים והנעים. השלג היה מרהיב אך מנע מאיתנו כל יציאה אפשרית במשך חמישה ימים רצופים.

למרות הפיתויים והרצון המוגבר לפחמימות, ולמרות שאפיתי לבני ביתי כמה מאפים שנחשבים עבורי בגדר אויבים,לא התפתיתי ושמרתי על משטר ללא פחמימות מחמש לאורך כל הסערה.

מה שמוכיח שאין דבר שעומד בפני הרצון.

כל הכבוד לך מיכל, הרשמת אותי מאוד מאוד!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
18/12/2013 15:22

רבקה
רבקה
מיכלי אני מצדיעה לך על ההיערכות והצלחה לעבור את הימים הקרים והקשים בשליטה.
המשיכי כך וזאת היא הדרך להצלחה בהמשך.
כל הכבוד יקירתי גם נעים גם חמים וגם טעים קילו פחות ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
18/12/2013 05:31

אקורדיאון
אקורדיאון
שאפו,ללא ספק הדאגה לאוכל ביתי מוכן מראש עושה את ההבדל,אני ממש מקפידה בחודשים האחרונים להכין לי לכל השבוע ויש תמורה.
בהצלחה לכולנו.
0 קישור קבוע (Permalink)
17/12/2013 23:30

miribelkin
miribelkin
Administrator
מיכל מקסימה את אדירה....
כל הכבוד לך ולבני משפחתך היקרים....
שליטה נהדרת, בטח נראה מחר תוצאות במעמד השקילה...
אוהבת אותך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
17/12/2013 15:51

IRIS
IRIS
ותתחדשי כמובן גם על המגפיים. תהני מכל רגע
0 קישור קבוע (Permalink)
17/12/2013 15:50

IRIS
IRIS
מיכלי אצלי עבר מבחינת המשקל בסדר רק שאני לא אוהבת את החורף בכללללל. מנסה להסתגל לימי הקור ומתחממת ממרקים ואוכל טוב. כל הכבוד לתכנון הארוחות כי הימנעות מונעת אסון. תמשיכי ככה ובהצלחה הלאה והכי כיייף קילו פחות ולא להתעצל והכי יפה טייץ עם סריג
0 קישור קבוע (Permalink)
17/12/2013 12:03

מיכל שרון
מיכל שרון
לא יודעת מה אתכם, אני מוכנה שכל שבוע תבוא סערה למחוזותיי כי היא רק גרמה להיות במודעות יתרה, הכניסה אותי לכוננות והיערכות והוציאה אותי מהשאננות השמנמודית הרגילה של "יהיה בסדר" ואחיו הרשע "נזרום".
כמו שכתבתי לכם בחמישי, הכנתי ובישלתי וכל ההכנות האלה פשוט הצילו אותי!!!
עברתי את הסופ"ש הזה נטולת פחמימות בערבים, בשליטה מלאה, שלטתי בכמויות ולא נפלתי לאף בור (והיו הרבה כאלה בדרך).
המרק החם ונטול הפחמימות הציל אותי בערבים, הסלטים שחיכו לי בטאפרוור במקרר חייכו אליי בכל פעם שפתחתי אותו וככה לא יכולתי לתת להם להרקיב ולא לאכול אותם (למרות שממש לא התחשק לי בקור הזה לאכול ירקות) וקציצות הטונה היו הצלה משמיים ולהיט אצל הילדים (מי ידע שתינוקת בת 10 חודשים יכולה לאכול ככה דג?!) ואפילו בשבת בצהריים כשהגענו להורים של גיתי בספונטניות הבאתי איתי קלחי תירס ושעועית ירוקה שהקפצתי בבית, מימי שלפה סלמון טרי ומהמם, סלט גדול וזה הכל!!!
כי בדיוק כמו שמירי אומרת, הכל מתחיל מהסופר וממשיך בבישולים, במה שאת מספרת לעצמך שיקרה או הבלת"מ שאת מתכננת לך (שמתם לב לדבר והיפוכו כן? אבל ככה זה עם אוכל אצלנו) ואם בבית יש לך ל"עזרה ראשונה" שקיות סנפרוסט וגבינות וירקות ודגים ככה ייראו "הנפילות" שלך, הבלת"מים שלך.

ואתמול כשהמקרר התחיל להתרוקן, דאגתי לא לאבד את המומנטום, פתחתי את הפנקס, בחרתי 2 מתכונים מנצחים של מירי, שלחתי את גיתי בערב (בלי להתעצל) אחרי העבודה להשלמות מהשוק ובעשר בלילה כיביתי את הגז והיה סיר מרק כרובית משגע ותבשיל עוף בפטריות ויין לבן.
כי באמת שהכי טעים לי קילו פחות ובאמת שלעמוד כל 3-4 ימים 3-4 שעות במטבח ולבשל ולהכין ולנקות אחר כך זה פחות עבודה בשבילי מלתקוע ולהתייסר ואז לשבור את הראש על הקיזוזים שאני צריכה לעשות ולהתייסר על הפחמימות שנראה שאורבות לי בכל פינה ולעמוד על המאזניים ולשמוע שעליתי ואז להוריד את זה... כבר עדיף לי לבשל לא? עדיף לי לחתוך סלט!

אז למרות שהסערה חלפה, הקור הגדול עדיין נשאר ואני ממש מקפידה לשמור לי את הירק המבושל והחם או המרק לערב כדי לא להרגיש מסכנה ולא לטפס על הקירות ואוכלת את הסלט הגדול בצהריים עם מנה של בשר או דג ולא מתלוננת בכלל. כי כל השבוע כשהסתכלתי במראה לא נראיתי לעצמי כמו אישה שמתחבאת בשק של סוודר או פליז. ממש להיפך. התענגתי על הטייץ והמגפיים החדשים שחיכו לי כל הקיץ וסריג צמוד ונהניתי מכל רגע!

שיהיה המשך שבוע נפלא לכולם!
וקדימה - למטבח!!!
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אז איך אתם עברתם את הסערה ושאריותיה?

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!