16/12/2013 14:23
קרולין Posts: 6651
|
כמה נכון אין כמו להתמודד ולא לוותר לו לשומן האכזרי הזה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2013 12:08
חיוך מהלב Posts: 1125
|
כבר אני רואה שינוי בבגדים סופסופ ומקווה שיראה גם מחר על המשקל. כמה טוב להיות יותר קלה ורבת תנועה? באמת זו ברכה להיות כך. בטוח שמי שאומרת ש"טוב לה כך" כבדת משקל, חיה בהכחשה מתמדת על כל השלכותיה. אנו נמצאות במסגרת ששומרת עלינו תודה לאל !!! ונכון הפחד לחזור לשם הוא גדול יותר מהפיתוי לאכול את זה או את זה... לא תמיד אנו מושלמות אבל משתדלות וזה הכי חשוב... השינוי בחשיבה...
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2013 05:20
dany Posts: 19819
|
כמה שאת צודקת , כאחת שסובלת באופן כרוני מברכיים חולות, בהחלט אני מרגישה את העודפים!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2013 05:19
אקורדיאון Posts: 16381
|
אוי כל כך נכון,בכל פעם שאני רואה נשים כבדות משקל אני מיד נזכרת שגם אני הייתי שם ואף אחד לא יאמר לי כפי שחלקן אומרות טוב לי כמו שאני ומיד מברכת על המסגרת ששומרת עלי מכל משמר וכמובן הפחד מלחזור לשם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2013 18:35
IRIS Posts: 753
|
את צודקת בכל חיוך יקרה. ככל שהמשקל עולה כך גם הבעיות הנילוות עולות כמו שתיארת ברכיים רגליים ועוד ועוד. אני שמחה שאנחנו כאן גם אם לא הגענו עדיין ליעד אנחנו כבר לא במקום ההוא שהיינו ולומדות כל הזמן ומתקדמות כיתה. תמשיכי לחייך ללמוד ולהנות מכל מה שאת עושה. אני רוקדת פעמיים בשבוע ושאני עולה במשקל אני יופי מרגישה את הכבדות בתנועה. אזזזזז נמשיך הלאה לרדת בהתמדה ובשיטה בריאה והכל נראה אחרת יותר טוב בזה אין ספק. ערב נפלאאאא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2013 17:54
חיוך מהלב Posts: 1125
|
במכללה בה אני לומדת לומדים רק מבוגרים ומבוגרות, יש שם דקות גזרה ממש, שמעוררות קינאה, יש גם אחרות שבקושי הולכות על הרגליים וממש רואים את הסבל על הפנים, סבל של המשקל, סבל הנובע מהשמנה כמו כאבים יותר חזקים בפרקים (הקור עוזר לכאבים כאלה), יש ביניהם שהבעת פניהם אומרת הכל, והרי אני מספרת לעצמי את הסיפור הזה, כמה שנים הייתי "שם"??? גם אני סבלתי מאד מכל מיני תופעות וכל מיני כאבים בגוף שנבעו מיתר משקל? היום תודה לאל הכאבים פחתו בהרבה, היום אני קלת רגליים וגם בשינויי מזג אויר קיצוניים אני מחייכת כי לדעתי איכות החיים שקיבלתי בזכות אכילה בריאה וכמובן ירידה במשקל, הרי אין לכך מחיר בכלל, ואני כשאני רואה את הנשים מסביבי וגם גברים שכל כך סובלים יתכן שהכאבים שלהם הם כרוניים, אבל בטוחני שאם היו עושים משהו למען עצמם עוצמת הכאבים היתה פחותה, לעיתים כשאני רואה אותם ממש מדדים על רגליהם בא לי לצעוק לעברם ת ת ע ו ר ר ו!!! כל שנה שעוברת בסבל וכאבים ועוד ועוד דברים לא נעימים כל שנה זה נעשה קשה יותר לרדת במשקל, כדאי לעשות זאת כמה שאפשר מהר יותר, גם אם התהליך ארוך, גם אם התהליך "דורש ממך את ה כ ל !! שינוי בהרגלי אכילה שינוי בחשיבה, שינוי גדול או קטן, לאט לאט אבל בדבקות, גם חברתי שלא היתה ממש שמנה ירדה ממשקלה וכל המכאובים שלה פשוט הפכו מינוריים, ועוד בעיות בגוף גם הן נעלמו ממש נס גדול. גם היום כשאני על הבמה אני יכולה לקפץ לרקוד, לעשות דברים שלא יכולתי לעשות לפני שנה וחצי. אני כותבת את כל הדברים האלה להזכיר לעצמי שוב ושוב מהיכן באתי ".... ולאן אני הולכת. העיקר הוא להתמיד בדרך גם אם יש מכשולים וגם אם לעיתים אנו "קטנים" מול הפיתויים. כמובן שדברי אינם מחדשים דבר ובטח ש"לא המצאתי את הגלגל". מודה לאל הטוב ש"מראה" לי ראי דרך הסתכלות והתבוננות באנשים אחרים. כי אני למדה כל יום משהו חדש גם על אחרים ובמיוחד על עצמי. שיהיה ערב קליל לכולנו.. ובעיקר עם חיוך רחב על הפנים.... להנות מכל רגע מההווה ... זו מצווה גדולה.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|